Πιο ασφαλής, ενεργειακά αποδοτικός και βιώσιμος φωτισμός

Κυριότερα χαρακτηριστικά του προϊόντος

Καλύτερος φωτισμός για καλύτερα αποτελέσματα

Για να παραμείνετε ισχυροί στον βιομηχανικό κλάδο, πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά τις δαπάνες σε κάθε διαδικασία. Ο φωτισμός μπορεί να αντιστοιχεί μέχρι και στο 80% της κατανάλωσης ενέργειας μιας αποθήκης γι' αυτό πρέπει να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο αποτελεσματικός και οικονομικός. Ο ενεργειακά αποδοτικός και με μεγάλη διάρκεια ζωής φωτισμός LED από τη Philips μπορεί να έχει έναν τεράστιο αντίκτυπο στα έσοδά σας, μειώνοντας τις λειτουργικές δαπάνες μέσω της ελαχιστοποίησης των χρόνων εκτός λειτουργίας και της χαμηλότερης κατανάλωσης ενέργειας, διατηρώντας τους εργαζόμενούς σας ασφαλείς στον εργασιακό χώρο και βελτιώνοντας την παραγωγικότητα. Επιπλέον, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι το κτήριό σας θα διαθέτει δυνατότητα IoT χρησιμοποιώντας τα συνδεδεμένα φωτιστικά μας σε συνδυασμό με το Interact Industry, που θα σας επιτρέψει να αξιοποιήσετε τη δύναμη της έξυπνης τεχνολογίας.

Μειώστε το κόστος

Επιτύχετε χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας με φωτιστικά LED με μεγάλη διάρκεια ζωής

Μειώστε το κόστος κατανάλωσης ενέργειας


Βελτιστοποιήστε τον σχεδιασμό φωτισμού με μια μεγάλη ποικιλία πακέτων φωτεινής ροής και σχήματος δέσμης

Βελτιώστε την υγεία και την ασφάλεια

Συμμορφωθείτε με τα εθνικά και τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας


Δημιουργήστε ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας, διασφαλίζοντας ένα καλώς φωτισμένο δάπεδο εργασίας

Προωθήστε τη θετική διάθεση και την ευεξία των εργαζομένων με φωτισμό LED υψηλής ποιότητας

Βελτιώστε τη βιωσιμότητα

Μειώστε το αποτύπωμα διοξειδίου του άνθρακα μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας


Ελαχιστοποιήστε τον αντίκτυπο στο περιβάλλον με βελτιωμένη απόδοση και λιγότερα απόβλητα

Τηρήστε τους εθνικούς και διεθνείς κανονισμούς για την ενέργεια και το περιβάλλον

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες

Για χώρους εφοδιασμού και παραγωγής με υψηλές/μεσαίου ύψους οροφές

Για αποθήκες και χώρους εφοδιασμού

Για HACCP και περιοχές με αποστειρωμένες αίθουσες

Ράφια βιομηχανικών αποθηκών

Ανακαλύψτε τον συνδεδεμένο φωτισμό

Ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε μια έξυπνη αποθήκη ή μονάδα παραγωγής; Η Interact Industry συνεργάζεται με τον συνδεδεμένο φωτισμό μας για να παρέχει μια πλατφόρμα για καινοτομία, ώστε να μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την απόδοση, να μεγιστοποιήσετε την εξοικονόμηση ενέργειας και να βελτιώσετε την παραγωγικότητα και την ασφάλεια. Η γκάμα εφαρμογών μας διαχείρισης φωτισμού και προστιθέμενης αξίας επεκτείνει την αξία του συνδεδεμένου φωτισμού μέσω πληροφοριών και δεδομένων, ενώ η κεντρική διαχείριση φωτισμού σάς επιτρέπει να μειώσετε τα λειτουργικά έξοδα, να παρακολουθείτε τη συμμόρφωση και να προγραμματίζετε τη συντήρηση. Όχι άλλες εικασίες. Μόνο αποφάσεις σε πραγματικό χρόνο, βασισμένες σε στοιχεία.

Υπηρεσίες φωτισμού

Τις υπηρεσίες φωτισμού διαχειρίζεται η Signify. Φροντίζουμε τον φωτισμό σας, ώστε εσείς να είστε ελεύθεροι να φροντίζετε την επιχείρησή σας. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις υπηρεσίες στον δικτυακό τόπο της εταιρείας μας.

Επαγγελματικές υπηρεσίες

Προσφέροντας εξατομικευμένη υποστήριξη από την αρχή, επιδιώκουμε να συνδυάσουμε τη φιλοδοξία σας για τον φωτισμό με τις γνώσεις μας, παρέχοντας την καλύτερη λύση για εσάς προσθέτοντας παράλληλα αξία στην επιχείρησή σας.

Υπηρεσίες κύκλου ζωής

Η επιχείρησή σας αξίζει φωτισμό που έχει κατασκευαστεί για να διαρκέσει. Από την αντιμετώπιση των προβλημάτων προτού προκύψουν έως την γρήγορη απομακρυσμένη βοήθεια, η υποστήριξή μας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σύστημα φωτισμού σε καλή λειτουργική κατάσταση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Διαχειριζόμενες υπηρεσίες

Δημιουργούμε λύσεις φωτισμού προσαρμοσμένες στις επιχειρηματικές σας ανάγκες, σύμφωνα με ένα σαφές σύνολο από κύριους δείκτες απόδοσης (KPI).

Υπηρεσίες απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C

Το φως UV-C είναι γνωστός παράγοντας απολύμανσης του αέρα, του νερού και των επιφανειών. Για να διασφαλίσουμε την αποτελεσματικότητα και τη σωστή χρήση, παρέχουμε υπηρεσίες UV-C για τη σχεδίαση, τον προγραμματισμό, την εγκατάσταση, τη λειτουργία και τη συντήρηση έργων.

Μελέτες περιπτώσεων

Εργοστάσιο

Εξοικονόμηση ενέργειας κατά 42% και καλύτερες συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους με τον εκσυγχρονισμό σε Pacific LED.

Dubai Electricity and Water Authority (Αρχή Ηλεκτρισμού και Ύδρευσης του Ντουμπάι)

Οι σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής της DEWA επέτυχαν εξοικονόμηση ενέργειας κατά 68% προβαίνοντας σε αντικατάσταση των χώρων τους με συστήματα φωτισμού LED της Philips

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Απευθυνθείτε στο τοπικό κέντρο εξυπηρέτησης για ερωτήσεις και αιτήματα.

Αρχεία προς λήψη