Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Προσθέτοντας λάμψη

  σε έναν όροφο καταστήματος

   

  Harrods, Η.Β.

   

  Ανακαλύψτε πώς το Harrods προσθέτει λάμψη στο κατάστημά του με ενεργειακά αποδοτικό φωτισμό καταστημάτων.

  Φωτίζοντας έναν όροφο πωλήσεων στο Harrods, Η.Β. με λαμπτήρες φωτισμού Philips για πολυελαίους

  Οι πολυέλαιοι τώρα  δείχνουν

  λαμπεροί, ενώ το προσωπικό του ορόφου είναι πολύ χαρούμενο με τους νέους λαμπτήρες-κεριά. Στο μέλλον, θα τους προσθέσουμε στις προδιαγραφές όλων των πολυέλαιων του καταστήματος.”
  Γυναίκα κοιτώντας προϊόντα φωτισμένα με συστήματα φωτισμού καταστημάτων Philips
  Πολυέλαιοι στο Harrods, Η.Β. με λαμπτήρες LED Philips σε σχήμα κεριού

  Η πρόκληση του πελάτη

   

  Το Harrods είναι ένας παγκοσμίου φήμης ηγέτης στο λιανικό εμπόριο πολυτελείας. Στο τμήμα Wedgwood στο κατάστημα της Knightsbridge, οι λαμπτήρες των πολυελαίων χρειάζονταν αναβάθμιση. Οι προηγούμενοι λαμπτήρες σπαταλούσαν πολύ ενέργεια και η υψηλή εκπομπή θερμότητας δημιουργούσε πρόβλημα στη λειτουργία του κλιματισμού. Θα μπορούσε το LED να βοηθήσει;

  Όμορφα φωτισμένα προϊόντα με φωτισμό καταστημάτων Philips και λαμπτήρες Philips κατάλληλους για πολυελαίους στο Harrods, Η.Β.

  Ο κατάλληλος φωτισμός

   

  Η Wedgwood είναι μια φίρμα με παγκόσμια φήμη για τα πολυτελή προϊόντα σπιτιού και lifestyle. Στο Harrods, ο χώρος πώλησης της Wedgwood φωτίζεται με πολυελαίους, οι οποίοι είναι και μέρος της γκάμας προϊόντων της εταιρείας. Είναι συνεπώς απαραίτητο οι πολυέλαιοι να παρέχουν καλό φωτισμό και να έχουν ιδιαίτερα ελκυστική εμφάνιση στους πελάτες.

   

  Παρόλο που οι προηγούμενοι λαμπτήρες αλογόνου των 15W παρείχαν το σωστό οπτικό αποτέλεσμα, κατανάλωναν πολλή ενέργεια και παρήγαγαν πολλή θερμότητα, αυξάνοντας το λειτουργικό κόστος. Αρχικά, οι λαμπτήρες αλογόνου αντικαταστάθηκαν με λαμπτήρες-κεριά LED, οι οποίοι όμως δεν μπορούσαν να αναπαράγουν το ίδιο λαμπερό εφέ.

   

  Τα MASTER LEDcandle ήταν η ιδανική λύση. Τα νέα αυτά φωτιστικά καταστημάτων διαθέτουν έναν ακρυλικό φακό ‘λωτός’, ο οποίος αποδίδει επιπλέον λάμψη. Οι πολυέλαιοι led τώρα δείχνουν εντυπωσιακοί και κατακλύζουν τον όροφο με μια μαγευτική λάμψη. Το Harrods εξοικονόμησε χρήματα όχι μόνο από την μείωση του ηλεκτρικού φορτίου, αλλά και από την μείωση της κατανάλωσης του κλιματισμού λόγω της απουσίας πρόσθετης θερμότητας. Μια λαμπερή νίκη για το LED.

   

  Με διάρκεια ζωής 20.000 ωρών, οι νέοι λαμπτήρες θα χρειάζονται αντικατάσταση λιγότερο συχνά, μειώνοντας έτσι το κόστος συντήρησης για το Harrods.

  • MASTER LEDcandle
   MASTER LEDcandle
   Αποδίδοντας σπινθηροβόλο φωτισμό, όπως οι λαμπτήρες πυράκτωσης, οι λαμπτήρες MASTER LEDcandle και luster είναι ιδανικοί για γενική και διακοσμητική χρήση τόσο σε ξενοδοχεία όσο και...

  Σχετικά έργα