Θέλετε έναν εύκολο τρόπο αντικατάστασης των συστημάτων φωτισμού HID με LED. Το έχουμε!

γκάμα των λαμπτήρων LED TrueForce της Philips

Λαμπτήρες LED TrueForce.

Αλλάξτε το απαρχαιωμένο σύστημα φωτισμού HID με ένα σύστημα φωτισμού LED για μια εξωπραγματική εμπειρία.

Οι λαμπτήρες LED TrueForce της Philips παρέχουν μια εύκολη λύση LED για την αντικατάσταση των λαμπτήρων HID, των λαμπτήρων Highbay, των λαμπτήρων SOX καθώς και των λαμπτήρων SON-T. Απολαύστε τα πλεονεκτήματα των λαμπτήρων LED, όπως βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής, διατηρώντας παράλληλα την αρχική σας επένδυση σε χαμηλά επίπεδα. Με το σωστό μέγεθος λαμπτήρα και τη σωστή κατανομή φωτός, μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε λαμπτήρες LED TrueForce στο υπάρχον σύστημα των πελατών σας, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα φωτός χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε τα φωτιστικά ή να θυσιάσετε το εφέ φωτός. Η τεχνολογία LED των υψηλότερων προδιαγραφών μας εγγυάται χαμηλή συντήρηση και συνοδεύεται από πενταετή εγγύηση.

Περιηγηθείτε στον κατάλογο προϊόντων TrueForce για την πλήρη γκάμα και κατεβάστε τον οδηγό αντικατάστασης για να βρείτε τη σωστή λύση LED TrueForce για όλες τις συμβατικές ανάγκες των εφαρμογών σας.

Εικονίδιο κλειδιού με το εικονίδιο σηκωμένου αντίχειρα

Εύκολη προσαρμογή

Γρήγορη και απρόσκοπτη εγκατάσταση χωρίς να χρειάζεται αλλαγή του εξαρτήματος

Εικονίδιο λαμπτήρα με το σύμβολο τικ

Γρήγορη απόσβεση

Συνήθως χρειάζονται λιγότερο από δύο χρόνια για να αποδώσει η επένδυσή σας σε λαμπτήρες LED TrueForce

Εικονίδιο μεταμόρφωσης ενός λουλουδιού σε φορτιστή

Αειφορία

Η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και η μεγάλη διάρκεια ζωής έως και 50.000 ώρες καθιστούν τον φωτισμό LED τη βιώσιμη επιλογή

Εικονίδιο ασπίδας που λάμπει

Σωστή κατανομή φωτός

Ύψιστης ποιότητας τεχνολογία LED για βελτιωμένη άνεση και ασφάλεια σε πολλαπλούς τομείς εφαρμογής

Λευκή Βίβλος περιεχομένου Trueforce

Επιδοτήσεις της ΕΕ για βιώσιμο φωτισμό

Η Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία έχει έναν πολύ φιλόδοξο στόχο: να επιτύχει ουδετερότητα του άνθρακα έως το 2050. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, η ΕΕ και οι κυβερνήσεις χρηματοδοτούν, μεταξύ άλλων, έργα ανακαίνισης και νέου φωτισμού που χρησιμοποιούν ενεργειακά αποδοτικές λύσεις LED. Κατεβάστε τη Λευκή Βίβλο μας για να μάθετε πώς εσείς ή οι πελάτες σας μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτές τις επιδοτήσεις, για ακόμη πιο εύκολη μεταπήδηση στην τεχνολογία LED.

Παντού καταπληκτικό

Βιομηχανία και Καταστήματα

Αντικαταστήστε τους συμβατικούς λαμπτήρες HPL για να βελτιώσετε την ποιότητα του φωτός, την ασφάλεια και την παραγωγικότητα.

Urban

Τοποθετήστε εύκολα τους λαμπτήρες LED TrueForce στα υπάρχοντα συστήματα και κάντε τις αστικές τοποθεσίες πιο βιώσιμες, φωτεινές και ασφαλείς.

Αυτοκινητόδρομοι, Δρόμοι και Τοπίο

Μεγάλη απόδοση και χαμηλή συντήρηση: χρησιμοποιήστε λαμπτήρες LED TrueForce για να αντικαταστήσετε τους συμβατικούς λαμπτήρες SOX, SON-T και CDO.

Ανακαλύψτε τη σειρά LED TrueForce

Αρχεία προς λήψη και πόροι

Μπάλαστ – λίστα συμβατότητας σπινθηριστών

Οι πελάτες μπορούν εύκολα να τοποθετήσουν λαμπτήρες LED TrueForce στο υπάρχον σύστημά τους, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα του φωτός χωρίς να χρειάζεται να αλλάξουν τα φωτιστικά ή να θυσιάσουν το εφέ φωτός. Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε τη λίστα συμβατότητας μπάλαστ - σπινθηριστών που ενημερώνεται τακτικά.

Αρχεία προς λήψη

Αναζητήστε διανομέα

Αναζητήστε τον πλησιέστερο διανομέα ή συνεργάτη σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχετε ερωτήσεις; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σχετικά προϊόντα

Κέντρο εγκαταστατών

Όλες οι σχετικές πληροφορίες για εγκαταστάτες σχετικά με φωτιστικά CoreLine LED εξοικονόμησης ενέργειας, λαμπτήρες LED αντικατάστασης και σωληνοειδείς λαμπτήρες LED, καθώς και συμβατικό φωτισμό.

Λαμπτήρες LED

Λαμπτήρες LED της Philips - η εκτεταμένη γκάμα λαμπτήρων LED μας συμβάλλει στην παροχή φωτός υψηλής ποιότητας για την αντικατάσταση των λαμπτήρων πυρακτώσεως και των σποτ αλογόνου.