Επαναπροσδιορίστε την εμπειρία του επισκέπτη σας

Ένας προορισμός που θα μείνει αξέχαστος

Η δημιουργία μιας μοναδικής και αξέχαστης εμπειρίας για κάθε επισκέπτη είναι το κλειδί για να διασφαλιστεί η αφοσίωση των πελατών. Ταυτόχρονα, η έμφαση στο κόστος και στις βιώσιμες λύσεις είναι σημαντική για το τελικό αποτέλεσμα. Με τον ευέλικτο φωτισμό LED της Philips, μπορείτε να καλωσορίσετε, να καθοδηγήσετε και να διασκεδάσετε κάθε επισκέπτη που περνάει από την πόρτα σας και όλα αυτά εξοικονομώντας ενέργεια και λειτουργικό κόστος. Ο όμορφος σχεδιασμός φωτισμού θα κάνει το ξενοδοχείο σας έναν αξέχαστο προορισμό. Επιπλέον, διασφαλίστε τη δυνατότητα IoT του κτηρίου σας με το λογισμικό Interact Hospitality σε συνδυασμό με τα έξυπναφωτιστικά μας, που σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε τη δύναμη της έξυπνης τεχνολογίας.

Μειώστε το κόστος

Μειώστε την κατανάλωση ενέργειας με φωτισμό LED, και εξοικονομήστε ακόμη περισσότερη ενέργεια με τα συστήματα ελέγχου

Διαχειριστείτε και μειώστε τη χρήση ενέργειας αξιοποιώντας το φως της ημέρας

Σβήστε τον φωτισμό αυτόματα, όταν οι χώροι δεν χρησιμοποιούνται

Βελτιώστε την εμπειρία του επισκέπτη σας

Σχεδιάστε φιλόξενους χώρους που εμπνέουν σε ολόκληρο το ξενοδοχείο

Μεταμορφώστε το ξενοδοχείο σας με δυναμικό φωτισμό για ιδιαίτερες περιστάσεις

Δημιουργήστε ατμόσφαιρα για να διαφοροποιήσετε τους χώρους με εξατομικευμένα σκηνικά φωτισμού

Υλοποιήστε τους στόχους βιωσιμότητας

Υλοποιήστε τους στόχους βιωσιμότητας χρησιμοποιώντας λύσεις φωτισμού LED

Μειώστε το αποτύπωμα άνθρακα χρησιμοποιώντας προϊόντα με δυνατότητα κυκλικής οικονομίας

Προσαρμόστε εύκολα τον χώρο για αύξηση των εσόδων

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες

Ανακαλύψτε τον αρχιτεκτονικό φωτισμό

Ανακαλύψτε τον αρχιτεκτονικό φωτισμό

Βελτιώστε τη σχεδίαση των δωματίων σας και δημιουργήστε οπτικές εμπειρίες στους κεντρικούς χώρους συνδυάζοντας τα φωτιστικά της Philips με τον αρχιτεκτονικό φωτισμό της Modular Lighting Instruments. 

Σκηνικά φωτισμού βελτίωσης της διάθεσης Interact Hospitality σε δωμάτια φιλοξενίας ξενοδοχείων

Ανακαλύψτε τον έξυπνο φωτισμό

Το Interact Hospitality προσφέρει λειτουργική διαφάνεια σε πραγματικό χρόνο σε όλη την ιδιοκτησία σας, επιτρέποντάς σας να προσφέρετε βελτιωμένες εμπειρίες επισκεπτών, βελτιώνοντας παράλληλα την απόδοση του προσωπικού και εξοικονομώντας ενέργεια. Ο έξυπνος φωτισμός μας LED συνεργάζεται με το λογισμικό Interact Hospitality για να προσφέρει ενεργειακά αποδοτικά σκηνικά φωτισμού που βελτιώνουν τη διάθεση από το λόμπι, τα εστιατόρια και την αίθουσα χορού μέχρι τα δωμάτια των επισκεπτών. Το λογισμικό Interact Hospitality ενσωματώνεται με άλλα συστήματα όπως το HVAC και το PMS, παρέχοντας ορατότητα σε πραγματικό χρόνο σε έναν διαισθητικό πίνακα εργαλείων Interact για τον εξορθολογισμό των λειτουργιών και τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους επισκέπτες.

Υπηρεσίες φωτισμού

Τις υπηρεσίες φωτισμού διαχειρίζεται η Signify. Φροντίζουμε τον φωτισμό σας, ώστε εσείς να είστε ελεύθεροι να φροντίζετε την επιχείρησή σας. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις υπηρεσίες στον δικτυακό τόπο της εταιρείας μας.

Επαγγελματικές υπηρεσίες

Προσφέροντας εξατομικευμένη υποστήριξη από την αρχή, επιδιώκουμε να συνδυάσουμε τη φιλοδοξία σας για τον φωτισμό με τις γνώσεις μας, παρέχοντας την καλύτερη λύση για εσάς προσθέτοντας παράλληλα αξία στην επιχείρησή σας.

Υπηρεσίες κύκλου ζωής

Η επιχείρησή σας αξίζει φωτισμό που έχει κατασκευαστεί για να διαρκέσει. Από την αντιμετώπιση των προβλημάτων προτού προκύψουν έως την γρήγορη απομακρυσμένη βοήθεια, η υποστήριξή μας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σύστημα φωτισμού σε καλή λειτουργική κατάσταση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Διαχειριζόμενες υπηρεσίες

Δημιουργούμε λύσεις φωτισμού προσαρμοσμένες στις επιχειρηματικές σας ανάγκες, σύμφωνα με ένα σαφές σύνολο από κύριους δείκτες απόδοσης (KPI).

Υπηρεσίες απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C

Το φως UV-C είναι γνωστός παράγοντας απολύμανσης του αέρα, του νερού και των επιφανειών. Για να διασφαλίσουμε την αποτελεσματικότητα και τη σωστή χρήση, παρέχουμε υπηρεσίες UV-C για τη σχεδίαση, τον προγραμματισμό, την εγκατάσταση, τη λειτουργία και τη συντήρηση έργων.

Κυριότερα χαρακτηριστικά του προϊόντος

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Απευθυνθείτε στο τοπικό κέντρο εξυπηρέτησης για ερωτήσεις και αιτήματα.