Σε κατάσταση τελευταίας τεχνολογίας

Οι πραγματικοί επαγγελματίες επιλέγουν τη Philips CoreLine για κάθε έργο, όπου το φως είναι πράγματι σημαντικό

Οι έξυπνοι εγκαταστάτες δεν λένε ποτέ «Όχι» στην εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων. Και με τα φωτιστικά LED της Philips CoreLine, δεν θα χρειαστεί ποτέ. Επειδή η Philips CoreLine προσφέρει μια πλήρη γκάμα λύσεων φωτισμού LED που περιορίζουν τον χρόνο εγκατάστασης στο ελάχιστο, ενώ επιτυγχάνουν μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Πρωτοποριακό

Τα φωτιστικά CoreLine είναι τα πρώτα φωτιστικά LED Interact Ready και συνεργάζονται απρόσκοπτα με τη διαισθητική εφαρμογή και τον πίνακα εργαλείων Interact Pro.

Easy-to-install

Η αποδοτική σχεδίαση των φωτιστικών LED της σειράς CoreLine επιτρέπει την αντικατάσταση των υφιστάμενων φωτιστικών, χωρίς να χρειάζονται νέες ακριβές καλωδιώσεις ή διαμορφώσεις οροφής.

Υψηλή ποιότητα

Στην καρδιά του φωτισμού υψηλής ποιότητας της σειράς CoreLine βρίσκεται η τεχνολογία LED. Η μεγάλη διάρκεια ζωής του σας δίνει τη δυνατότητα να καλύψετε κάθε ζήτηση και να παρέχετε την καλύτερη λύση φωτισμού.

Οι πραγματικοί επαγγελματίες βασίζονται στη Philips CoreLine

Είτε πρόκειται για παλιό είτε για καινούργιο κτήριο, ο βέλτιστος φωτισμός LED μπορεί να το μεταμορφώσει σε κάτι πράγματι ξεχωριστό και να το μετατρέψει σε ένα μέρος όπου οι άνθρωποι θα απολαμβάνουν την εργασία και τη ζωή. Χαρίστε στους πελάτες σας τη στιγμή εντυπωσιασμού που περιμένουν με τα φωτιστικά LED της Philips CoreLine: την πλήρη σειρά φωτισμού LED υψηλής ποιότητας που αποτελεί την αναφορά στην αγορά. Γιατί όταν το φως είναι πραγματικά σημαντικό, δεν θέλεις να ρισκάρεις.

Ταχύτερη εγκατάσταση με τη νέα σειρά Philips CoreLine waterproof

Το νέο στεγανό CoreLine μπορεί να αντικαταστήσει άμεσα το παραδοσιακό αδιάβροχο φωτιστικό με λαμπτήρες φθορισμού με ισχύ που κυμαίνεται από 18 W έως 58 W. Με τη νέα, εξαιρετικά στιβαρή σχεδίασή του, ο χρόνος εγκατάστασης μειώνεται χάρη στους μακρύτερους ολισθητήρες και τις βελτιωμένες κλειδαριές για ευκολότερο άνοιγμα και κλείσιμο. Το στεγανό φωτιστικό της σειράς CoreLine διαθέτει ενσωματωμένη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης (Interact Ready).

Σειρές σε αυτήν τη γκάμα

overview-content-image-connected-lighting

Συνδεδεμένος φωτισμός κατασκευασμένος για επιτυχία

Συνδεδεμένος φωτισμός σημαίνει ότι οι λαμπτήρες LED με ενσωματωμένους αισθητήρες συνδέονται σε λογισμικό εφαρμογής, δημιουργώντας έναν κόσμο νέων δυνατοτήτων.

Ανεξάρτητα από τις ανάγκες φωτισμού του πελάτη σας, η Philips προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, φωτιστικών και λαμπτήρων Interact Ready, που έχουν δημιουργηθεί για μέγιστη εξατομίκευση απόδοσης και σχεδίασης. Όλα τα εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένων των ασύρματων αισθητήρων και των επίτοιχων διακοπτών είναι διαλειτουργικά, αναβαθμίσιμα και κατασκευασμένα για να παρέχουν στους πελάτες το φως, την άνεση και την ευκολία που αξίζει στην επιχείρησή τους.

Θήκες και εργαλεία

Επίδειξη CoreLine

Επίδειξη CoreLine

Δείτε τη σειρά CoreLine σε όλο της το μεγαλείο – επισκεφθείτε την διαδραστική ξενάγηση 360° στο κτήριο για να δείτε εγκατεστημένα φωτιστικά CoreLine σε βασικές εφαρμογές.

Βρείτε διανομέα

Αναζητήστε τον πλησιέστερο διανομέα ή συνεργάτη σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχετε απορίες; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σχετικά προϊόντα

Λαμπτήρες LED

Λαμπτήρες LED της Philips - η εκτεταμένη γκάμα λαμπτήρων LED μας συμβάλλει στην παροχή φωτός υψηλής ποιότητας για την αντικατάσταση των λαμπτήρων πυρακτώσεως και των σποτ αλογόνου.

Ledinaire - απλά κορυφαίο LED

Ledinaire - Μπορείτε πλέον να πραγματοποιήσετε τη μετάβαση σε φωτισμό LED χωρίς εμπόδια ή περιττά έξοδα

Κέντρο εγκαταστατών

Όλες οι σχετικές πληροφορίες για εγκαταστάτες σχετικά με φωτιστικά CoreLine LED εξοικονόμησης ενέργειας, λαμπτήρες LED αντικατάστασης και σωληνοειδείς λαμπτήρες LED, καθώς και συμβατικό φωτισμό.