Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Προσδίδοντας

  χαρακτήρα

  σε ένα κατάστημα

  Jumbo Foodmarkt
  Ολλανδία


  Ανακαλύψτε πώς ο αειφόρος φωτισμός σουπερμάρκετ βελτιώνει την εμπειρία αγορών στο Jumbo.
  Έργο φωτισμού Philips - Jumbo foodmarkt Breda, Ολλανδία

  Χρησιμοποιήσαμε
  όλες μας

  τις δυνάμεις για να επενδύσουμε την προσέγγιση συνολικά στο κατάστημα με έναν χαρακτήρα αειφορίας. Στον τομέα του φωτισμού θέλαμε επίσης το καλύτερο. Ο φωτισμός έπρεπε να είναι δυναμικός, ατμοσφαιρικός, διακριτικός και χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης. Βρήκαμε τον ιδανικό συνεργάτη φωτισμού στην Philips, την πιο έμπειρη, αξιόπιστη και καινοτόμο εταιρία με διαφορά, κατά τη γνώμη μας."
   

  - Herman Beldman, τεχνικός διευθυντής ανάπτυξης των σουπερμάρκετ Jumbo

  Φωτισμός Philips φωτίζει κρέας και αναδεικνύει την φρεσκάδα στα Jumbo Foodmarkt, Ολλανδία
  H Philips Lighting φωτίζει ψάρια και αναδεικνύει την φρεσκάδα στα Jumbo Foodmarkt, Ολλανδία

  Η πρόκληση του πελάτη

   

  Το Jumbo Foodmarkt στην Breda είναι ένα αριστούργημα της σύγχρονης λιανικής τροφίμων. Με έκταση 6000m2 και με 35.000 προϊόντα, προσφέρει στους πελάτες την πιο εκτεταμένη ποικιλία στην Ολλανδία. Πως θα μπορούσε η Philips να εισάγει έναν χαρακτήρα αειφορίας στο κατάστημα;

  Το εστιατόριο εντός του σουπερμάρκετ φωτισμένο με σύγχρονο φωτισμό LED της Philips

  Ο κατάλληλος φωτισμός 


  Τα ψώνια στο Jumbo είναι εμπειρία. Το σουπερμάρκετ διαθέτει την πιο εκτεταμένη ποικιλία προϊόντων στην Ολλανδία και είναι ολοκληρωμένο με σοκολατοποιία, εσωτερικό φούρνο, καφεκοπτείο και καφετέρια. Η διοίκηση ήθελε μια λύση φωτισμού με χαρακτήρα αειφορίας που θα προσδίδει στο κατάστημα έναν μοναδικό χαρακτήρα. Μια ιδιαίτερη πρόκληση ήταν ο φωτισμός του διακόσμου, ο οποίος περιέχει στοιχεία εξωτερικών χώρων όπως τούβλα και ξύλινες πινακίδες. Ήταν ξεκάθαρο ότι ο τεχνητός φωτισμός δεν θα λειτουργούσε εδώ.

   

  Η απάντηση ήταν σε μια λύση LED. Τα επόμενης γενιάς φωτιστικά μας προσφέρουν φωτισμό με αίσθηση φωτισμού ημέρας, προσδίδοντας στο κατάστημα μια αίσθηση υπαίθριας αγοράς. Στους διαδρόμους μαναβικής χρησιμοποιήθηκαν φωτιστικά Maxos LED προσφέροντας κρυστάλλινη περιήγηση στους πελάτες. Φωτιστικά StyliD χρησιμοποιήθηκαν για την ανάδειξη ομάδων προϊόντων και για να προσελκύουν την προσοχή σε προθήκες ειδικών προσφορών.

   

  Στα ταμεία και τους χώρους γενικής κυκλοφορίας, χρησιμοποιήθηκαν φώτα οροφής LuxSpace, προσφέροντας διαυγή ορατότητα στο προσωπικό και προσδίδοντας στους πελάτες μια αίσθηση άνεσης ακόμη και κατά την αποχώρησή τους από το κατάστημα. Για τον γενικό φωτισμό, τα φωτιστικά ExactEffect βελτιώνουν την εμπειρία αγορών με μια φιλόξενη αντιθαμβωτική λάμψη. Στο χώρο του delicatessen, ειδικά σχεδιασμένα φωτιστικά StyliD Rose φωτίζουν τα προϊόντα κρεοπωλείου χωρίς να προκαλούν αποχρωματισμό.

   

  Όλοι οι στόχοι καλύφθηκαν, καθώς πλέον το κατάστημα διαθέτει μοναδική φιλοσοφία φωτισμού που προσθέτει χαρακτήρα και κάνει τα προϊόντα να φαίνονται πιο δελεαστικά. Επιπλέον, ο φωτισμός LED καταναλώνει 25% λιγότερη ενέργεια από άλλα καταστήματα Jumbo και απαιτεί λιγότερη συντήρηση.

  • Maxos LED
   Maxos LED
   Οι πελάτες στους τομείς της βιομηχανίας και των λιανικών πωλήσεων αναζητούν λύσεις γενικού φωτισμού οι οποίες αποσβένουν την επένδυση αγοράς τους, πληρώντας ταυτόχρονα όλα τα σχετι...

  Υιοθετώντας
  ένα αειφόρο
  σύστημα

  Η Ομάδα

  Σουπερμάρκετ Jumbo

  Πελάτης

  Σχετικά έργα