Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Φωτισμός που

  ανταποκρίνεται στις ανάγκες στο Emirates Arena

  Emirates Arena,
  Η.Β.


  Ανακαλύψτε πώς οι πρωτοποριακοί προβολείς παρέχουν φανταστική θέαση του αθλητικού χώρου στο Emirates Arena
  H Philips Lighting φωτίζει το Emirates Arena, Η.Β. με προβολείς

  Σε ένα έργο
  μεγάλου βεληνεκούς

  όπως το Emirates Arena πρέπει να είστε βέβαιοι ότι οι προμηθευτές μπορούν να προσφέρουν την απαιτούμενη εξειδίκευση και εμπειρία. Ο επαγγελματισμός της ομάδας της Philips και η ποιότητα των προϊόντων έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του έργου.”

   

  - Tom Pheely, Arup

  Ποδηλατικός αγώνας στο Emirates Arena, Η.Β., που φωτίζεται από τις λύσεις φωτισμού αθλητικών χώρων της Philips

  Η πρόκληση του πελάτη

   

  Το Emirates Arena στην Γλασκώβη δημιουργήθηκε για να είναι το νέο σπίτι του αθλητισμού στην Σκωτία. Στα πλαίσια της προετοιμασίας για την φιλοξενία πολλών αθλημάτων για τους Αγώνες της Κοινοπολιτείας 2014, η εγκατάσταση είχε ανάγκη από ένα σύστημα φωτισμού που να προσφέρει τα κατάλληλα επίπεδα φωτισμού για τένις, ποδηλασία, τζούντο, μποξ, και άλλα.

  Ο κατάλληλος φωτισμός 


  Σε μια σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση όπως το Emirates Arena, ο σωστός φωτισμός είναι ζωτικής σημασίας. Εκτός από το κύριο γήπεδο των 7.000 θέσεων με δυνατότητα φιλοξενίας μιας σειράς αθλητικών γεγονότων, υπάρχει το παρακείμενο ποδηλατοδρόμιο των 4.000 θέσεων. Το ποδηλατοδρόμιο προορίζεται να είναι η έδρα της ποδηλατοδρομίας της Σκωτίας και απαιτεί σταθερά επίπεδα φωτισμού σε όλο τον εσωτερικό χώρο.


  Η Philips ήταν έτοιμη να ανταποκριθεί στις ανάγκες φωτισμού. Εγκαταστήσαμε 188 προβολείς ArenaVision σε όλο το γήπεδο, οι οποίοι μπορούν να ενεργοποιηθούν ανεξάρτητα για την επίτευξη διαφόρων επιπέδων φωτισμού. Τα επίπεδα φωτισμού μπορούν να τροποποιηθούν ανάλογα με το είδος του γεγονότος, ή εάν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη. Το προσωπικό, με τη χρήση του συστήματος ελέγχου Dynalite, μπορεί να επιλέξει μεταξύ 40 προεπιλεγμένων ρυθμίσεων φωτισμού για διάφορα αθλήματα.


  Στο ποδηλατοδρόμιο εγκαταστάθηκαν επιπλέον 272 προβολείς ArenaVision, εξασφαλίζοντας κρυστάλλινα διαυγή θέαση τόσο στους αθλητές όσο και στους θεατές. Πέρα από τη μέγιστη οπτική άνεση και διαύγεια που προσφέρουν, έχουν δυνατότητα ρύθμισης μέσω ανεξάρτητων χειριστηρίων ToBe Touched, τα οποία επιτρέπουν στο χειριστή να ρυθμίζει τη φωτεινότητα, το χρώμα, τη θερμοκρασία χρώματος και τον κορεσμό. Με τους νέους προβολείς στις θέσεις τους, το Emirates Arena είναι έτοιμο για μια θεαματική έναρξη.


  Η Philips θα συνεχίσει να είναι παρούσα στην εγκατάσταση μέσω ενός πακέτου εξυπηρέτησης μετά την πώληση, εξασφαλίζοντας τη διατήρηση της βέλτιστης απόδοσης του φωτισμού.

  • ArenaVision MVF403
   ArenaVision MVF403
   Το ArenaVision MVF403 ανεβάζει το φωτισμό αθλητικών χώρων με προβολείς στο υψηλότερο επίπεδο και προσφέρει πολύ υψηλή φωτεινή ισχύ, οπτική απόδοση, ευκολία εγκατάστασης, αξιοπιστία...
  • Έξυπνα Χειριστήρια
   Έξυπνα Χειριστήρια
   Η σειρά ToBeTouched αποτελείται από διασυνδέσεις χρήστη που προωθούν τη διαδραστικότητα με το σύστημα/τα φωτιστικά Υπάρχει μία διασύνδεση ToBeTouched για σχεδόν κάθε φωτιστικό/ελε...

  Κρυστάλλινη θέαση, 
  ζωντανά γεγονότα

  Η Ομάδα

  Emirates Arena

  Πελάτης

  Σχετικά έργα