Επισημασμένα προϊόντα

Iridium gen3

Το πρώτο έξυπνο φωτιστικό που έχει σχεδιαστεί με ενσωματωμένη δυνατότητα σύνδεσης GPRS μέσω κινητού για τον αυτόματο πρώτο έλεγχο λειτουργίας και την εισαγωγή δεδομένων παγίων στοιχείων στην πλατφόρμα διαχείρισης φωτισμού CityTouch.

Metronomis LED

Εξασφαλίστε νέα γοητεία και χαρακτήρα στην πόλη σας, με οδικό φωτισμό LED τελευταίας τεχνολογίας

SpaceWise

Το SpaceWise είναι ένα ευέλικτο σύστημα φωτισμού LED με ενσωματωμένα ασύρματα στοιχεία ελέγχου που σας επιτρέπουν να διαμορφώσετε τον χώρο του γραφείου σας σε ζώνες φωτισμού.

StyliD Evo

Το StyliD Evo είναι μια σειρά προϊόντων υψηλής απόδοσης που προσφέρει την ευελιξία να αναβαθμίσετε τον φωτισμό σας για να δημιουργήσετε μια νέα ατμόσφαιρα καταστήματος που θα ταιριάζει με νέες διατάξεις και προθήκες, χωρίς να χρειάζεται να αντικαταστήσετε τα φωτιστικά.

Maxos fusion

Η δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος είναι η πρώτη προτεραιότητα για τους βιομηχανικούς χώρους. Τώρα μπορείτε να συμμορφωθείτε με τους κανονισμούς του κλάδου, μεγιστοποιώντας παράλληλα την αξία της επένδυσής σας με το Maxos fusion.

Digistreet

Το System Ready (SR) DigiStreet, που δημιουργήθηκε για έξυπνες πόλεις, σας προετοιμάζει για την ψηφιακή εποχή, ενώ σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε ενέργεια και πόρους. Διαθέτει επίσης οπτικά συστήματα Ledgine υψηλής απόδοσης και επιτρέπει πιο αποτελεσματική συντήρηση χάρη στην ετικέτα σέρβις της Philips.

Perfectfit

Σας διευκολύνουμε στη δουλειά σας, με φωτιστικά που εκτυπώνονται ώστε να ταιριάζουν με τις ακριβείς προδιαγραφές σας.

Φωτισμός LED TrueForce

Συστήματα φωτισμού LED TrueForce της Philips - μια οικονομική αντικατάσταση HID που διευκολύνει την αναβάθμιση των συστημάτων αστικού φωτισμού, δημόσιου φωτισμού και βιομηχανικού φωτισμού χρησιμοποιώντας συστήματα φωτισμού LED.

CoreLine

Η CoreLine παρέχει ενεργειακά αποδοτικά και εύκολα στην εγκατάσταση φωτιστικά LED - αντικαταστάσεις για συμβατικό φωτισμό.

Ταινίες LED

Οι νέες ταινίες LED της Philips σάς προσφέρουν μια ευρεία επιλογή φωτισμού υψηλής ποιότητας που εξυπηρετεί διαφορετικές εφαρμογές και προϋπολογισμούς

Λαμπτήρες LED

Λαμπτήρες LED της Philips - η εκτεταμένη γκάμα λαμπτήρων LED μας συμβάλλει στην παροχή φωτός υψηλής ποιότητας για την αντικατάσταση των λαμπτήρων πυρακτώσεως και των σποτ αλογόνου.

Λαμπτήρες LED MasterConnect της Philips

Έξυπνοι λαμπτήρες LED μετεξοπλισμού που σας προσφέρουν έναν εύκολο και απρόσκοπτο τρόπο αναβάθμισης και αξιοποίησης όλων των πλεονεκτημάτων του συνδεδεμένου φωτισμού.

Ledinaire - απλά κορυφαίο LED

Ledinaire - Μπορείτε πλέον να πραγματοποιήσετε τη μετάβαση σε φωτισμό LED χωρίς εμπόδια ή περιττά έξοδα

Interact Ready

Οι λαμπτήρες και τα φωτιστικά Interact Ready της Philips συνεργάζονται με τη διαισθητική εφαρμογή Interact Pro για να ενεργοποιήσουν τον έξυπνο φωτισμό για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Μετατροπή σε LED

Η μετάβαση στον φωτισμό LED δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη! Παραμείνετε ένα βήμα μπροστά από τους κανονισμούς της ΕΕ και επιλέξτε από διαφορετικές, γρήγορες και εύκολες στην εγκατάσταση λύσεις LED.

Σωλήνες LED

Από τη βελτιστοποιημένη ενεργειακή απόδοση έως την υψηλότερη απόδοση φωτισμού. Μπορείτε πλέον να βρείτε τους κατάλληλους ενεργειακά αποδοτικούς σωλήνες φωτισμού από την οικογένεια σωλήνων φωτισμού LED της Philips.

Πως μπορώ να σας βοηθήσω;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για επιχειρηματικές πληροφορίες σχετικά με τα συστήματα επαγγελματικού φωτισμού, χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα