Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Παραμένοντας σε εγρήγορση

  με το φως

  Κέντρο υγείας Lindehof,
  Ολλανδία

     

  Ανακαλύψτε πώς το φως βοηθά το προσωπικό να παραμένει σε εγρήγορση στο κέντρο υγείας Lindehof.
  Το γραφείο στο κέντρο υγείας Lindehof φωτισμένο από τη Philips

  Είναι πολύ φωτεινά και το

  φως είναι

  λιγότερο κουραστικό για τα μάτια λόγω της υψηλής απόδοσης φωτισμού. Εξοικονομώ επίσης έως και 50% στο κόστος ενέργειας. Χωρίς τη βοήθεια της Philips Lighting Capital δεν θα είχα κάνει ποτέ αυτή την επένδυση και δεν θα απολάμβανα όλα τα πλεονεκτήματα."

   

  -Jan van der Meij, ιατρός και συνιδιοκτήτης του κέντρου υγείας Lindehof

  Το δωμάτιο συμβουλευτικής στο κέντρο υγείας Lindehof φωτισμένο από την Philips Lighting

  Η πρόκληση του πελάτη


  Το κέντρο υγείας Lindehof στο Hazerswoude-Dorp είναι ένας πάροχος υγείας διαφόρων υπηρεσιών. Προσφέρει υπηρεσίες γενικής ιατρικής, φαρμακευτικής, φυσιοθεραπείας, καθώς και Κέντρο νέων ανθρώπων και οικογενείας. Η Philips ανέλαβε να προσφέρει φωτισμό που θα βοηθά το προσωπικό να παραμένει σε εγρήγορση και συγκεντρωμένο.
  Φωτισμός LED εξοικονόμησης ενέργειας της Philips φωτίζει το εξεταστήριο στο κέντρο υγείας Lindehoff

  Ο κατάλληλος φωτισμός

   

  Οι ιδιοκτήτες του κέντρου ενδιαφέρονται σημαντικά για την υγεία. Όχι μόνο για την υγεία των ασθενών τους, αλλά και για αυτήν του περιβάλλοντος. Για το λόγο αυτόν, ήταν πρωταρχικής σημασίας για το κέντρο να εξοπλιστεί με φιλικό προς το περιβάλλον φωτισμό που να συμβάλλει ταυτόχρονα και στην ευεξία. Ωστόσο, το κόστος ήταν ζήτημα. Η Philips Lighting Capital μπόρεσε να βοηθήσει προσφέροντας χρηματοδοτική μίσθωση για την αρχική επένδυση.

   

  Μόλις το έργο εγκρίθηκε, αρχίσαμε να εργαζόμαστε με την εγκατάσταση φωτισμού LED εξοικονόμησης ενέργειας. Επιλέχθηκαν φωτιστικά PowerBalance για οπτική άνεση στους χώρους εργασίας. Επιλέχθηκαν για τον ξεκούραστο φωτισμό τους, ο οποίος είναι αρκετά δυνατός για να μην χρειάζονται λάμπες γραφείου, χωρίς ωστόσο να προκαλούν θάμβωση. Πάνω από τα κρεβάτια των ασθενών, τα φωτιστικά οροφής CoreView προσφέρουν εξαιρετική ορατότητα για το ιατρικό προσωπικό.

   

  Ο φωτισμός ελέγχεται από το OccuSwitch DALI, το οποίο ανιχνεύει την παρουσία και το ημερήσιο φως για να προσαρμόσει αυτόματα τα επίπεδα φωτισμού, εκμηδενίζοντας την σπατάλη ενέργειας.  “Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος με τον φωτισμό,” λέει ο συνιδιοκτήτης Jan van der Meij. “Το φως είναι ευχάριστο και λιγότερο κουραστικό στα μάτια λόγω της υψηλής φωτεινής απόδοσης.”

   

  Τα ενεργειακά αποδοτικά LED και το έξυπνο σύστημα ελέγχου φωτισμού κάνουν μια τεράστια διαφορά. Συγκριτικά με τον συμβατικό φωτισμό, το νέο σύστημα θα εξοικονομεί έως 50% στο κόστος για ενέργεια και τα συναφή. Επιπλέον, οι λαμπτήρες δεν θα χρειαστούν αντικατάσταση για τα επόμενα 20 έτη.

  • PowerBalance gen2
   PowerBalance gen2
   Όταν ένας χώρος γραφείων πρόκειται να φωταγωγηθεί με φωτιστικά LED, υπάρχει συνήθως διάθεση επένδυσης στην αειφορία, εάν πραγματοποιείται απόσβεση της επένδυσης. Ταυτόχρονα, το σύσ...

  Σχετικά έργα