Το πρώτο έξυπνο φωτιστικό plug-and-play

Το πρώτο έξυπνο φωτιστικό που έχει σχεδιαστεί για απρόσκοπτη συνδεσιμότητα

Η νεοκλασική σχεδίαση της νέας οικογένειας Iridium gen3 διασφαλίζει την ομαλή ενσωμάτωση του φωτιστικού σε κατοικημένες περιοχές καθώς και σε κεντρικούς δρόμους. Εμπνευσμένο από το στρογγυλό σχήμα του Iridium, το νέο Iridium gen3 παρέχει τα καλύτερα στοιχεία της νέας τεχνολογίας LED, ενώ εξακολουθεί να απηχεί τα παραδοσιακά σχέδια.

Παρακολουθήστε το βίντεο για το Iridium gen3

Το Iridium gen3 είναι το πρώτο έξυπνο φωτιστικό που έχει σχεδιαστεί για απρόσκοπτη συνδεσιμότητα. Χωρίς ταλαιπωρία στον έλεγχο πρώτης λειτουργίας, απλώς εγκαταστήστε το φωτιστικό και ελέγξτε το απευθείας από απόσταση μέσω της πλατφόρμας διαχείρισης φωτισμού CityTouch. Η απομακρυσμένη διαχείριση φωτός έγινε εύκολη!

Φωτιστικό Iridium gen3 έτοιμο για το CityTouch

Το Iridium gen3 είναι ένα έξυπνο φωτιστικό, μέρος της προσέγγισης του συστήματος IntelligentCity και μπορεί να συνδεθεί απρόσκοπτα με το CityTouch μέσω ενσωμάτωσης όλης της νοημοσύνης στο φωτιστικό χωρίς να απαιτείται επιπλέον εξοπλισμός. Η επικοινωνία εκτελείται απευθείας μέσω του δημόσιου δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Σε ό,τι αφορά τα θετικά στοιχεία, δεν απαιτείται δική σας προσπάθεια συντήρησης. Επιπλέον, ολόκληρη η διαχείριση συνδεσιμότητας είναι μέρος της υπηρεσίας μας που δεν σας ταλαιπωρεί ως πελάτη. Μόλις συνδεθεί στο τροφοδοτικό, στον χάρτη του CityTouch εμφανίζεται αυτόματα ένα φωτεινό σημείο στη σωστή θέση, με όλα τα στοιχεία φωτισμού να έχουν εισαχθεί στο σύστημα και να είναι έτοιμα για απομακρυσμένο έλεγχο από το CityTouch LightWave.

Εγκατάσταση πλευρικής εισόδου

Εγκατάσταση πλευρικής εισόδου

Εγκατάσταση σε κορυφή ιστού με το CityTouch LightWave

Εγκατάσταση σε κορυφή ιστού με το CityTouch LightWave

Εύκολη εγκατάσταση σε 3 βήματα χάρη στην καινοτομική τάπα

Εύκολη εγκατάσταση σε 3 βήματα χάρη στην καινοτομική τάπα

Αρχεία προς λήψη

Πως μπορώ να σας βοηθήσω;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για επιχειρηματικές πληροφορίες σχετικά με τα συστήματα επαγγελματικού φωτισμού, χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα