Βελτιώστε τους αστικούς χώρους με μοναδικές οπτικές εμπειρίες

Κυριότερα χαρακτηριστικά του προϊόντος

Μεταμορφώστε τους κοινόχρηστους χώρους

Από πάρκα και πλατείες έως πεζόδρομους και παραλίες, οι εξωτερικοί χώροι είναι χώροι συνεύρεσης ζωτικής σημασίας για τις τοπικές κοινότητες και ο κατάλληλος φωτισμός έχει τη δυνατότητα να τους μετατρέψει σε μοναδικές οπτικές εμπειρίες. Ο φιλόξενος, διασκεδαστικός και εμπνευσμένος φωτισμός LED συμβάλλει στην αίσθηση που αποκομίζουν οι άνθρωποι ότι πρόκειται για πιο ασφαλείς και πιο φιλόξενους επίσης δημόσιους χώρους. Με τις καινοτόμες λύσεις φωτισμού της Philips, μπορείτε να δημιουργήσετε αστικούς εξωτερικούς χώρους που δίνουν ώθηση στον τουρισμό και την οικονομική ανάπτυξη, ενώ εξοικονομείτε παράλληλα ενέργεια και μειώνετε τον αντίκτυπό σας στο περιβάλλον. Επιπλέον, διασφαλίζετε τη δυνατότητα IoT του χώρου σας με έξυπνα φωτιστικά που σας βοηθούν να τιθασεύσετε τη δύναμη της έξυπνης τεχνολογίας σε συνδυασμό με το λογισμικό Interact Landmark.

Μειώστε το κόστος

Επιτύχετε εξοικονόμηση κόστους κατά 50% με ενεργειακά αποδοτικό φωτισμό LED και προγραμματισμό

Μειώστε το κόστος συντήρησης με την ετικέτα σέρβις,
έναν μοναδικό κωδικό QR που σας βοηθά να αναγνωρίζετε γρήγορα τα ελαττωματικά φωτιστικά

Προσφέρετε πανέμορφα, ευέλικτα εφέ φωτισμού με βιώσιμο και οικονομικά αποδοτικό τρόπο

Εντυπωσιάστε τους πολίτες

Καθοδηγήστε τους πολίτες με οπτική σήμανση με πινακίδες


Βελτιώστε την ασφάλεια και την κατοικησιμότητα
 με ζωντανούς, καλώς φωτισμένους αστικούς χώρους

Δώστε ζωή στους δημόσιους χώρους με εγκαταστάσεις δυναμικού φωτισμού, θεάματα φωτισμού και ειδικές εκδηλώσεις

Ευέλικτη σχεδίαση

Βελτιώστε μια σειρά από αστικά περιβάλλοντα με εμβληματικά χαρακτηριστικά και διαχρονικό σχεδιασμό φωτισμού

Διατηρήστε τον νυχτερινό ουρανό και προστατεύστε τις νυχτερίδες με ειδικές συνταγές φωτισμού
 

Κατάλληλη τόσο για έργα ανακαίνισης όσο και για νέες εγκαταστάσεις

ck diverge

Ανακαλύψτε τον δυναμικό φωτισμό

Δημιουργήστε εμπνευσμένες οπτικές εμπειρίες για τα πάρκα και τις πλατείες σας, συνδυάζοντας φωτιστικά της Philips με δυναμικό, έγχρωμο αρχιτεκτονικό φωτισμό από την Color Kinetics.

μικρογραφία interact landmark

Ανακαλύψτε τον έξυπνο φωτισμό

Το Interact Landmark είναι ένα λογισμικό έξυπνου φωτισμού που φέρνει τη δύναμη του IoT στον αρχιτεκτονικό φωτισμό γεφυρών, μνημείων και προσόψεων κτιρίων . Καθίσταται ευκολότερη η παρακολούθηση και η διαχείριση των πάγιων στοιχείων φωτισμού για την προστασία της επένδυσής σας, η ενεργοποίηση θεαμάτων φωτισμού από οπουδήποτε για τον εντυπωσιασμό των ανθρώπων και την παρακολούθηση, τη μέτρηση και την ανάλυση του αντίκτυπου στους επισκέπτες.

interact city

Ανακαλύψτε τον έξυπνο φωτισμό για πόλεις

Πώς καθίσταται μια πόλη πιο έξυπνη και πιο κατοικήσιμη; Το λογισμικό Interact City συνεργάζεται με τον έξυπνο φωτισμό LED μας, ώστε να σας παρέχει μια στιβαρή υποδομή για τη βελτίωση των δημοτικών υπηρεσιών, βελτιώνει την ασφάλεια των πολιτών, εξωραΐζει τους δημόσιους χώρους, προσελκύει τους πολίτες και ενθαρρύνει την υπερηφάνεια που αισθάνονται για την πόλη τους. Το Interact City μειώνει επίσης το ενεργειακό κόστος και αυξάνει την απόδοση, ώστε να μπορείτε να επενδύσετε εκ νέου τους πόρους που έχουν εξοικονομηθεί σε νέα έργα έξυπνης πόλης.

Υπηρεσίες φωτισμού

Τις υπηρεσίες φωτισμού διαχειρίζεται η Signify. Φροντίζουμε τον φωτισμό σας, ώστε εσείς να είστε ελεύθεροι να φροντίζετε την επιχείρησή σας. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις υπηρεσίες στον δικτυακό τόπο της εταιρείας μας.

Επαγγελματικές υπηρεσίες

Προσφέροντας εξατομικευμένη υποστήριξη από την αρχή, επιδιώκουμε να συνδυάσουμε τη φιλοδοξία σας για τον φωτισμό με τις γνώσεις μας, παρέχοντας την καλύτερη λύση για εσάς προσθέτοντας παράλληλα αξία στην επιχείρησή σας.

Υπηρεσίες κύκλου ζωής

Η επιχείρησή σας αξίζει φωτισμό που έχει κατασκευαστεί για να διαρκέσει. Από την αντιμετώπιση των προβλημάτων προτού προκύψουν έως την γρήγορη απομακρυσμένη βοήθεια, η υποστήριξή μας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σύστημα φωτισμού σε καλή λειτουργική κατάσταση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Διαχειριζόμενες υπηρεσίες

Δημιουργούμε λύσεις φωτισμού προσαρμοσμένες στις επιχειρηματικές σας ανάγκες, σύμφωνα με ένα σαφές σύνολο από κύριους δείκτες απόδοσης (KPI).

Υπηρεσίες απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C

Το φως UV-C είναι γνωστός παράγοντας απολύμανσης του αέρα, του νερού και των επιφανειών. Για να διασφαλίσουμε την αποτελεσματικότητα και τη σωστή χρήση, παρέχουμε υπηρεσίες UV-C για τη σχεδίαση, τον προγραμματισμό, την εγκατάσταση, τη λειτουργία και τη συντήρηση έργων.

Μελέτες περιπτώσεων

Δημόσιος φωτισμός Nieuwkoop

Βοηθήσαμε το Nieuwkoop να διασφαλίσει ότι ο πληθυσμός των νυχτερίδων και η άγρια ζωή του δεν θα διαταράσσονται από τον τεχνητό φωτισμό, εγκαθιστώντας συστήματα οδικού φωτισμού με ειδικά σχεδιασμένο χρώμα και μήκος κύματος

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Απευθυνθείτε στο τοπικό κέντρο εξυπηρέτησης για ερωτήσεις και αιτήματα.