Ζωντανέψτε τον χώρο σας

Κυριότερα χαρακτηριστικά του προϊόντος

Κάντε το στάδιό σας λειτουργικό για εσάς και τους φιλάθλους

Δώστε στον χώρο σας την ευκαιρία να λάμψει. Με τον φωτισμό LED ArenaVision ένα μέτριο παιχνίδι γίνεται πράγματι ένα συναρπαστικό γεγονός. Ο φωτισμός που δεν προκαλεί θάμβωση διευκολύνει τις κάμερες να καταγράψουν τη δράση και δίνει στους θεατές μια ξεκάθαρη εικόνα των δραστηριοτήτων στο γήπεδο. Μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε τον χώρο σας πιο ευέλικτο, να μειώσετε το κόστος και να βελτιώσετε τη λειτουργική απόδοση. Επιπλέον, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι η επιχείρησή σας θα διαθέτει τη δυνατότητα IoT χρησιμοποιώντας τα συνδεδεμένα φωτιστικά μας σε συνδυασμό με το Interact Sports, που σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε τη δύναμη της έξυπνης τεχνολογίας.

Βελτιστοποιήστε τις λειτουργίες

Μειώστε το κόστος με ενεργειακά αποδοτικά συστήματα φωτισμού LED

Κάντε την εγκατάσταση και τη συντήρηση πιο εύκολη μέσω της ετικέτας σέρβις του φωτιστικού, ενός συστήματος αναγνώρισης που βασίζεται σε κωδικό QR

Αυξήστε τις ροές εσόδων έχοντας την ευελιξία να φιλοξενείτε διάφορους τύπους εκδηλώσεων/παιχνιδιών στον ίδιο χώρο

Βελτιώστε την εμπειρία

Υποστηρίξτε τα τελευταία διεθνή πρότυπα τηλεοπτικής μετάδοσης

Ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της μετάδοσης αργής κίνησης με τεχνολογία φωτισμού χωρίς αναλαμπές

Βελτιώστε την εμπειρία στο γήπεδο με εξαιρετική απόδοση, θερμοκρασία και ομοιομορφία χρωμάτων

Ευέλικτη σχεδίαση

Απλοποιήστε την καλωδίωση με μια ενιαία διάταξη οδήγησης υψηλής ισχύος

Προσφέρετε διαφορετικές οπτικές επιλογές ώστε να ταιριάζουν σε διάφορες κατασκευές σταδίων

Αυξήστε την ευελιξία με προαιρετικές περσίδες ελέγχου θάμβωσης

Φωτίστε το γήπεδο με τον φωτισμό μας για αθλητικούς χώρους

Ζωντανέψτε την πρόσοψή σας με συστήματα δυναμικού αρχιτεκτονικού φωτισμού

Color Kinetics

Ανακαλύψτε τον δυναμικό φωτισμό

Φωτίστε τις αθλητικές σας εγκαταστάσεις και δημιουργήστε συναρπαστικές οπτικές εμπειρίες για τους φιλάθλους συνδυάζοντας τα φωτιστικά της Philips με τον δυναμικό, πολύχρωμο αρχιτεκτονικό φωτισμό της Color Kinetics.

Άποψη του σταδίου Wanda Metropolitano

Ανακαλύψτε τον συνδεδεμένο φωτισμό

Τα έξυπνα στάδια και οι υπέροχες εμπειρίες για τους φιλάθλους ξεκινούν με το Interact Sports. Το Interact Sports λειτουργεί με τα συνδεδεμένα μας φωτιστικά για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε όλον τον φωτισμό σας, όπως τον φωτισμό ψυχαγωγίας και τον φωτισμό του αγωνιστικού χώρου, της πρόσοψης του σταδίου και των χώρων φιλοξενίας. Προσθέστε αισθητήρες IoT για να βελτιώσετε τις λειτουργίες ή τις προσπάθειες του μάρκετινγκ. Ψυχαγωγήστε τους φιλάθλους με προσαρμοσμένες επιδείξεις φωτός, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την κύρια εκδήλωση. Προσελκύστε χορηγούς μέσω των νέων και μοναδικών δυνατοτήτων διαφήμισης. Το Interact Sports παρέχει τη δυνατότητα ευέλικτων χώρων πολλαπλών χρήσεων που μπορούν να παράγουν νέες πηγές εσόδων, να προσελκύσουν διαφορετικούς τύπους εκδηλώσεων και να δημιουργήσουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Υπηρεσίες φωτισμού

Τις υπηρεσίες φωτισμού διαχειρίζεται η Signify. Φροντίζουμε τον φωτισμό σας, ώστε εσείς να είστε ελεύθεροι να φροντίζετε την επιχείρησή σας. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις υπηρεσίες στον δικτυακό τόπο της εταιρείας μας.

Επαγγελματικές υπηρεσίες

Προσφέροντας εξατομικευμένη υποστήριξη από την αρχή, επιδιώκουμε να συνδυάσουμε τη φιλοδοξία σας για τον φωτισμό με τις γνώσεις μας, παρέχοντας την καλύτερη λύση για εσάς προσθέτοντας παράλληλα αξία στην επιχείρησή σας.

Υπηρεσίες κύκλου ζωής

Η επιχείρησή σας αξίζει φωτισμό που έχει κατασκευαστεί για να διαρκέσει. Από την αντιμετώπιση των προβλημάτων προτού προκύψουν έως την γρήγορη απομακρυσμένη βοήθεια, η υποστήριξή μας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σύστημα φωτισμού σε καλή λειτουργική κατάσταση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Διαχειριζόμενες υπηρεσίες

Δημιουργούμε λύσεις φωτισμού προσαρμοσμένες στις επιχειρηματικές σας ανάγκες, σύμφωνα με ένα σαφές σύνολο από κύριους δείκτες απόδοσης (KPI).

Υπηρεσίες απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C

Το φως UV-C είναι γνωστός παράγοντας απολύμανσης του αέρα, του νερού και των επιφανειών. Για να διασφαλίσουμε την αποτελεσματικότητα και τη σωστή χρήση, παρέχουμε υπηρεσίες UV-C για τη σχεδίαση, τον προγραμματισμό, την εγκατάσταση, τη λειτουργία και τη συντήρηση έργων.

Μελέτες περιπτώσεων

Ekinox Arena

Φωτισμός αθλητικών χώρων Philips ArenaVision LED στην Ekinox Arena

Motherwell FC και απολύμανση με ακτινοβολία UV-C

Μάθετε πώς ο φωτισμός απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C της Philips παρέχει επιπλέον προστασία στους ποδοσφαιριστές της Motherwell FC.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Απευθυνθείτε στο τοπικό κέντρο εξυπηρέτησης για ερωτήσεις και αιτήματα.

Φωτισμός αθλητικών και υπαίθριων χώρων με προβολείς