Εκπλήρωση των αναγκών σας για ειδικό φωτισμό

Ειδικός φωτισμός

Το φως μπορεί να κάνει τη διαφορά στον κόσμο σας, για αυτό αναπτύσσουμε πάντα προϊόντα που σας βοηθούν να εργάζεστε και να ζείτε καλύτερα.

Τα καινοτόμα συστήματά μας ειδικού φωτισμού μπορούν να σας βοηθήσουν στην καθημερινότητά σας με πολλούς τρόπους, που δεν θεωρείτε ενδεχομένως εφικτούς.

Η σειρά ειδικού φωτισμού περιλαμβάνει λαμπτήρες που έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε τρεις συγκεκριμένους τομείς: Ψυχαγωγία, Καθαρισμός UV και Υγεία και Βιομηχανία. Κάθε λαμπτήρας έχει αναπτυχθεί σε στενή συνεργασία με συνεργάτες ΚΑΕ για να καλύψει τις ανάγκες σας με τον πιο αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο.

Ψυχαγωγία

Ψυχαγωγία

Ετοιμαστείτε να μαγέψετε τους θεατές. Ο υπερσύγχρονος φωτισμός μας έχει σχεδιαστεί ώστε να ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις της σύγχρονης ψυχαγωγίας. Αυτό σημαίνει ότι οι ερμηνευτές φαίνονται καλύτερα, οι σχεδιαστές φωτισμού έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν θεαματικά εφέ και οι εγκαταστάτες μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους γρήγορα και εύκολα. Και πάνω από όλα, η υψηλή αντοχή των λαμπτήρων μας σημαίνει ότι θα συνεχίσουν να λάμπουν όταν θα πέσει η αυλαία.

Μερικές από τις πλέον δημοφιλείς καινοτομίες μας στον τομέα της ψυχαγωγίας είναι:

  • MSR Gold: Οι χρυσοί κάλυκες των λαμπτήρων επιτρέπουν υψηλότερες θερμοκρασίες
  • MSD και MSR Platinum: Υψηλή ένταση δέσμης και πολύ στενή δέσμη
  • MSR Gold FastFit: Καινοτόμος κάλυκας λαμπτήρα που επιτρέπει τη γρήγορη αντικατάσταση του λαμπτήρα
  • MSR Gold MINiFastFit: Μικρότερο μέγεθος λαμπτήρων για τη δυνατότητα σχεδίασης μικρότερων εξαρτημάτων

Προσθέστε μερικούς από αυτούς τους υπερσύγχρονες λαμπτήρες στο ρεπερτόριό σας και χαρίστε στο κοινό σας μια αξέχαστη βραδιά.

Απολύμανση με ακτινοβολία UV-C

Απολύμανση με ακτινοβολία UV-C

Τα βακτήρια και οι ιοί που προκαλούν κοινές λοιμώξεις μπορούν να ζουν στο νερό και τον αέρα, καθώς και σε επιφάνειες, ακόμη και μετά από κανονικό καθαρισμό. Τα συστήματα φωτισμού με λαμπτήρες UV-C της Philips έχουν τη δύναμη να εξουδετερώνουν αυτούς τους επιβλαβείς μικροοργανισμούς.

Οι λαμπτήρες UV-C απολυμαίνουν επιφάνειες και αντικείμενα σε διάφορα περιβάλλοντα. Περιλαμβάνονται νοσοκομεία, σχολεία, γραφεία, εργοστάσια, καταστήματα λιανικής και η βιομηχανία τροφίμων και ποτών, καθώς και μέσα μεταφοράς όπως αεροσκάφη, λεωφορεία και τρένα.

Οι λαμπτήρες UV-C της Philips χρησιμοποιούνται επίσης για την απολύμανση του αέρα σε ένα δωμάτιο και για τον καθαρισμό των συστημάτων HVAC. Λειτουργούν σε συστήματα απολύμανσης των άνω στρωμάτων του αέρα απολυμαίνοντας τον διερχόμενο αέρα, σε ανοιχτά συστήματα ακτινοβολίας UV-C ή ρομπότ που απολυμαίνουν δωμάτια και χώρους κατά τη διάρκεια της νύχτας ή όταν τα δωμάτια δεν χρησιμοποιούνται, καθώς και σε συστήματα κλιματισμού.

Για τον καθαρισμό του νερού, οι λαμπτήρες UV-C της Philips μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην επεξεργασία πόσιμου νερού και λυμάτων σε οικιακές, βιομηχανικές και δημοτικές εφαρμογές. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την απολύμανση του νερού σε πισίνες, τζακούζι και λιμνούλες με ψάρια.

PCO

Καθαρισμός μέσω φωτοκαταλυτικής οξείδωσης (PCO)

Η φωτοκαταλυτική οξείδωση είναι η διαδικασία καταστροφής οργανικών ουσιών με οξείδωση. Η τεχνολογία είναι κατάλληλη για την αφαίρεση ρύπων χαμηλών συγκεντρώσεων (επίπεδο ppb) από το νερό, τον αέρα και τις επιφάνειες.

Εντομοπαγίδα

Εντομοπαγίδα

Κάθε χρόνο τα έντομα, τα παράσιτα και οι μύγες αποτελούν σημαντική απειλή για τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών. Ένας από τους πλέον αποτελεσματικούς τρόπους για την εξάλειψη του προβλήματος είναι η προσέλκυσή τους σε μια ηλεκτρονική μυγοπαγίδα. Αλλά η δύναμη αυτής της έλξης καθορίζεται κυρίως από τους λαμπτήρες που είναι εγκατεστημένοι στο εσωτερικό της μυγοπαγίδας και είναι σημαντικό να αντιληφθούμε ότι δεν είναι όλοι οι λαμπτήρες ίδιοι.

Διάφορες εφαρμογές UV-B

Διάφορες εφαρμογές UV-B

Η Philips προσφέρει εξαιρετικά αξιόπιστους λαμπτήρες UV-B στενής ζώνης και ευρείας ζώνης TL(T12), PL-S & PL-L, που είναι κατάλληλοι για διάφορες εφαρμογές, όπως φωτοθεραπεία, γεωργία, θεραπεία ασθενειών και ευεξία.

/content/dam/b2b-li/en_AA/products/special-lighting/special-lighting-main/coverbeeld.jpg

Επιστήμη και Βιομηχανία

Ως κορυφαία εταιρεία φωτισμού για περισσότερα από 120 χρόνια, διαθέτουμε ασυναγώνιστη τεχνογνωσία σε εξειδικευμένους λαμπτήρες για επιστημονικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Πάρτε για παράδειγμα την πολύ ευρεία γκάμα των λαμπτήρων αλογόνων μας. Ο λαμπτήρας χαλαζία χωρίς παραμόρφωση, η ακριβής τοποθέτηση του νήματος και ο δείκτης απόδοσης χρωμάτων 100 τα καθιστούν ιδανικούς για συστήματα κρίσιμης σημασίας. Και μετά, υπάρχουν οι λαμπτήρες μας Flexo print TL/R, οι οποίοι διαθέτουν εσωτερικό ανακλαστήρα και παράγουν το ιδανικό φάσμα UVA για βέλτιστα αποτελέσματα φλεξογραφικής σκλήρυνσης.

Με τα χρόνια διαπιστώσαμε ότι οι επαγγελματίες τελικοί χρήστες αναζητούν λαμπτήρες υψηλής απόδοσης στους οποίους μπορούν να βασιστούν, προσφέροντας τους εξαιρετική αξία για τα χρήματά τους. Αυτό ακριβώς προσφέρουμε, ώστε να μπορείτε να δώσετε στους πελάτες σας αυτό ακριβώς που χρειάζονται. Μάθετε περισσότερα για τη γκάμα λαμπτήρων μας και τις προδιαγραφές τους στις επόμενες σελίδες.

Πως μπορώ να σας βοηθήσω;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους λαμπτήρες ειδικού φωτισμού, επικοινωνήστε με το γραφείο πωλήσεων που βρίσκεται κοντά σας.