Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Καταπραΰνοντας την ανησυχία

  με φως

  Νοσοκομείο παίδων Altona, Αμβούργο, Γερμανία

   

  Ανακαλύψτε πώς ο νοσοκομειακός φωτισμός βελτιώνει την άνεση στο νοσοκομείο παίδων Altona, Γερμανία.

  Το πολύχρωμο και χαλαρωτικό περιβάλλον στο νοσοκομείο παίδων Altona φωτισμένο με Philips lighting

  Ένα πολύχρωμο και
  χαλαρωτικό περιβάλλον

  κάνει πραγματικά τη διαφορά σε παιδιά και νέους με σοβαρές ασθένειες, καθώς καταπραΰνει την αγωνία. Αυτός είναι ο λόγος που αποφύγαμε μια τυπική νοσοκομειακή ατμόσφαιρα. Η λύση φωτισμού που μας προσέφερε η Philips βοηθά στη δημιουργία ενός θετικού περιβάλλοντος με φωτεινά και φιλόξενα δωμάτια."

   

  -Swen Höpfner, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος, νοσοκομείο παίδων Altona (AKK), Αμβούργο

  Θάλαμοι ασθενών νοσοκομείου παίδων Altona φωτισμένοι με Philips lighting

  Η πρόκληση του πελάτη

   

  Όταν η κλινική Bergmannsheil Buer άνοιξε μια νέα πτέρυγα 31 κλινών, προσπάθησε να κάνει την ατμόσφαιρα να μοιάζει πιο πολύ σαν ξενοδοχείο παρά σαν νοσοκομείο. Η ομάδα της Philips ήταν έτοιμη να βοηθήσει, όμως η δημιουργία ενός ευχάριστου, διακοσμημένου περιβάλλοντος αποτελούσε μόνο τη μισή πρόκληση. Έπρεπε ταυτόχρονα να καλυφθούν οι υψηλές απαιτήσεις υγιεινής και τεχνολογίας και η κλινική ήθελε κορυφαία ενεργειακή απόδοση και γρήγορη απόσβεση της επένδυσης.

  Ο κατάλληλος φωτισμός


  Ο φωτισμός LED ήταν ότι ακριβώς παρήγγειλαν οι ιατροί. Για να προσφέρουμε μια οικονομικά εφικτή λύση, τοποθετήσαμε 128 φωτιστικά DayZone στους θαλάμους ασθενών, στους χώρους αναμονής και στον χώρο υποδοχής. Το ευχάριστο, αντιθαμβωτικό φως δημιουργεί ένα φιλόξενο και άνετο περιβάλλον και για το προσωπικό και για τους ασθενείς.

  Για τα μπάνια, χρησιμοποιήθηκαν ενεργειακά αποδοτικά χωνευτά φωτιστικά οροφής LuxSpace που δημιουργούν ένα σταθερό και θερμό περιβάλλον. Ο φωτισμός φόντου στους διαδρόμους και στις τραπεζαρίες καλύφθηκε με φωτιστικά iW Cove Powercore, τα οποία προσφέρουν ευχάριστα έγχρωμα εφέ φωτισμού. Οι μονάδες Powercore έχουν δυνατότητα ρύθμισης θερμοκρασίας χρώματος και έντασης φωτισμού, επιτρέποντας στο προσωπικό να μπορεί να ρυθμίσει περαιτέρω το περιβάλλον στο μέλλον.
  Στους εξωτερικούς χώρους του κτιρίου προσθέσαμε φωτιστικά LED και χωνευτά σποτ στην πρόσοψη.

   

  Η εγκατάσταση αποπνέει πλέον μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της. Η αίσθηση είναι πολύ διαφορετική από την τυπική νοσοκομειακή εμπειρία και τα ζωντανά χρώματα και η αναζωογονητική ατμόσφαιρα σαν κάνει σχεδόν να ξεχάσετε ότι είστε σε νοσοκομείο.

  Χάρη στην χρήση τεχνολογίας LED, ο φωτισμός είναι αειφόρος και λειτουργικά οικονομικός, εξαιτίας της χαμηλής απαίτησης συντήρησης, της ελάχιστης κατανάλωσης ενέργειας και της μεγάλης διάρκειας ζωής.

  • iW Graze MX Powercore
   iW Graze MX Powercore
   Πολλές αρχιτεκτονικές κατασκευές απαιτούν ευθύγραμμα φωτιστικά με ικανότητα φωτισμού πολλών ορόφων από ελάχιστη απόσταση. Οι ιδιοκτήτες/τελικοί χρήστες ακινήτων απαιτούν ένα ελεγχό...

  Σχετικά έργα