Τέλμα ή καινοτομία;

Ανοίγοντας τον δρόμο σε έναν φωτεινότερο χώρο εργασίας

Ανθρωποι. Η επιχείρησή σας εξαρτάται από αυτούς. Ο φωτισμός σας μπορεί να τους εμπνεύσει να κάνουν περισσότερα και να νιώσουν καλύτερα στην εργασία.

Ο έξυπνος φωτισμός σημαίνει ότι τα φώτα LED με ενσωματωμένους αισθητήρες συνδέονται με το λογισμικό εφαρμογής, ανοίγοντας έναν εντελώς νέο κόσμο ευκαιριών. Έχει ήδη αφήσει το στίγμα του σε μεγαλύτερες εταιρείες, αλλά τώρα είναι διαθέσιμος για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με έως και 200 σημεία φωτισμού.

Το νέο σύστημα Interact Pro είναι η οικονομικά αποδοτική και ασύρματη λύση για κάθε βήμα προς τον έξυπνο φωτισμό, για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Περιλαμβάνει τρία επίπεδα που το καθένα παρέχει την καλύτερη δυνατή λύση για τις τρέχουσες ανάγκες του πελάτη σας. Επιπλέον είναι πλήρως επεκτάσιμο, ώστε να μπορεί απλώς να αναβαθμιστεί όταν αλλάζουν οι επιχειρηματικές ανάγκες, από έξυπνο φωτισμό σε υπερ-έξυπνο φωτισμό.

Philips 2018 Interact Installer Enduser Office

Ο έξυπνος φωτισμός (connected lighting) ξεκινά με το Interact Pro

Το σύστημα Interact Pro είναι εύκολο στην εγκατάσταση χωρίς να χρειάζονται ξεχωριστές κεραίες, κουτιά συσκευών ασύρματης επικοινωνίας ή καλώδια σήματος. Απολαύστε γρήγορη εγκατάσταση με τη διαισθητική εφαρμογή Interact Pro και αδράξτε την ευκαιρία να γίνετε ο έμπιστος σύμβουλος του πελάτη σας προσφέροντας αποτελεσματική εξυπηρέτηση μετά την εγκατάσταση, που γίνεται δυνατή χάρη στα ανεκτίμητα δεδομένα από τον πίνακα εργαλείων του Interact Pro.

Ό,τι και αν χρειάζεστε: είναι Interact Ready

Οι πραγματικοί επαγγελματίες δεν ψάχνουν - βρίσκουν

Διαφορετικά έργα φωτισμού απαιτούν διαφορετικές λύσεις φωτισμού και επίπεδα τιμών. Το εργαλείο επιλογής προϊόντος της Philips και το εργαλείο TCO σάς βοηθούν να βρείτε τον κατάλληλο φωτισμό LED που ταιριάζει στα σχέδια και στον προϋπολογισμό των πελατών σας. Ρίξτε μια ματιά!

Χάος καλωδίων ή ασύρματη σύνδεση;

Έτοιμοι, πάμε, η εγκατάσταση έγινε. Είναι τόσο εύκολο με τον έξυπνο φωτισμό μας.

Σούπερ αργό ή σούπερ σταρ;

Άμεση και απρόσκοπτη αντικατάσταση του συμβατικού φωτισμού, χωρίς προβλήματα συμβατότητας.

Πουθενά ή παντού;

Προσφέρουμε λαμπτήρες και φωτιστικά Interact Ready για διαφορετικές εφαρμογές. Όπου και αν εργάζεστε, λειτουργεί.

Ξεμείνατε πίσω ή έχετε το μάτι στο μέλλον;

Όλα τα φωτιστικά Interact Ready λειτουργούν απρόσκοπτα με τον πίνακα εργαλείων και την εφαρμογή Interact Pro.

Γίνετε ειδικός στον φωτισμό

Το Signify Lighting Academy είναι μια πλατφόρμα εκμάθησης που σας προσφέρει όλους τους σχετικούς εκπαιδευτικούς πόρους, κυρίως με τεστ αξιολόγησης (φυλλάδια πιστοποιητικών). Δείτε τα τελευταία εκπαιδευτικά σεμινάριά μας που σας βοηθούν να γίνετε πιστοποιημένος εγκαταστάτης στον έξυπνο φωτισμό.

Εμπορική εκπαίδευση

Αυτή η διαδρομή επικεντρώνεται σε χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα των αυτόνομων εκδόσεων και των συνδεδεμένων με πύλη εκδόσεων. Εάν θέλετε να γνωρίσετε την πτυχή του Internet των Πραγμάτων (Internet of Things, IoT), επικοινωνήστε με τον εκπρόσωπο πωλήσεων της Signify για να αποκτήσετε πρόσβαση στο εκπαιδευτικό σεμινάριο στοχευμένης κατάρτισης αυτής της έκδοσης.

Τεχνική εκπαίδευση

Σε αυτό το εκπαιδευτικό σεμινάριο, θα μάθετε με κάθε λεπτομέρεια πώς να ξεκινήσετε με την εφαρμογή και πώς να αναθέσετε διαφορετικές λειτουργίες των επιπέδων Foundation και Advanced.

Αναζητήστε διανομέα

Αναζητήστε τον πλησιέστερο διανομέα ή συνεργάτη σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχετε ερωτήσεις; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ready ή όχι;

Οι αληθινοί επαγγελματίες δίνουν ώθηση στην επιχείρησή τους με Συνδεδεμένο φωτισμό Philips που λειτουργεί με τον Πίνακα εργαλείων και την εφαρμογή Interact Pro