Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Βοηθώντας μια πόλη

  να αναπτυχθεί

  Επάλξεις Φωτός,
  Badajoz, Ισπανία


  Ανακαλύψτε πώς ο φωτισμός εκτινάσσει την οικονομία της πόλης του Badajoz
  Πλατεία με σιντριβάνι που φωτίζεται με φωτισμό Philips, μέρος του έργου Επάλξεις φωτός

  Με θεαματικά
  εφέ

  φωτισμού, τα φώτα LED έδωσαν μια νέα πνοή ζωής στην ιστορική πόλη προσελκύοντας νέους επισκέπτες."
  Γέφυρα στη Badajoz, Ισπανία όμορφα φωτισμένη με φωτισμό εξωτερικών χώρων Philips
  Ο έγχρωμος φωτισμός εξωτερικών χώρων της Philips κάνει ένα κτίριο να ξεχωρίζει

  Η πρόκληση του πελάτη

   

  Η Badajoz είναι μια Ισπανική πόλη με εντυπωσιακή ιστορία. Βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Πορτογαλία και διαθέτει πολλά ιστορικά τοπία και αρχαιότητες που αντανακλούν περασμένες πολεμικές εποχές. Θέλοντας να αναπτύξει τον τουρισμό και τη νυχτερινή διασκέδαση, η πόλη υλοποίησε ένα έργο φωτισμού για την προβολή έξι από τις πιο εμβληματικές της περιοχές.

  Ο εξελιγμένος δυναμικός φωτισμός κάνει τα κτίρια στην Badajoz, Ισπανία να ξεχωρίζουν

  Ο κατάλληλος φωτισμός 


  Το φιλόδοξο σχέδιο είχε στόχο να επικεντρώσει την προσοχή στην μοναδική κληρονομιά της Badajoz. Αναδεικνύοντας τα ιστορικά τοπία με αρχιτεκτονικό φωτισμό, η πόλη θα μπορούσε να μεταμορφωθεί από μια συνοριακή πόλη, χτισμένη για πόλεμο, σε έναν ελκυστικό τουριστικό προορισμό. Ωστόσο, τα φώτα θα έπρεπε επίσης να είναι χαμηλής απαίτησης συντήρησης και ενεργειακά αποδοτικά.

   

  Η Philips ήταν έτοιμη να γράψει ιστορία. Μια σειρά λύσεων LED χρησιμοποιήθηκαν για να λούσουν τα τοπία με δυναμικά χρωματικά σκηνικά. Η γέφυρα Puenta Palme μεταμορφώθηκε σε ένα μεγαλοπρεπές λαμπερό ορόσημο, εξοπλισμένο με κρυστάλλινα φώτα που αντανακλούν υπέροχα τα υποκείμενα νερά. Η πλατεία Plaza Alta μεταμορφώθηκε σε ένα αριστούργημα φωτός και αρχιτεκτονικής που τραβά τα βλέμματα, με φωτισμό που εμπνέει και αποδίδεται με φωτιστικά Colorreach. Τα φώτα διαχέουν χρώματα στις αψίδες, δημιουργώντας ελκυστικά εφέ σκίασης. Στο κέντρο της πλατείας, φανοί Metronomis LED προσφέρουν άψογη φωτεινότητα με μια δημιουργική λάμψη που συνεισφέρει στην ατμόσφαιρα.

   

  Το έργο φωτισμού βοήθησε τη Badajoz να αναπτυχθεί. Η πληρότητα στα ξενοδοχεία έχει ήδη αυξηθεί κατά 6% και τα ετήσια έσοδα της πόλης αυξήθηκαν κατά 360.000 Ευρώ το 2012. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, λαμβάνοντας ειδικά υπόψη την οικονομική κρίση και το γεγονός ότι οι επισκέπτες στην Badajos είναι κυρίως από την Ισπανία.


  Η αρχική επένδυση του περίπου ενός εκατομμυρίου Ευρώ θα έχει αποσβεστεί εντός δύο ετών. Η γρήγορη αυτή απόσβεση οφείλεται στα επιπλέον τουριστικά έσοδα και την κατά 79% εξοικονόμηση στην ενέργεια και τη συντήρηση που προσφέρει η τεχνολογία LED.

  • ColorGraze QLX Powercore
   ColorGraze QLX Powercore
   Το ColorGraze QLX Powercore είναι ένα υψηλής απόδοσης γραμμικό φωτιστικό εξωτερικών χώρων μας που είναι σχεδιασμένο για να αναδεικνύει αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά, από υφές επιφαν...
  • Metronomis LED Sharp
   Metronomis LED Sharp
   Η Metronomis LED είναι η πρώτη σειρά τοποθέτησης στην κορυφή ιστού στον κόσμο που προσφέρει ένα σύνολο περιβαλλοντικών εφέ φωτισμού και προσδίδει σε έργα μια μοναδική δομική ή αισθ...

  Γράφοντας ιστορία
  με φως

  Η Ομάδα

  Δήμος Badajoz, Ισπανία

  Πελάτης

  Σχετικά έργα