Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Κάνοντας εφικτή

  την 24ωρη φροντίδα

  Asklepios Clinic
  Barmbek, Γερμανία

   

  Ανακαλύψτε πως ο φωτισμός κλάδου υγείας βοηθά την κλινική Asklepios Barmbek να προσφέρει φροντίδα καθ' όλο το 24ωρο.

  Φωτισμός πρόσοψης κλινικής Asklepios από την Philips Lighting

  Ως κλινική Asklepios,

  έχουμε ενταχθεί

  στο πρόγραμμα πράσινων νοσοκομείων. Για το λόγο αυτό, στους διαδρόμους του νοσοκομείου μας, χρησιμοποιούμε σύγχρονο φωτισμό LED που είναι και ενεργειακά αποδοτικός και ανθεκτικός, από τον συνεργάτη μας Philips. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, καθώς όλοι οι διάδρομοι πρέπει να φωτίζονται καθ' όλο το 24ωρο."

   

  -Stefan Tefke, Διοικητής νοσοκομείου, τομείς τεχνολογίας, προμηθειών, εφοδιασμού, πληροφορικής

  Philips Lighting φωτίζει τους διαδρόμους της κλινικής Asklepios Barmbek, Γερμανία

  Η πρόκληση του πελάτη


  Η Asklepios είναι ο ηγέτης της σύγχρονης ιατρικής. Με 150 εγκαταστάσεις σε όλη τη Γερμανία, είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός νοσοκομειακός όμιλος. Όταν η κλινική Barmbek εντάχθηκε στο νέο πρόγραμμα πράσινων νοσοκομείων της κυβέρνησης, χρειάζονταν έναν τρόπο αύξησης της αειφορίας χωρίς να διακοπεί η 24ωρη φροντίδα που παρέχει.
  Διάδρομοι κλινικής Asklepios Barmbek φωτισμένοι από την Philips Lighting

  Ο κατάλληλος φωτισμός

   

  Ξεκινήσαμε αντικαθιστώντας 3.600 λαμπτήρες φθορισμού στους διαδρόμους με λαμπτήρες MASTERLED. Τα φωτιστικά αυτά βοηθούν την περιήγηση στους διαδρόμους με λαμπερό, άνετο φως. Επιπλέον, οι λαμπτήρες προσφέρουν λειτουργία χωρίς τρεμόπαιγμα, καταναλώνουν ελάχιστη ενέργεια και διαρκούν τρεις φορές περισσότερο από τους λαμπτήρες φθορισμού. Εγκαταστήσαμε επίσης 944 LuxSpace και 577 Luxspace mini στους διαδρόμους.

   

  Τα νέα φωτιστικά θα προσφέρουν συνεχή εξοικονόμηση ενέργειας για πολλά χρόνια χωρίς συντήρηση. Η αναβάθμιση συνεχίστηκε στα μπάνια και τις τουαλέτες, όπου εγκαταστήσαμε 78 χωνευτά φωτιστικά LuxSpace Compact Power. Για γενικό φωτισμό σε άλλα σημεία, εγκαταστήσαμε 1.000 MASTER LEDspot με λαμπτήρες GU 5.3. Τα νέα φωτιστικά παρέχουν την υψηλή ποιότητα φωτισμού που χρειάζεται για το προσωπικό και ταυτόχρονα ένα άνετο περιβάλλον για ασθενείς και επισκέπτες. Έχοντας καλύψει όλες τις απαιτήσεις, ο νοσοκομειακός φωτισμός συμβάλλει καθημερινά στην διαδικασία ανάρρωσης των ασθενών.

   

  Από την στιγμή της αλλαγής στο LED, η κατανάλωση ενέργειας στις ανακαινισμένες περιοχές μειώθηκε σημαντικά κατά 1.172.290 kWh σε ένα έτος (21%). Η συνολική εξοικονόμηση για το νοσοκομείο είναι της τάξης των 164.120 € και οι εκπομπές CO2 έχουν μειωθεί σημαντικά. Επιπλέον, με τους λαμπτήρες LED να προσφέρουν διάρκεια ζωής 50.000 ωρών, το κόστος συντήρησης είναι μικρότερο και η αναστάτωση έχει ελαχιστοποιηθεί.

  • MASTER LEDtube EM/Mains
   MASTER LEDtube EM/Mains
   Ο λαμπτήρας Philips MASTER LEDtube ενσωματώνει την πηγή φωτός LED στην παραδοσιακή μορφή του λαμπτήρα φθορισμού. Το μοναδικό του ντιζάιν δημιουργεί ένα απόλυτα ομοιόμορφο οπτικό απ...
  • MASTER LEDspot 230V
   MASTER LEDspot 230V
   Τα σποτ MASTER LEDspot MV αποδίδουν θερμό λευκό φως ανάδειξης που θυμίζει φως λαμπτήρων αλογόνων και αποτελούν την ιδανική λύση για εφαρμογές φωτισμού με σποτ στους κλάδους φιλοξεν...

  Σχετικά έργα