StoreRefresh Επαναπροσδιορισμός καταστημάτων με κυκλικό φωτισμό

Ανανεώστε το κατάστημά σας με ελάχιστο κόστος

Ανανεώστε το κατάστημά σας με ελάχιστο κόστος

Ένας λόγος που οι αγοραστές προτιμούν τις αγορές σε φυσικά καταστήματα είναι επειδή θέλουν να αγγίζουν και να ψηλαφούν το εμπόρευμα. Το 82% των millennials επισκέπτεται τα καταστήματα, εάν η εμπειρία στο κατάστημα είναι διαδραστική και επίκαιρη. Για να παραμείνετε πρωτοπόροι, είναι σημαντικό να ανανεώνετε συχνά τα διάφορα τμήματα του καταστήματός σας με ουσιαστικές αλλά χαμηλού αντίκτυπου αλλαγές - με έμφαση στην ελαχιστοποίηση της διακοπής των εργασιών και τη διατήρηση των δαπανών σε χαμηλά επίπεδα.

Αντί να κάνετε μια πλήρη ανακαίνιση κάθε 7-10 χρόνια, έχουμε αναπτύξει μια κυκλική υποδομή που είναι αρκετά ευέλικτη ώστε να σας παρέχει τη δυνατότητα για διάφορες διαμορφώσεις και σκηνικά σε ένα κατάστημα. Με τον φωτισμό της Philips Circular, μπορείτε να ανανεώσετε τον αέρα του καταστήματός σας και να δημιουργήσετε εύκολα διαφορετικές εμπειρίες καταστήματος χρησιμοποιώντας τα φωτιστικά μας με δυνατότητα κυκλικής οικονομίας.

Στα πλεονεκτήματα περιλαμβάνονται η ευελιξία και η βιωσιμότητα

Στα πλεονεκτήματα περιλαμβάνονται η ευελιξία και η βιωσιμότητα

Ενημερωμένο

Φροντίστε ώστε το κατάστημά σας να ανταποκρίνεται στην υπόσχεση της επωνυμίας σας, τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις τάσεις. Δημιουργήστε εντυπωσιακούς, συναρπαστικούς και ευέλικτους χώρους που μπορείτε να αναβαθμίσετε εύκολα για μια γκάμα δραστηριοτήτων, όπως εποχικές εκδηλώσεις ή προσφορές.

Διατηρήστε την ελκυστικότητα

Διατηρήστε το ενδιαφέρον νέων και υπαρχόντων πελατών για το κατάστημά σας ανανεώνοντας τακτικά διάφορα μέρη του store concept. Δεν είναι απαραίτητο να βασίζεστε στον κύκλο ζωής του έργου φωτισμού για να προσδιορίσετε την αλλαγή.

Μειώστε το κόστος

Προχωρήστε σταδιακά σε μικρότερες αλλαγές στο θέμα και προσαρμόστε τον φωτισμό χρησιμοποιώντας την κυκλική υποδομή μας. Η αναβάθμιση και η εκ νέου χρησιμοποίηση τμημάτων της λύσης φωτισμού σάς δίνουν τη δυνατότητα να υλοποιήσετε τις πλέον αποτελεσματικές αλλαγές, μειώνοντας παράλληλα το κόστος και την αναστάτωση στο κατάστημα.

Βελτιστοποιήστε τους πόρους σας

Παρέχουμε στους ιδιοκτήτες καταστημάτων την ευελιξία να προσαρμόζουν τον φωτισμό τάχιστα ώστε να εναρμονίζεται με τις αλλαγές στο store concept, βελτιστοποιώντας παράλληλα την εν δυνάμει πλήρη διάρκεια ζωής της εγκατάστασης φωτισμού.

Μεγιστοποιήστε την αποδοτική χρήση των πόρων με κυκλικό φωτισμό

Μεγιστοποιήστε την αποδοτική χρήση των πόρων με κυκλικό φωτισμό

Κατανοούμε ότι θέλετε να μεγιστοποιήσετε τη βιωσιμότητα του καταστήματός σας δημιουργώντας ευέλικτους χώρους λιανικής για εύκολες και γρήγορες ανανεώσεις με ελάχιστο κόστος. Έχουμε αναπτύξει μια ευρεία γκάμα φωτιστικών που είναι έτοιμα για κυκλική οικονομία (Circular Economy Ready) για να υποστηρίξουμε τους εταιρικούς στόχους σας βιωσιμότητας. Τα φωτιστικά μας Circular Economy Ready έχουν πιστοποιηθεί με Περιβαλλοντική Δήλωση Προϊόντων (EPD). Αυτό το έγγραφο περιλαμβάνει διεξοδική περιγραφή των περιβαλλοντικών επιδόσεων του φωτιστικού Circular Economy Ready και οι αξιολογήσεις επικυρώνονται από έναν τρίτο φορέα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα βιωσιμότητας.

Ετικέτα σέρβις: Εύκολη και γρήγορη συντήρηση των συστημάτων φωτισμού LED

Επειδή τα φωτιστικά LED προϋποθέτουν διαφορετικές διεργασίες, κατά τον σχεδιασμό νέων προϊόντων λαμβάνουμε πάντα υπόψη μας τον παράγοντα λειτουργικής ετοιμότητας. Η ετικέτα σέρβις είναι ένα σύστημα αναγνώρισης που βασίζεται σε κωδικό QR που καθιστά κάθε φωτιστικό αναγνωρίσιμο με μοναδικό τρόπο και παρέχει πληροφορίες για τη συντήρηση, την εγκατάσταση και τα ανταλλακτικά. Εάν σαρώσετε τον κωδικό QR που φέρουν όλα τα φωτιστικά επόμενης γενιάς, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν επίσης στη Βόρεια Αμερική, οι στύλοι και οι συσκευασίες, μπορείτε να αποκτήσετε εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες για τη διαμόρφωση του προϊόντος, γεγονός το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο και να αποφύγετε τυχόν σφάλματα.

Ανατρέξτε σε περισσότερες πληροφορίες για τις Περιβαλλοντικές Δηλώσεις Προϊόντων (EPD)

Εξερευνήστε το συστήματα φωτισμού μας

GreenWarehouse

Interact Retail

Φωτισμός καταστημάτων. Πώς θα σας φαινόταν εάν μπορούσε να υποστηρίζει τη λειτουργική απόδοση, να βελτιώνει την εμπειρία εντός του καταστήματος και να δημιουργεί εμπεριστατωμένα δεδομένα για αναλύσεις σε καταστήματα; Το Interact Retail σε συνδυασμό με τον έξυπνο φωτισμό LED σάς επιτρέπει να επιτύχετε όλα αυτά και πολύ περισσότερα. Δημιουργήστε εντυπωσιακούς και ευέλικτους χώρους καταστήματος, παρακινήστε συγκεκριμένες αγοραστικές συμπεριφορές μέσω διαχωρισμού σε ζώνες και επιπέδων φωτισμού, προωθήστε προσφορές βάσει τοποθεσίας σε αγοραστές στο smartphone τους μέσω της εφαρμογής του καταστήματός σας.

Μελέτες περιπτώσεων

Αεροδρόμιο Schiphol

Το αεροδρόμιο Schiphol επιλέγει τον κυκλικό φωτισμό.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Απευθυνθείτε στο τοπικό κέντρο εξυπηρέτησης για ερωτήσεις και αιτήματα.