Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Άριστος
  φωτισμός παρουσίασης

  SuperTrash, Άμστερνταμ, Ολλανδία


  Ανακαλύψτε πώς οι λύσεις φωτισμού καταστημάτων προσδίδουν στιλ στα καταστήματα SuperTrash.
  Μια πελάτης των SuperTrash ελέγχει την αντανάκλασή της στον καθρέπτη AmbiScene της Philips, σε ρύθμιση φωτισμού "Ημέρας"

  Όπως και εμείς,
  η Philips θέλει

  να προσφέρει ποιότητα. Δεν μας το απέδειξαν μόνο με τις ιδέες τους για το φωτισμό, αλλά και με τον τρόπο προσέγγισής τους και τις καινοτόμες λύσεις."

   

  - Ingmar Brenninkmeijer, Επικεφαλής πωλήσεων, SuperTrash

  H Philips lighting φωτίζει το coffee bar στο κατάστημα SuperTrash στο Άμστερνταμ
  Εμπορεύματα σε ράφια στο SuperTrash, φωτισμένα με φωτισμό καταστημάτων Philips

  Η πρόκληση του πελάτη


  Το SuperTrash είναι ένα παγκοσμίου φήμης όνομα στη μόδα. Διαθέτει ιδιόκτητα καταστήματα σε 32 χώρες και η φίρμα του εμφανίζεται σε 2.000 καταστήματα. Για το νέο του κεντρικό κατάστημα στο Άμστερνταμ, ήθελε να συνδυάσει την αίσθηση μιας μπουτίκ ρουχισμού με την εξυπηρέτηση ενός ξενοδοχείου. Θα μπορούσε το φως να δημιουργήσει το σωστό εφέ;
  Μια γυναίκα ψωνίζει στο SuperTrash, ένα κατάστημα με συστήματα φωτισμού καταστημάτων Philips και πρωτοποριακό φωτισμό δοκιμαστηρίων

  Ο κατάλληλος φωτισμός

   

  Τα πολυτελή ενδύματα όπως αυτά του SuperTrash χρειάζονται το σωστό φωτισμό. Όχι μόνο για να δείχνουν την ποιότητα των ρούχων, αλλά και για να μπορούν οι πελάτες να δουν πως θα φαίνονται εκτός του καταστήματος.

   

  Ο φωτισμός καταστημάτων μόδας Philips ήταν η ιδανική επιλογή. Τοποθετήθηκαν σποτ EcoStyle LED για να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα στο κατάστημα και να φωτίσουν τα ρούχα. Το λαμπερό φάσμα φωτός σημαίνει ότι τα χρώματα των ρούχων αποδίδονται ακριβώς όπως θα έπρεπε. Οι πελάτες δεν χρειάζεται πλέον να βγουν έξω για να δουν πως πραγματικά φαίνονται τα ρούχα. Εγκαταστάθηκαν φωτιστικά Integrade LED για να προσδώσουν διαυγή και ελκυστική ορατότητα στα ράφια. Αυτός ο ‘αόρατος’ φωτισμός LED είναι κατάλληλος σχεδόν για κάθε ράφι ή προθήκη.

   

  Το πιο εντυπωσιακό σημείο της νέας σχεδίασης φωτισμού είναι ο φωτισμός των δοκιμαστηρίων. Ο καθρέπτης Ambiscene μπορεί να ρυθμιστεί σε φωτισμό ‘βραδινό’, ‘γραφείου’ και ‘ημέρας’ με το άγγιγμα ενός πλήκτρου. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να δουν πως φαίνονται τα ρούχα σε διάφορα περιβάλλοντα.

   

  Κατόπιν επιθυμίας των SuperTrash, προσαρμόσαμε τους καθρέπτες Ambiscene με μουσική nightclub που παίζει όταν ο πελάτης διαλέγει ‘βραδινό’ φωτισμό. Πλέον το φως και ο ήχος συνδυάζονται για να δημιουργήσουν την ιδανική διάθεση.

  • InteGrade LED engine system
   InteGrade LED engine system
   Σύστημα μηχανισμών Philips InteGrade LED - συμπαγής γραμμικός φωτισμός LED για μέγιστη ελευθερία σχεδιασμού Σύστημα μηχανισμών InteGrade LED. Το σύστημα μηχανισμού InteGrade LED απ...

  Βελτιώνοντας την εμφάνιση
  με φως

  Η ομάδα

  SuperTrash

  Σχετικά έργα