Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Γαλήνιο περιβάλλον,

  πιο ήρεμοι ασθενείς

  Νοσοκομείο Princess Alexandra,
  Harlow, Ηνωμένο Βασίλειο


  Ανακαλύψτε πώς ο νοσοκομειακός φωτισμός κάνει τις απεικονιστικές εξετάσεις λιγότερο αγχωτικές στο νοσοκομείο Princess Alexandra.
  Οι μαγνητικές τομογραφίες πραγματοποιούνται σε αυτό το εξεταστήριο του νοσοκομείου Princess Alexandra, φωτισμένο με νοσοκομειακό φωτισμό Philips

  Από τη στιγμή που αρχίσαμε να χρησιμοποιούμε
  το νέο τομογράφο με

  τα δυναμικά εφέ φωτισμού μπορέσαμε να αυξήσουμε τον αριθμό των επιτυχών τομογραφιών από 25 σε 38 την ημέρα."

   

  - Suzanne Browne, επιβλέπων ακτινολόγος

  Η πρόκληση του πελάτη

   

  Το νοσοκομείο Princess Alexandra είναι πρωτοπόρος στην φροντίδα των ασθενών. Αναζητώντας τρόπους μείωσης τους άγχους των ασθενών κατά την διάρκεια ακτινογραφιών και αξονικών τομογραφιών,το νοσοκομείο διερευνούσε τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία. Θα μπορούσε η απάντηση να βρίσκεται στο φως;

  Ο κατάλληλος φωτισμός

   

  Το νοσοκομείο θέτει την φροντίδα του ασθενή σε κορυφαία προτεραιότητα. Ταυτόχρονα με την προμήθεια ενός υπερσύγχρονου αξονικού τομογράφου, το νοσοκομείο αναζήτησε στον δυναμικό φωτισμό έναν τρόπο μείωσης του άγχους των ασθενών κατά τη διάρκεια των τομογραφιών.

   

  Η απάντηση ήταν το σύστημα φωτισμού Ambiscene. Ο φωτισμός του χώρου με απαλό, ήρεμο φως βοηθά τους ασθενείς να αισθάνονται καλύτερα κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Ο φωτισμός μπορεί πρακτικά να εναλλάσσεται απεριόριστα σε χρώμα, ένταση και τόνο. Το απλό σύστημα ελέγχου το κάνει εύκολο για τους νοσηλευτές να αλλάζουν την παλέτα χρωμάτων ανάλογα με τις ανάγκες της περίστασης ή την επιθυμία του ασθενή. Το φως εκπέμπεται από φωτιστικά κρυφού φωτισμού LED, τα οποία είναι τοποθετημένα στην περίμετρο του χώρου.

   

  “Η εμπειρία δείχνει ότι ιατρικές εξετάσεις όπως αξονικές ή μαγνητικές τομογραφίες μπορεί να αγχώσει ορισμένους ασθενείς, ειδικά στα παιδιά”, εξηγεί η Suzanne Browne, επιβλέπων ακτινολόγος. “Τα έγχρωμα εφέ φωτισμού στο χώρο συμβάλλουν στη δημιουργία μιας πιο άνετης ατμόσφαιρας για τους ασθενείς. Διαπιστώσαμε ότι μειώνουν τα επίπεδα άγχους. Επιπλέον απαλύνει το τυπικά αποστειρωμένο περιβάλλον, κάνοντας το περιβάλλον εργασίας πολύ πιο ευχάριστο για τους ακτινολόγους!”

   

  Πέρα από την καλοδεχούμενη αλλαγή της προσοχής, ο φωτισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την επικοινωνία με τον ασθενή, για παράδειγμα να του δώσει μια ένδειξη με κάποιο χρώμα ώστε να κρατήσουν την αναπνοή του. Το προσωπικό διαπίστωσε ότι το κίτρινο φως τους διευκολύνει να μετρούν τα διογκωμένα αγγεία.

  • iColor Cove MX Powercore
   iColor Cove MX Powercore
   Αυτό το ισχυρής έντασης φωτιστικό LED προσφέρει αμέτρητες επιλογές για παροχή ζωντανού φωτός σε γωνίες και σημεία ανάδειξης εσωτερικών χώρων. Ως κορυφαίο μέλος της οικογένειας iCol...

  Λιγότερη ένταση
  για το ιατρικό προσωπικό

  Η Ομάδα

  Νοσοκομείο Princess Alexandra

  Σχετικά έργα