Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Μια φρέσκια εμφάνιση για έναν

  διάσημο όμιλο

  Carrefour,
  Santiago de Compostela, Ισπανία


  Ανακαλύψτε πώς ο όμιλος Carrefour απέκτησε φυσικό φωτισμό σε ένα σουπερμάρκετ χωρίς παράθυρα, χρησιμοποιώντας έξυπνο φωτισμό σουπερμάρκετ.
  Το σουπερμάρκετ Carrefour Santiago φωτίστηκε με έναν συνδυασμό τεχνολογίας LED και έξυπνων συστημάτων ελέγχου φωτισμού

  Όταν ο φωτισμός
  ρυθμιστεί

  στο 100%, το αποτέλεσμα είναι πολύ κοντά στο φυσικό φως."
  Ο κατάλληλος φωτισμός ρουχισμού στο Carrefour Santiago ελκύει τους καταναλωτές
  Οι αγοραστές ελέγχουν οπτικά τα κρέατα και τα ψάρια για να αποφασίσουν εάν είναι φρέσκα στο Carrefour Santiago

  Η πρόκληση του πελάτη

   

  Το Carrefour, ο μεγαλύτερος όμιλος λιανικής στην Ευρώπη, άνοιγε ένα νέο σουπερμάρκετ στην Βορειοδυτική Ισπανία. Χωρίς καθόλου ανοίγματα φυσικού φωτισμού στο κτίριο, η εταιρεία χρειάζονταν μια λύση δημιουργίας φυσικού περιβάλλοντος αγορών. Θα μπορούσε η Philips να βοηθήσει το Carrefour να πετύχει τα κατάλληλα επίπεδα φωτισμού και να καλύψει ταυτόχρονα τους στόχους της για αειφορία;

  Ο κατάλληλος φωτισμός 


  Με πάνω από 9.500 καταστήματα σε 32 χώρες, το Carrefour κάτι ξέρει για τα ψώνια. Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1959, έχει καταφέρει να γίνει ο μεγαλύτερος όμιλος λιανικής στην Ευρώπη και ο δεύτερος μεγαλύτερος στον κόσμο. Όταν άνοιξε ένα νέο σουπερμάρκετ στη Santiago de Compostela, ο φωτισμός αποτέλεσε μια σημαντική πρόκληση καθώς το κτίριο δεν είχε καθόλου ανοίγματα φυσικού φωτισμού. Μέσα στα πλαίσια των προσπαθειών του ομίλου για αειφορία, υπήρχε ανάγκη για μια λαμπερή αλλά και ενεργειακά αποδοτική λύση φωτισμού.

   

  Η απάντηση ήταν το LED. Για τον γενικό φωτισμό χρησιμοποιήθηκαν φωτιστικά Maxos LED για να δώσουν φυσικό φως ημέρας στους διαδρόμους. Το καθαρό και λαμπερό λευκό δημιουργεί μια ατμόσφαιρα αναζωογόνησης για τους πελάτες χωρίς ανεπιθύμητες θαμβώσεις. Για τον φωτισμό ανάδειξης χρησιμοποιήθηκαν φωτιστικά Ecostyle LED για να αναδείξουν την ποιότητα των προϊόντων με εξαιρετική απόδοση χρωμάτων. Τα δύο αυτά φωτιστικά προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας 55% και 50% αντίστοιχα – πολύ σημαντική αλλαγή για ένα μεγάλο κατάστημα.

   

  Στα ψυγεία και στους καταψύκτες, εγκαταστάθηκαν γραμμικά Master LED SA για να προσδώσουν στα προϊόντα μια δελεαστική λευκή λάμψη και να προσφέρουν 60% εξοικονόμηση ενέργειας. Η ουσιαστικά χωρίς παραγωγή θερμότητας λειτουργία τους σημαίνει ότι οι μονάδες ψύξης μπορούν να διατηρούνται στις απαιτούμενες θερμοκρασίες χωρίς τη βοήθεια πρόσθετης ισχύος, οδηγώντας έτσι σε περαιτέρω μείωση του κόστους. Ο έλεγχος όλων των συστημάτων φωτισμού επιτυγχάνεται με το Philips Dynalite σε συνδυασμό με το δίκτυο DyNet. Αυτό το σύστημα ελέγχου επιτρέπει τη χρήση προγραμματισμένων ρυθμίσεων φωτισμού για ευκολία στο χειρισμό.

   

  Το νέο 100% LED σύστημα φωτισμού εξοικονομεί πάνω από το 60% της καταναλισκόμενης για φωτισμό ενέργειας συγκριτικά με τα συμβατικά συστήματα φωτισμού της Carrefour. Αυτό αναμένεται να μειώσει εντυπωσιακά τις εκπομπές C02 κατά 96 τόνους ανά έτος.

  • Maxos LED
   Maxos LED
   Οι πελάτες στους τομείς της βιομηχανίας και των λιανικών πωλήσεων αναζητούν λύσεις γενικού φωτισμού οι οποίες αποσβένουν την επένδυση αγοράς τους, πληρώντας ταυτόχρονα όλα τα σχετι...

  Εγκαθιστώντας  
  άμεση έλξη

  Η Ομάδα

  Carrefour S.A. - Carrefour Santiago Hypermarket

  Πελάτης

  José Francisco Moyá

  Τεχνικός Διευθυντής

  Juan Carlos Monteagudo

  Σύμβουλος Philips

  Σχετικά έργα