Βοηθήστε τους ταξιδιώτες να αισθανθούν χαλαροί και ευπρόσδεκτοι

Κυριότερα χαρακτηριστικά του προϊόντος

Δημιουργήστε μια αξέχαστη εμπειρία

Με τον αυξανόμενο αριθμό αεροπορικών ταξιδιωτών και το αυξημένο αεροπορικό φορτίο, τα αεροδρόμια μετατρέπονται σε κόμβους χώρων καταστημάτων και φιλοξενίας, επιχειρήσεων και εφοδιαστικής. Μέσα σε αυτήν την ταχεία ανάπτυξη, ο φωτισμός είναι ένα στοιχείο που μπορεί να υποστηρίξει τους στόχους σας για μείωση κόστους, λειτουργική απόδοση, ασφάλεια και βιωσιμότητα, ενώ ταυτόχρονα παρέχει μια αξέχαστη εμπειρία επωνυμίας. Ο φωτισμός LED της Philips μπορεί να δημιουργήσει μια μοναδική ατμόσφαιρα, να βελτιώσει τη σήμανση προσανατολισμού και να υποστηρίξει τα οικονομικά αποτελέσματά σας σε μια μεγάλη γκάμα επιχειρηματικών λειτουργιών.

Βελτιστοποιήστε τις λειτουργίες

Βελτιώστε τη λειτουργική απόδοση με προγραμματισμένη συντήρηση και απομακρυσμένη παρακολούθηση

Αυξήστε τα έσοδα με μια πιο ελκυστική πρόταση για χώρους καταστημάτων και φιλοξενίας

Περιορίστε τις δαπάνες, τη φωτορύπανση και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα με φωτισμό LED υψηλής ενεργειακής απόδοσης και συστήματα ελέγχου

Βελτίωση ασφάλειας

Βεβαιωθείτε ότι οι επιβάτες μπορούν να περιηγηθούν στο αεροδρόμιο με ασφάλεια και ευκολία

Κάντε πιο ενδελεχείς ελέγχους των αποσκευών με έντονο, υψηλής ποιότητας φωτισμό LED

Προσφέρετε ένα ασφαλές και άνετο εργασιακό περιβάλλον για το προσωπικό σας

Δημιουργία επωνυμίας

Διαμορφώστε τη φήμη της επωνυμίας με μετρήσιμες πρωτοβουλίες βιωσιμότητας

Βοηθήστε ώστε το αεροδρόμιο να καταστεί ένα εντυπωσιακό αξιοθέατο και ένας ελκυστικός προορισμός

Προσφέρετε μια καλύτερη εμπειρία στους επιβάτες σας από ό,τι οι ανταγωνιστές σας

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες

Διατήρηση της απόδοσης και της ασφάλειας

Ανακαλύψτε τον δυναμικό φωτισμό

Ανακαλύψτε τον δυναμικό φωτισμό

Δημιουργήστε συναρπαστικές οπτικές εμπειρίες για τους επισκέπτες και φωτίστε τους χώρους του αεροδρομίου σας συνδυάζοντας τα φωτιστικά της Philips με τον δυναμικό, πολύχρωμο αρχιτεκτονικό φωτισμό της Color Kinetics.

Υπηρεσίες φωτισμού

Τις υπηρεσίες φωτισμού διαχειρίζεται η Signify. Φροντίζουμε τον φωτισμό σας, ώστε εσείς να είστε ελεύθεροι να φροντίζετε την επιχείρησή σας. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις υπηρεσίες στον δικτυακό τόπο της εταιρείας μας.

Επαγγελματικές υπηρεσίες

Προσφέροντας εξατομικευμένη υποστήριξη από την αρχή, επιδιώκουμε να συνδυάσουμε τη φιλοδοξία σας για τον φωτισμό με τις γνώσεις μας, παρέχοντας την καλύτερη λύση για εσάς προσθέτοντας παράλληλα αξία στην επιχείρησή σας.

Υπηρεσίες κύκλου ζωής

Η επιχείρησή σας αξίζει φωτισμό που έχει κατασκευαστεί για να διαρκέσει. Από την αντιμετώπιση των προβλημάτων προτού προκύψουν έως την γρήγορη απομακρυσμένη βοήθεια, η υποστήριξή μας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σύστημα φωτισμού σε καλή λειτουργική κατάσταση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Διαχειριζόμενες υπηρεσίες

Δημιουργούμε λύσεις φωτισμού προσαρμοσμένες στις επιχειρηματικές σας ανάγκες, σύμφωνα με ένα σαφές σύνολο από κύριους δείκτες απόδοσης (KPI).

Υπηρεσίες απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C

Το φως UV-C είναι γνωστός παράγοντας απολύμανσης του αέρα, του νερού και των επιφανειών. Για να διασφαλίσουμε την αποτελεσματικότητα και τη σωστή χρήση, παρέχουμε υπηρεσίες UV-C για τη σχεδίαση, τον προγραμματισμό, την εγκατάσταση, τη λειτουργία και τη συντήρηση έργων.

Μελέτες περιπτώσεων

Αεροδρόμιο Schiphol

Το αεροδρόμιο Schiphol επιλέγει τον κυκλικό φωτισμό.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Απευθυνθείτε στο τοπικό κέντρο εξυπηρέτησης για ερωτήσεις και αιτήματα.

Αρχεία προς λήψη