Εργαλεία και εγχειρίδια

Υποστήριξη για τα έργα φωτισμού σας

Η Philips διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία εργαλείων που μπορούν να σας βοηθήσουν με όλα τα έργα φωτισμού σας. Ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις, από τον μεμονωμένο φωτισμό ενός σπιτιού έως βιομηχανικό φωτισμό μεγάλης κλίμακας και οτιδήποτε ενδιάμεσα, έχουμε ένα εργαλείο που θα καλύψει τις ανάγκες σας.

Με το λογισμικό προσομοίωσης φωτισμού, όπως είναι οι προσθήκες μας για σχεδίαση DIALux, Relux και Autodesk 3ds MAX, μπορείτε να σχεδιάσετε με ακρίβεια τον σωστό φωτισμό. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τις εφαρμογές μας για κινητά, που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε εν κινήσει. Επιπλέον, ο διαδικτυακός μας κατάλογος προϊόντων περιγράφει λεπτομερώς ολόκληρη την γκάμα προϊόντων της Philips, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα προϊόν που θα καλύπτει τις ανάγκες σας.

Λογισμικό προσομοίωσης φωτισμού

Προσθήκη για DIALux, Relux και 3ds Max

Κατεβάστε από εδώ, τις τελευταίες προσθήκες λογισμικού φωτισμού για σχεδίαση DIALux, Relux και 3ds Max. Επιπλέον, διευκολυνθείτε περισσότερο στην αναζήτηση του κατάλληλου φωτιστικού για το έργο φωτισμού σας.

Βιβλιοθήκη Revit

Στη Philips προσπαθούμε να σας υποστηρίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα αρχεία Revit που προσφέρουμε έχουν αναπτυχθεί με γνώμονα την ευελιξία. Τα μοντέλα μας παρέχουν πλέον τη δυνατότητα επέκτασης και προσθέσαμε τις απαραίτητες ιδιότητες για να προσαρμόσουμε το μοντέλο στις δικές σας ανάγκες.

Βιβλιοθήκη 3D φωτιστικών εξωτερικού χώρου

Κατεβάστε από εδώ, τα τελευταία αρχεία απεικόνισης 3D σε μορφή .dwg της σειράς φωτιστικών εξωτερικού χώρου. Μπορείτε εύκολα να ανεβάσετε αυτά τα αρχεία στο λογισμικό απεικόνισης 3D του υπολογιστή σας για να δημιουργήσετε απεικονίσεις αστικού τοπίου για το έργο σας εξωτερικού χώρου.

Εργαλεία

Οι εφαρμογές μας για κινητά

Καταναλωτικός φωτισμός HUE
Εφαρμογή ετικέτας σέρβις

Εφαρμογή Mini300 LED για υπολογιστές

Ένας ανιχνευτής κίνησης σε συνδυασμό με έναν αισθητήρα φωτός ημέρας επιτρέπει την περαιτέρω εξοικονόμηση ενέργειας. Η εφαρμογή μας Mini300 LED για υπολογιστές παρέχει στους χρήστες τον έλεγχο με τρόπους που απλώς δεν είναι εφικτοί με άλλα φωτιστικά.

Καταναλωτικός φωτισμός HUE
Εφαρμογή ετικέτας σέρβις

Ετικέτα σέρβις

Η χρήση συστημάτων φωτισμού LED για τον φωτισμό εξωτερικών χώρων είναι μια αυξανόμενη τάση λόγω του υψηλού επιπέδου ποιότητας φωτός και της ενεργειακής απόδοσης της τεχνολογίας LED. Όμως, η συντήρηση των φωτιστικών LED είναι πιο περίπλοκη από όσο η συμβατική. Απαιτεί διαφορετικές ικανότητες και διαδικασίες. Ωστόσο, η πίεση για ταχεία εύρεση και επισκευή βλαβών αυξάνεται για λόγους ασφάλειας και απόδοσης.

Για να μπορείτε να αναγνωρίσετε όλα τα μεμονωμένα προϊόντα, η ετικέτα σέρβις τοποθετείται σε όλα τα φωτιστικά, στους στύλους και στα κουτιά της Philips επόμενης γενιάς στα οποία παραδίδονται, ως ένα μοναδικό σύστημα αναγνώρισης που βασίζεται σε κωδικό QR. 

Κατεβάστε την εφαρμογή ετικέτας σέρβις της Philips σήμερα και απολαύστε πληροφορίες για σπορ και υπηρεσίες!

Εμπνευστήκατε;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Απευθυνθείτε στο τοπικό κέντρο εξυπηρέτησης για ερωτήσεις ή αιτήματα.

Σημεία αγοράς

Μάθετε πού μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα μας από έναν κοντινό διανομέα ή συνεργάτη.