Στη σκηνή

Εκεί που όλα συνδυάζονται

Λύσεις φωτισμού στη σκηνή

Η προσφορά αξέχαστων εμπειριών στους πελάτες μας είναι η πρόκληση που μας εμπνέει να δημιουργούμε τις πιο συναρπαστικές καινοτομίες στο φως. Συνεργαζόμαστε συνεχώς στενά με κορυφαίους κατασκευαστές εξαρτημάτων για να σχεδιάσουμε λύσεις φωτισμού σκηνής που είναι πιο αποτελεσματικές, πιο ισχυρές, πιο συμπαγείς και πιο εύχρηστες.

platinum-lamps

Λαμπτήρες χώρων ψυχαγωγίας

Με τη σημερινή ολοένα αυξανόμενη τάση ενσωμάτωσης τοίχων LED στη σχεδίαση φωτισμού σκηνής, απαιτείται μια νέα γενιά λαμπτήρων με πιο ισχυρές δέσμες για να διαπεράσει το ομοιογενές φως που παρέχουν και να αναδείξει επιπλέον πτυχές της παράστασης. Τα νέα συστήματα λαμπτήρων Platinum έχουν σχεδιαστεί για να επιτυγχάνεται ακριβώς αυτό.

Αναζητήστε τον πλησιέστερο διανομέα ή συνεργάτη σας

Αναζητήστε τον πλησιέστερο διανομέα ή συνεργάτη σας

Επιλέξτε τη χώρα που προτιμάτε για να εντοπίσετε τον πλησιέστερο διανομέα ή συνεργάτη σας.

Υποστήριξη

Επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις ή αιτήματα

Επιλέξτε τη χώρα που προτιμάτε για να εντοπίσετε τον πλησιέστερο διανομέα ή συνεργάτη σας

Εγγραφείτε για το ενημερωτικό δελτίο

Διαβάστε τα τελευταία νέα

MSD Platinum 400 Flex - Η ευέλικτη λύση για το φωτιστικό σας

Ο νέος λαμπτήρας Platinum Flex έχει σχεδιαστεί ενσωματώνοντας ευέλικτες επιλογές, ώστε να παρέχει περισσότερες λειτουργίες για το φωτιστικό σας.

Η επιλογή βαθιάς ρύθμισης της έντασης φωτισμού του λαμπτήρα, που χρησιμοποιείται όταν ο φωτοφράχτης του φωτιστικού είναι κλειστός, καθιστά δυνατή την εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής και την εξοικονόμηση ενέργειας από 30% έως 45%. Χάρη στην ευελιξία των επιπέδων ισχύος, μπορεί να επιτευχθεί μια πραγματική γραμμική ρύθμιση της έντασης σε μια κινούμενη κεφαλή δέσμης. Εκτός από την εξαιρετική φωτεινή ροή στα διάφορα χρώματα, η πλατφόρμα Platinum Flex επιτρέπει στο φωτιστικό να παράγει περισσότερους χρωματικούς συνδυασμούς και χρωματικές διορθώσεις.

MSD Platinum
lamp-replacement-tool

Εργαλείο αντικατάστασης λαμπτήρων για εφαρμογές ψυχαγωγίας

Βρείτε τον κατάλληλο λαμπτήρα Philips για το φωτιστικό σας ή βρείτε τον λαμπτήρα της Philips που αντιστοιχεί στον τύπο του υπάρχοντα λαμπτήρα σας.

special-lighting-contact-us

Στη διάθεσή σας

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για τους λαμπτήρες για εφαρμογές ψυχαγωγίας;
Οι αντιπρόσωποι μας πωλήσεων είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.

Αρχεία προς λήψη