DigiStreet

Δημιουργία καινοτομιών στον οδικό φωτισμό

Ο οδικός φωτισμός γίνεται ψηφιακός

Υπό το πρίσμα της ταχείας αστικοποίησης και των εκτεταμένων κοινωνικών και τεχνολογικών αλλαγών, οι δημοτικές αρχές αντιμετωπίζουν μια περίπλοκη πρόκληση – πώς να δημιουργήσουν ένα ασφαλές, ελκυστικό και βιώσιμο αστικό περιβάλλον σε μια εποχή σοβαρών περιορισμών προϋπολογισμού και πόρων. Μία από τις συνέπειες αυτού είναι ότι οι δήμοι πρέπει να αντλούν τη μέγιστη αξία από την υποδομή φωτισμού τους, με χαρακτηριστικά που στο παρελθόν ήταν απλώς ωραία να υπάρχουν να γίνονται πλέον ταχύτατα απαραίτητα.

Καθώς ο εξωτερικός φωτισμός γίνεται ψηφιακός, οι πηγές φωτισμού LED, τα φωτιστικά, τα συστήματα ελέγχου φωτισμού, οι αισθητήρες και το λογισμικό συνδυάζονται σε ολοκληρωμένες, έξυπνες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανακατατάξεις της αστικής δραστηριότητας. Η αξιοποίηση του ψηφιακού δυναμικού της τεχνολογίας φωτιστικών LED θα επιτρέψει στις δημοτικές αρχές όχι μόνο να εξοικονομήσουν κόστος ενέργειας και συντήρησης, αλλά και να επιτύχουν την ευρύτερη φιλοδοξία τους να δημιουργήσουν ένα ζωντανό, βιώσιμο αστικό περιβάλλον για όλους τους πολίτες τους.

Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε το πληροφοριακό γραφικό σε πλήρες μέγεθος

Συναντήστε την DigiStreet

Το DigiStreet είναι η πρώτη οικογένεια φωτιστικών οδικού φωτισμού που σας δίνει τη δυνατότητα να εξοικονομήσετε ενέργεια και πόρους, να βελτιστοποιήσετε την απόδοση συντήρησης, ενώ σας προετοιμάζει για την ψηφιακή εποχή. Σχεδιασμένη αποκλειστικά για οδικό φωτισμό, αυτή η οικογένεια φωτιστικών είναι η ιδανική επιλογή ώστε οι πόλεις να στραφούν σε μακράς διάρκειας, αποδοτικό φωτισμό LED. Διαθέσιμα σε μια σειρά διαφόρων μορφών και οπτικών συστημάτων, τα φωτιστικά DigiStreet μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές διαφορετικές εφαρμογές, καθιστώντας τα την ιδανική επιλογή για τον φωτισμό σε δημόσιους χώρους.

Γιατί το DigiStreet είναι η βέλτιστη επιλογή

Ολοκληρωμένη γκάμα φωτιστικών οδικού φωτισμού, χάρη στα βελτιστοποιημένα οπτικά συστήματα LEDGINE υψηλής απόδοσης

Επισκευή και εύκολη συντήρηση χάρη στην ετικέτα σέρβις της Philips

System Ready, σχεδιασμένο για Έξυπνες πόλεις

Αρχιτεκτονικές System Ready

Η ψηφιακή επανάσταση και το ΙοΤ (Διαδίκτυο των πραγμάτων) προσφέρουν συναρπαστικές ευκαιρίες, ώστε οι πόλεις να επωφεληθούν από μελλοντικές καινοτομίες στη συνδεσιμότητα. Ωστόσο, οι εξελίξεις στην τεχνολογία συμβαίνουν τόσο γρήγορα, που μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο να αποφασίσετε πότε θα συμμετάσχετε. Η αρχιτεκτονική System Ready σάς παρέχει μια μελλοντικά βιώσιμη βάση, πάνω στην οποία θα έχετε τη δυνατότητα να χτίζετε κάθε φορά που η πόλη σας θα είναι έτοιμη να επιλέξει τις νέες εξελίξεις στην τεχνολογία. Έχει σχεδιαστεί ώστε να συνεργάζεται με αναγνωρισμένες από τη βιομηχανία, μελλοντικά βιώσιμες διατάξεις οδήγησης και αισθητήρες που έχουν τη δυνατότητα να αυξάνουν την ενεργειακή απόδοση και να συλλέγουν δεδομένα διαφορετικών τύπων. Έτσι θα μπορείτε να μεταβείτε σε έναν δυναμικό κόσμο φωτισμού πλούσιου σε αισθητήρες - όταν θα είστε έτοιμοι.

digistreet

Συμμετάσχετε με το DigiStreet

Η DigiStreet είναι η πρώτη οικογένεια φωτιστικών που είναι System Ready. Παρέχεται η δυνατότητα εξοπλισμού με μια υποδοχή γενικής χρήσης στο επάνω καθώς και στο κάτω μέρος κάθε φωτιστικού, ώστε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κουμπώσετε ελεγκτές ή αισθητήρες για να ενεργοποιήσετε νέες εφαρμογές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε τα φωτιστικά σας σήμερα και να τοποθετήσετε ελεγκτές και αισθητήρες αργότερα - χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Τα System Ready φωτιστικά της Philips χρησιμοποιούν αρχιτεκτονικές και εξαρτήματα τελευταίας τεχνολογίας. Επειδή φέρουν πιστοποίηση SR, είναι συμβατά με όλα τα εξαρτήματα που κυκλοφορούν στο πρόγραμμα SR. Διαθέτουν επίσης τυποποιημένες υποδοχές για όλη τη βιομηχανία (υποδοχή Zhaga SR και υποδοχή NEMA 7 ακίδων ANSI). Έτσι διασφαλίζεται ότι θα είστε πάντα έτοιμοι για τις πλέον πρόσφατες καινοτομίες που θα σας επιτρέψουν να αξιοποιήσετε περισσότερο την υποδομή φωτισμού σας. 

digistreet

Μπορείτε ήδη να το συνδέσετε σήμερα!

Μπορεί τα φωτιστικά System Ready να έχουν κατασκευαστεί για το μέλλον, αλλά μπορείτε ήδη να επωφεληθείτε σήμερα από ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης οδικού φωτισμού, όπως το CityTouch. Το CityTouch είναι ένα σύστημα διαχείρισης οδικού φωτισμού από άκρο σε άκρο που μπορεί να παρακολουθεί, να πραγματοποιεί μετρήσεις και να διαχειρίζεται συνδεδεμένα φωτιστικά, όπως το DigiStreet, χρησιμοποιώντας εφαρμογές που βασίζονται στο διαδίκτυο. Καθιστά εύκολη την ανάλυση, τον σχεδιασμό και τη συντήρηση της υποδομής φωτισμού σας με πλούσια απεικόνιση δεδομένων και διαισθητικά εργαλεία διαχείρισης που μπορούν να προβληθούν από απόσταση.

Αρχεία προς λήψη

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για επιχειρηματικές πληροφορίες σχετικά με τα συστήματα αστικού φωτισμού, χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα