Δημιουργήστε ένα φιλόξενο και ασφαλές πρατήριο καυσίμων

Φωτισμός μίνι μάρκετ

Μετατρέψτε το πρατήριο καυσίμων σας σε ένα μέρος όπου οι άνθρωποι θα θέλουν να σταματήσουν

Η προσέλκυση πελατών και η διευκόλυνση της εμπειρίας αγορών είναι ένας στόχος για κάθε κατάστημα, τα πρατήρια καυσίμων και τα μίνι μάρκετ δεν αποτελούν εξαίρεση. Θέλετε να προσελκύσετε οδηγούς από τον δρόμο, να εξασφαλίσετε ότι οι πελάτες σας θα αισθάνονται ασφαλείς κατά τον ανεφοδιασμό και να τους επιτρέψετε να εντοπίζουν προϊόντα γρήγορα και εύκολα. Ο φωτισμός LED της Philips προσφέρει έντονο φωτισμό εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και είναι επίσης οικονομικός και βιώσιμος. Τα στοιχεία ελέγχου μας συμβάλλουν στη μείωση του κόστους ενέργειας, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στη δημιουργία μέγιστου αντίκτυπου και θετικής εμπειρίας για τους πελάτες σας.

Παρακολουθήστε το βίντεο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πλεονεκτήματα του φωτισμού LED για το πρατήριο καυσίμων ή το μίνι μάρκετ σας.  

Μειώστε το κόστος

Μειώστε τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος έως και 90% (θόλος) με φωτισμό LED χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας

Χαμηλότερη επένδυση κεφαλαίου με φωτισμό LED μεγάλης διάρκειας ζωής (100.000 ώρες σε συστήματα φωτισμού θόλου)

Λιγότερες δαπάνες συντήρησης με τακτικές ενημερώσεις για το σύστημα και αναφορές κατάστασης

Βελτιώστε την εμπειρία

Δημιουργήστε ένα φιλικό περιβάλλον ώστε οι πελάτες να περιφέρονται πιο πολύ στο κατάστημα και να αγοράζουν περισσότερα είδη

Διασφαλίστε ότι τα προϊόντα θα δείχνουν πάντα φρέσκα και ελκυστικά με φωτισμό LED

Βελτιώστε την ασφάλεια με καλύτερη ορατότητα εντός και εκτός του καταστήματος

Δημιουργία επωνυμίας

Προσαρμόστε τον φωτισμό εσωτερικού και εξωτερικού χώρου για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό στυλ επωνυμίας
Συνδέστε τον φωτισμό καλύπτρας, τον φωτισμό εντός του καταστήματος και τα συστήματα ελέγχου για μέγιστο αντίκτυπο της επωνυμίας

Χρησιμοποιήστε δυναμικό φωτισμό στο εσωτερικό του καταστήματος για να καθοδηγήσετε τους πελάτες σε συγκεκριμένα τμήματα και προσφορές

Υπηρεσίες φωτισμού

Τις υπηρεσίες φωτισμού διαχειρίζεται η Signify. Φροντίζουμε τον φωτισμό σας, ώστε εσείς να είστε ελεύθεροι να φροντίζετε την επιχείρησή σας. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις υπηρεσίες στον δικτυακό τόπο της εταιρείας μας.

Επαγγελματικές υπηρεσίες

Προσφέροντας εξατομικευμένη υποστήριξη από την αρχή, επιδιώκουμε να συνδυάσουμε τη φιλοδοξία σας για τον φωτισμό με τις γνώσεις μας, παρέχοντας την καλύτερη λύση για εσάς προσθέτοντας παράλληλα αξία στην επιχείρησή σας.

Υπηρεσίες κύκλου ζωής

Η επιχείρησή σας αξίζει φωτισμό που έχει κατασκευαστεί για να διαρκέσει. Από την αντιμετώπιση των προβλημάτων προτού προκύψουν έως την γρήγορη απομακρυσμένη βοήθεια, η υποστήριξή μας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σύστημα φωτισμού σε καλή λειτουργική κατάσταση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Διαχειριζόμενες υπηρεσίες

Δημιουργούμε λύσεις φωτισμού προσαρμοσμένες στις επιχειρηματικές σας ανάγκες, σύμφωνα με ένα σαφές σύνολο από κύριους δείκτες απόδοσης (KPI).

Υπηρεσίες απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C

Το φως UV-C είναι γνωστός παράγοντας απολύμανσης του αέρα, του νερού και των επιφανειών. Για να διασφαλίσουμε την αποτελεσματικότητα και τη σωστή χρήση, παρέχουμε υπηρεσίες UV-C για τη σχεδίαση, τον προγραμματισμό, την εγκατάσταση, τη λειτουργία και τη συντήρηση έργων.

Εξωτερικός φωτισμός πρατηρίων καυσίμων

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Απευθυνθείτε στο τοπικό κέντρο εξυπηρέτησης για ερωτήσεις και αιτήματα.

Περισσότερες πληροφορίες