Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Δημιουργώντας

  κοινωνικούς χώρους

  Faculty club, Πανεπιστήμιο του Tilburg, Tilburg, Ολλανδία  


  Ανακαλύψτε πώς ο φωτισμός εστιατορίων LED μετατρέπει το Faculty club σε έναν μαγευτικό χώρο συνάντησης.
  Το εστιατόριο Faculty Club στο πανεπιστήμιο Tilburg είναι φρέσκο και μοντέρνο, χάρη στον φωτισμό εστιατορίων της Philips

  Με τα ανθεκτικά του υλικά,
  τους άνετους χώρους

  και τις περίτεχνες λεπτομέρειες, το Faculty Club είναι χαμηλών τόνων και κομψό ταυτόχρονα. Καταφέραμε να βρούμε μια λύση φωτισμού που είναι και πολυλειτουργική και ενεργειακά αποδοτική και η οποία εκπέμπει καθαρότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι ευχάριστη για τα μάτια. Όλα αυτά χάρη στην άριστη συνεργασία μας με την Philips."

   

  - Harm Timmermans, συνεργάτης Shift architecture urbanism, Ρότερνταμ

  Η Philips Lighting φωτίζει τον χώρο συνάντησης Faculty Club στο πανεπιστήμιο Tilburg

  Η πρόκληση του πελάτη

   

  Το πανεπιστήμιο του Tilburg ήθελε να φέρει τους ανθρώπους κοντά. Τον Ιούνιο 2011, άνοιξε το Faculty club, έναν χώρο όπου τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας μπορούν να συναντώνται. Για την δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας στο 80 καθισμάτων εστιατόριο, τους χώρους υποδοχής και τις αίθουσες συσκέψεων χρειάζονταν σύγχρονος φωτισμός.

  Ο κατάλληλος φωτισμός 

   

  Προκειμένου το Faculty Club να γίνει ένας δημοφιλής χώρος συνάντησης, χρειάζονταν ένα ελκυστικό περιβάλλον. Το πανεπιστήμιο εξέτασε αρκετές επιλογές φωτισμού εστιατορίων πριν επιλέξει μια λύση 100% LED. Ήταν σημαντικό τα φώτα να μπορούν να προσαρμόζονται σε διάφορες περιστάσεις στην εγκατάσταση και οι επιλογές ρύθμισης έντασης των LED δίνει αυτή τη δυνατότητα.

   

  Εγκαταστάθηκαν φωτιστικά οροφής LuxSpace στις εισόδους και στις τουαλέτες, προσφέροντας ένα θερμό καλωσόρισμα στους επισκέπτες. Η χωρίς θαμβώσεις απόδοσή τους προσφέρει κρυστάλλινη ορατότητα και άνετη ατμόσφαιρα. Σποτ StyliD τοποθετήθηκαν γύρω από την εγκατάσταση για να δημιουργούν μαγευτικά εφέ φωτισμού. Για τον γενικό φωτισμό επιλέχθηκαν φωτιστικά Dayzone. Η απόδοσή τους επιπέδου φωτισμού ημέρας δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον για τους επισκέπτες να είναι κοινωνικοί και να αισθάνονται άνετα.

   

  Ο νέος φωτισμός του εστιατορίου και της αίθουσας συσκέψεων έχει μεταμορφώσει το Faculty club. Τα φώτα συμπληρώνουν ιδανικά το στιλ της εγκατάστασης, προσδίδοντας μια χαμηλών τόνων και ταυτόχρονα πολυτελή ποιότητα.

   

  Χάρη στην μεγάλη διάρκεια ζωής των LED, ο φωτισμός εστιατορίου στο Faculty club δεν θα χρειαστεί συντήρηση για αρκετά χρόνια.

  Ζωντανεύοντας συζητήσεις
  με το φως

  Η Ομάδα

  Πανεπιστήμιο Tilburg

  Πελάτης

  Shift architecture urbanism

  Αρχιτέκτονας

  Van Delftgroep

  Υπεύθυνος εγκατάστασης

  Livingprojects BV

  Τεχνικός σύμβουλος

  Σχετικά έργα