Δημιουργήστε ενεργειακά αποδοτικές και κατοικήσιμες πόλεις

Κυριότερα χαρακτηριστικά του προϊόντος

Εξοικονομήστε ενέργεια και βελτιώστε την οδική ασφάλεια στην πόλη σας

Η πολυπλοκότητα της υποδομής μεταφορών σημαίνει ότι χρειάζονται διάφοροι τύποι φωτισμού ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή ροή της κυκλοφορίας, οι άνθρωποι να αισθάνονται ασφαλείς και οι πόλεις να εξοικονομούν χρήματα από τη μείωση των δαπανών για τον φωτισμό. Ο οδικός φωτισμός LED της Philips είναι μια οικονομικά αποδοτική και βιώσιμη επιλογή για τις πόλεις σήμερα. Επιπλέον, διασφαλίστε τη δυνατότητα IoT της πόλης σας με το λογισμικό Interact City σε συνδυασμό με τα συνδεδεμένα φωτιστικά, που σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε τη δύναμη της έξυπνης τεχνολογίας.

Μειώστε το κόστος

Reduce energy use by up to 50% with efficient LED lighting and dedicated optics for any application

Reduce maintenance costs with IoT-ready, serviceable luminaires

Modular components and digital maintenance tools enable lightning-fast maintenance operations

Βελτιώστε την εμπειρία

Βελτιώστε την αισθητική του δρόμου, ενώ φωτίζετε διακριτικά και τους γύρω χώρους

Εξαλείψτε την παρείσδυση του φωτός διασφαλίζοντας ότι ο οικιακός φωτισμός είναι προς όφελος των πολιτών

Χρησιμοποιήστε την πλέον σύγχρονη τεχνολογία φωτισμού για να διασφαλίσετε ότι οι οδηγοί και οι πεζοί νιώθουν ασφάλεια, άνεση και δεν αισθάνονται απομονωμένοι

Βελτιώστε τη βιωσιμότητα

Μειώστε τις εκπομπές CO2 για μια πιο οικολογική, πιο βιώσιμη πόλη

Διατηρήστε τον νυχτερινό ουρανό και προστατεύστε τις νυχτερίδες χρησιμοποιώντας ειδικές συνταγές φωτός για νυχτερίδες

Εξασφαλίστε τη διαχρονικότητα του φωτισμού της πόλης σας με αναβαθμίσιμη υποδομή

Interact ανακαλύψτε τον συνδεδεμένο φωτισμό

Ανακαλύψτε τον συνδεδεμένο φωτισμό

Πώς καθίσταται μια πόλη πιο έξυπνη και πιο κατοικήσιμη; Το λογισμικό φωτισμού Interact City IoT συνεργάζεται με τα συνδεδεμένα φωτιστικά μας, ώστε να σας παρέχει μια στιβαρή υποδομή για τη βελτίωση των δημοτικών υπηρεσιών, βελτιώνει την ασφάλεια των πολιτών, εξωραΐζει τους δημόσιους χώρους, προσελκύει τους πολίτες και ενθαρρύνει την υπερηφάνεια που αισθάνονται για την πόλη τους. Το Interact City μειώνει επίσης το ενεργειακό κόστος και αυξάνει την απόδοση, ώστε να μπορείτε να επενδύσετε εκ νέου τους πόρους που έχουν εξοικονομηθεί σε νέα έργα έξυπνης πόλης.

Υπηρεσίες φωτισμού

Τις υπηρεσίες φωτισμού διαχειρίζεται η Signify. Φροντίζουμε τον φωτισμό σας, ώστε εσείς να είστε ελεύθεροι να φροντίζετε την επιχείρησή σας. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις υπηρεσίες στον δικτυακό τόπο της εταιρείας μας.

Επαγγελματικές υπηρεσίες

Προσφέροντας εξατομικευμένη υποστήριξη από την αρχή, επιδιώκουμε να συνδυάσουμε τη φιλοδοξία σας για τον φωτισμό με τις γνώσεις μας, παρέχοντας την καλύτερη λύση για εσάς προσθέτοντας παράλληλα αξία στην επιχείρησή σας.

Υπηρεσίες κύκλου ζωής

Η επιχείρησή σας αξίζει φωτισμό που έχει κατασκευαστεί για να διαρκέσει. Από την αντιμετώπιση των προβλημάτων προτού προκύψουν έως την γρήγορη απομακρυσμένη βοήθεια, η υποστήριξή μας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σύστημα φωτισμού σε καλή λειτουργική κατάσταση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Διαχειριζόμενες υπηρεσίες

Δημιουργούμε λύσεις φωτισμού προσαρμοσμένες στις επιχειρηματικές σας ανάγκες, σύμφωνα με ένα σαφές σύνολο από κύριους δείκτες απόδοσης (KPI).

Υπηρεσίες απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C

Το φως UV-C είναι γνωστός παράγοντας απολύμανσης του αέρα, του νερού και των επιφανειών. Για να διασφαλίσουμε την αποτελεσματικότητα και τη σωστή χρήση, παρέχουμε υπηρεσίες UV-C για τη σχεδίαση, τον προγραμματισμό, την εγκατάσταση, τη λειτουργία και τη συντήρηση έργων.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Απευθυνθείτε στο τοπικό κέντρο εξυπηρέτησης για ερωτήσεις και αιτήματα.