Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Βελτιώνοντας
  χώρους μάθησης

  University of Surrey, Guildford, Ηνωμένο Βασίλειο

   

  Ανακαλύψτε πώς ο φωτισμός αμφιθεάτρων LED βοηθά την εκπαίδευση των φοιτητών στο University of Surrey.

  Η Philips Lighting βοηθά στην δημιουργία ενεργειακά αποδοτικού και ελκυστικού φωτισμού στο φουαγιέ του University of Surrey

  Η πρόκληση του πελάτη

   

  Το University of Surrey είναι πρωτοπόρο στην εκπαίδευση. Η διοίκησή του αναζήτησε έναν τρόπο βελτίωσης των εγκαταστάσεων για το προσωπικό και τους φοιτητές, μείωσης των εκπομπών άνθρακα και μείωσης του ενεργειακού κόστους. Θα μπορούσε η απάντηση να βρίσκεται σε μια αναβάθμιση στο φωτισμό;

  Τα ακουστικά πάνελ οροφής της Philips Lighting δημιουργούν μια άνετη ατμόσφαιρα στο εργαστήριο του University of Surrey

  Η αναβάθμιση του φωτισμού
  στο συγκρότημα διαλέξεων

  προσέφερε σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας με γρήγορη απόσβεση επένδυσης. Στο αμφιθέατρο διαλέξεων Griffiths, για παράδειγμα, αντικαταστήσαμε τον παλαιωμένο φωτισμό φθορισμού T8 με έναν συνδυασμό χωνευτών φωτιστικών LED DayZone για γενικό φωτισμό και προβολείς καθοδικού φωτισμού StyliD για πρόσθετο φωτισμό ανάδειξης. Το σύστημα ελέγχου LightMaster είναι διαμορφωμένο με μια σειρά προκαθορισμένων σκηνικών που επιλέγονται εύκολα ανάλογα με τις δραστηριότητες στο αμφιθέατρο."

   

  -Simon Davis, σύμβουλος ηλεκτρολογικών

  Ο κατάλληλος φωτισμός

   

  Καθώς ο φωτισμός είναι πολύ σημαντικός στην μαθησιακή διαδικασία, ήταν αναγκαία μια ανθρωποκεντρική αναβάθμιση. Η Philips συνεργάστηκε με τον σύμβουλο ηλεκτρολογικών Simon Davis για να εντοπιστούν οι απαιτήσεις σε κάθε χώρο. Το νέο σύστημα εστιάστηκε σε ενεργειακά αποδοτικά LED. Για διαυγή όραση στη βιβλιοθήκη, επιλέχτηκαν φωτιστικά LuxSpace και StyliD λόγω της λαμπερής και χωρίς θαμβώσεις απόδοσής τους.

   

  Για το εργαστήριο, έναν χώρο δημιουργίας όπου μελετούν οι νέοι επιχειρηματίες, η επίπεδη οροφή από σκυρόδεμα αποτέλεσε μια πρόκληση. Εξαιτίας των αντηχήσεων στο χώρο, ένας τυπικός κάναβος οροφής θα ήταν ανεπαρκής. Τα ακουστικά πάνελ οροφής SoundLight Comfort ήταν η ιδανική επιλογή. Συνδυάζοντας ηχοαπορροφητικό υλικό με προσαρμοσμένα ενσωματωμένα φωτιστικά, προσφέρουν μια άνετη ατμόσφαιρα τόσο αισθητικά όσο και ακουστικά.

   

  Σε άλλα σημεία του αμφιθεάτρου, δημιουργήθηκε αναζωογονητική ατμόσφαιρα με φωτιστικά LED Dayzone. Το ζωντανό, καθαρό φως που αποδίδουν ρυθμίζεται σε ένταση και καλύπτει όλα τα πρότυπα για γραφεία. Τα νέα φωτιστικά χρησιμοποιούν την πιο σύγχρονη τεχνολογία για να συμπληρώσουν την αρχιτεκτονική του κτιρίου με τρόπο που να ενισχύει την μάθηση και να εντυπωσιάζει τους επισκέπτες.

   

  Ο νέος φωτισμός του αμφιθεάτρου έχει ελαχιστοποιήσει την κατανάλωση ενέργειας. Επιπλέον, τα περιβαλλοντικά διαπιστευτήρια του συστήματος ενισχύονται με την χρήση πάνελ κατασκευασμένων από 70% ανακυκλωμένο οικιακό γυαλί και ανακυκλωμένο υαλοβάμβακα.

  Βελτιώνοντας
  χώρους μάθησης