Κάντε το παιχνίδι να λάμψει

Κυριότερα χαρακτηριστικά του προϊόντος

Δώστε στην εγκατάστασή σας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Με την αυξανόμενη αστικοποίηση και τον καθιστικό τρόπο ζωής στην πόλη, οι αθλητικές εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας γίνονται όλο και πιο σημαντικές στις πόλεις παντού. Η βελτίωση της εμπειρίας τόσο για τους αθλητές όσο και για τους θεατές μπορεί να βοηθήσει να φέρει κοντά τις κοινότητες και να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να είναι πιο δραστήριοι. Τα ενεργειακά αποδοτικά συστήματα φωτισμού LED και απομακρυσμένης διαχείρισης που διαθέτουμε περιορίζουν τις δαπάνες ενέργειας, ενώ ενισχύουν το αθλητικό περιβάλλον και ελαχιστοποιούν τη φωτορρύπανση για τον πληθυσμό της γύρω περιοχής. Επιπλέον, διασφαλίστε τη δυνατότητα IoT της εγκατάστασής σας με το λογισμικό Interact Sports σε συνδυασμό με τα συνδεδεμένα φωτιστικά, που σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε τη δύναμη της έξυπνης τεχνολογίας.

Βελτιστοποιήστε τις λειτουργίες

Ελέγξτε τον φωτισμό με ευκολία για την παροχή φωτός, όπου και όταν το χρειάζεστε

Βελτιστοποιήστε τη συντήρηση με δυνατότητα παρακολούθησης που εντοπίζει τις διακοπές λειτουργίας σε ολόκληρη την εγκατάσταση

Μειώστε την κατανάλωση ενέργειας με ενεργειακά αποδοτικό φωτισμό LED, προγραμματισμό και συστήματα ελέγχου

Βελτιώστε την εμπειρία

Αυξήστε την άνεση και τις συνθήκες διαβίωσης με καθαρό και ομοιόμορφο φωτισμό LED

Βελτιώστε την ορατότητα, την ασφάλεια και την άνεση για αθλητές και θεατές

Δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα που θα συμπληρώνει τις διάφορες δραστηριότητες με ευέλικτο φωτισμό 

Βελτιώστε τη βιωσιμότητα

Μειώστε το αποτύπωμα άνθρακα για να υποστηρίξετε τις περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες

Αυξήστε τις ευκαιρίες για άθληση με λαμπρό, ενεργειακά αποδοτικό φωτισμό LED

Περιορίστε τη φωτορρύπανση με προβολείς φωτισμού LED προηγμένης τεχνολογίας και υψηλής απόδοσης με οπτικά συστήματα μηδενικής κλίσης και πλήρη έλεγχο της απώλειας φωτισμού με τη χρήση περσίδων

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες

Συστήματα φωτισμού υψηλής απόδοσης για εξωτερικούς αθλητικούς χώρους

Συστήματα φωτισμού υψηλής απόδοσης για εσωτερικούς αθλητικούς χώρους

Διαχείριση φωτισμού με λογισμικό Interact Lighting για αθλητικές εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας

Ανακαλύψτε τον συνδεδεμένο φωτισμό

Το λογισμικό Interact Sports για ψυχαγωγικά αθλήματα λειτουργεί με τα συνδεδεμένα φωτιστικά μας, καθιστώντας εύκολη τη διαχείριση, την παρακολούθηση και τον έλεγχο του συνδεδεμένου φωτισμού στις αθλητικές και προπονητικές σας εγκαταστάσεις. 

Χρησιμοποιώντας τον διαισθητικό πίνακα εργαλείων, μπορείτε να προγραμματίσετε εκ των προτέρων τις σωστές ρυθμίσεις φωτισμού και να πραγματοποιήσετε άμεσες ρυθμίσεις.

Έχετε επίσης πρόσβαση σε πολύτιμα δεδομένα, που σας επιτρέπουν να εντοπίσετε ευκαιρίες βελτιστοποίησης των χρονοδιαγραμμάτων και των λειτουργιών φωτισμού της εγκατάστασής σας.

Υπηρεσίες φωτισμού

Τις υπηρεσίες φωτισμού διαχειρίζεται η Signify. Φροντίζουμε τον φωτισμό σας, ώστε εσείς να είστε ελεύθεροι να φροντίζετε την επιχείρησή σας. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις υπηρεσίες στον δικτυακό τόπο της εταιρείας μας.

Επαγγελματικές υπηρεσίες

Προσφέροντας εξατομικευμένη υποστήριξη από την αρχή, επιδιώκουμε να συνδυάσουμε τη φιλοδοξία σας για τον φωτισμό με τις γνώσεις μας, παρέχοντας την καλύτερη λύση για εσάς προσθέτοντας παράλληλα αξία στην επιχείρησή σας.

Υπηρεσίες κύκλου ζωής

Η επιχείρησή σας αξίζει φωτισμό που έχει κατασκευαστεί για να διαρκέσει. Από την αντιμετώπιση των προβλημάτων προτού προκύψουν έως την γρήγορη απομακρυσμένη βοήθεια, η υποστήριξή μας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σύστημα φωτισμού σε καλή λειτουργική κατάσταση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Διαχειριζόμενες υπηρεσίες

Δημιουργούμε λύσεις φωτισμού προσαρμοσμένες στις επιχειρηματικές σας ανάγκες, σύμφωνα με ένα σαφές σύνολο από κύριους δείκτες απόδοσης (KPI).

Υπηρεσίες απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C

Το φως UV-C είναι γνωστός παράγοντας απολύμανσης του αέρα, του νερού και των επιφανειών. Για να διασφαλίσουμε την αποτελεσματικότητα και τη σωστή χρήση, παρέχουμε υπηρεσίες UV-C για τη σχεδίαση, τον προγραμματισμό, την εγκατάσταση, τη λειτουργία και τη συντήρηση έργων.

Μελέτες περιπτώσεων

Wodny Waterpark

Για το υδάτινο πάρκο Wodny στην Πολωνία, η άνεση και η ασφάλεια των επισκεπτών αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα, αυτό ισχύει κυρίως κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Bourne Hill Stables και απολύμανση με ακτινοβολία UV-C

Μάθετε πώς ο φωτισμός απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C της Philips συμβάλλει στη διασφάλιση της ασφάλειας και της υγείας των πρωταγωνιστών του ιππικού αθλητισμού στην Bourne Hill Stables.

Πισίνες Veenendaal

Δείτε πώς η εγκατάσταση φωτισμού LED της Philips στις χλωριωμένες πισίνες Veenendaal μειώνει την αναστάτωση και βελτιώνει την ασφάλεια.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Απευθυνθείτε στο τοπικό κέντρο εξυπηρέτησης για ερωτήσεις και αιτήματα.

Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας