Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Καλύτερο φως,

  καλύτερα ψώνια

  Edeka Glückstadt,
  Γερμανία


  Ανακαλύψτε πώς ο φωτισμός σουπερμάρκετ δημιούργησε μια καλύτερη εμπειρία αγορών στην EDEKA
  Ο χώρος κρεοπωλείου στην Edeka Glückstadt φωτισμένος με κορυφαίες λύσεις Φωτισμού Philips που βελτιώνουν την αίσθηση φρεσκάδας και την ελκυστικότητα του κρέατος

  Όλες οι απαιτήσεις μας
  καλύφθηκαν

  πλήρως. Τώρα το κατάστημά μας είναι ιδιαίτερα ελκυστικό και αποπνέει πολύ υψηλή ποιότητα. Σε όποιο σημείο και να βρίσκεστε, έχετε την αίσθηση ότι τα προϊόντα είναι φρέσκα και εξαιρετικής ποιότητας."

   

  - Jan Frauen, Διευθύνων Σύμβουλος της EDEKA Frauen

  Ο χώρος φρέσκων λαχανικών στην Edeka Glückstadt φωτισμένος με λύσεις φρέσκων τροφίμων από την Philips Lighting
  H Philips Lighting φωτίζει τους καταψύκτες στην Edeka Glückstadt βελτιώνοντας την ελκυστικότητα με ενεργειακά αποδοτικές λύσεις

  Η πρόκληση του πελάτη

   

  Ο όμιλος EDEKA πρωτοπορεί στη λιανική τροφίμων στη Γερμανία. Με σχεδόν 11.700 καταστήματα και ετήσιο τζίρο 44,8 δις, είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα σουπερμάρκετ της χώρας. Όταν το κατάστημα στο Glückstadt χρειάζονταν μια ελαφριά ανακαίνιση, επιστρατεύτηκε η Philips για να βοηθήσει.

  Ο κατάλληλος φωτισμός 


  Τα τρόφιμα δεν είναι το μόνο πράγμα που ενδιαφέρεται η EDEKA. Η εταιρεία ενδιαφέρεται σοβαρά για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και ήθελε να υιοθετήσει ένα σύστημα φωτισμού που θα εξοικονομεί ενέργεια. Ταυτόχρονα, ήταν ζωτικής σημασίας να απολαμβάνει ο πελάτης κορυφαία εμπειρία αγορών, δημιουργώντας μια ελκυστική και κομψή ατμόσφαιρα.


  Σε ολόκληρο το κατάστημα τοποθετήθηκαν σύγχρονα φώτα LED, τα οποία προσφέρουν κρυστάλλινη ορατότητα και φιλόξενο περιβάλλον. Για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των χαμηλών ψευδοροφών, επιλέχτηκε μια μη γραμμική έκδοση φωτιστικών Maxos LED. Ο εξαιρετικός τους κορεσμός χρωμάτων και ο λαμπερός φωτισμός εξασφαλίζει ότι οι πελάτες θα μπορούν να διαβάζουν εύκολα τις επιγραφές και τις συσκευασίες των προϊόντων. Για το κρεοπωλείο, επιλέχθηκαν φωτιστικά LuxSpace Accent Rose LED εξαιτίας του θερμού φάσματος φωτός, το οποίο αναδεικνύει το κρέας χωρίς να το θερμαίνει ή να του αλλοιώνει το χρώμα.


  Το κατάστημα ζωντάνεψε με το νέο φωτισμό σουπερμάρκετ, ο οποίος προσφέρει χαρακτήρα, ασφάλεια και μια αίσθηση ευεξίας. Και χάρη στην ενεργειακή απόδοση των σύγχρονων φώτων LED, το κατάστημα καταναλώνει λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια και παράγει λιγότερο C02 συγκριτικά με συμβατικά συστήματα φωτισμού.


  Τα σύγχρονα φώτα LED που έχουν εγκατασταθεί στο κατάστημα έχουν διάρκεια ζωής έως 50.000 ώρες, μειώνοντας το κόστος επισκευής και αντικατάστασης για τον όμιλο της EDEKA.

  Φέρνοντας χαμόγελα
    στους διαδρόμους

  Η Ομάδα

  EDEKA Frauen, Glückstadt, Γερμανία

  Πελάτης

  Jan Frauen, Peter Frauen, Dierk Frauen

  Διαχειριστές

  Irina Schmolinsky, Philips Lighting

  Σύμβουλος φωτισμού

  Σχετικά έργα