Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Σύγχρονος φωτισμός

  ιστορικό ξενοδοχείο

  The Grand Sofitel
  Άμστερνταμ, Ολλανδία

     

  Ανακαλύψτε πως ο σύγχρονος φωτισμός χώρων φιλοξενίας βάζει ένα ιστορικό ξενοδοχείο στο κέντρο του ενδιαφέροντος.
  Λαμπτήρες Philips MASTER LED στο ξενοδοχείο Grand Sofitel, Άμστερνταμ, Ολλανδία

  Αντικαταστήσαμε
  ολοκληρωτικά

  το φωτισμό με LED. Διαπιστώσαμε ότι έπρεπε να το κάνουμε νωρίτερα. Είμαστε πραγματικά εντυπωσιασμένοι."

   

  - Willem van Dam, επικεφαλής τεχνικής υπηρεσίας, The Grand Sofitel Άμστερνταμ

  Πελάτες συζητούν σε χώρο κυκλοφορίας στο Grand Sofitel, Άμστερνταμ φωτισμένο με φωτισμό χώρων φιλοξενίας της Philips
  Διάδρομος στο Grand Sofitel, Άμστερνταμ όμορφα φωτισμένος μετά την ανακαίνιση του φωτισμού από τη Philips

  Η πρόκληση του πελάτη


  Το Grand Sofitel είναι ένα από τα πιο διάσημα ξενοδοχεία της Ολλανδίας. Τα ξενοδοχεία Sofitel βρίσκονται σε κάποιους από τους πιο δημοφιλείς τόπους και το ξενοδοχείο στο Άμστερνταμ είναι ένα από τα μόλις οκτώ που φέρουν τον τίτλο ‘Sofitel Legend’. Θα μπορούσε μια μοντέρνα ανακαίνιση φωτισμού να καλύψει τα υψηλά στάνταρ του ξενοδοχείου;
  Άτομα σε σύσκεψη σε αίθουσα συσκέψεων με φωτισμό της Philips

  Ο κατάλληλος φωτισμός

   

  Η δημιουργία ενός φιλόξενου και θερμού διακόσμου είναι κομβικής σημασίας για κάθε ξενοδοχείο πέντε αστέρων και το Grand Sofitel δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο φωτισμός πρέπει να διατηρεί την πλούσια κληρονομιά του ξενοδοχείου, ταυτόχρονα όμως είναι απαραίτητο να καλύπτει τις ενεργειακές απαιτήσεις της αλυσίδας ξενοδοχείων Accor. Με 177 δωμάτια πελατών και 21 αίθουσες συσκέψεων, με ανάμεικτο παραδοσιακό και σύγχρονο διάκοσμο, το ξενοδοχείο χρειάζονταν μια προσεκτικά σχεδιασμένη λύση φωτισμού.

   

  Η τεχνολογία LED υιοθετήθηκε με θέρμη. Η ευελιξία της σειράς χώρων φιλοξενίας της Philips μας έδωσε την δυνατότητα να διατηρήσουμε την ιστορική αίσθηση σε χώρους όπως ο χώρος υποδοχής, με τους παραδοσιακούς του πολυελαίους. Αυτό επιτεύχθηκε με λαμπτήρες Novallure, οι οποίοι είναι συμβατοί με τα συμβατικά ντουί, έχουν όμως πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τους παλαιότερους λαμπτήρες. Οι λαμπτήρες δημιουργούν μια θερμή και μαγευτική λάμψη που τονίζει την πολυτελή ατμόσφαιρα.

   

  Σε άλλους χώρους του ξενοδοχείου, όπως οι αίθουσες συσκέψεων, χρησιμοποιήσαμε φωτισμό χώρων φιλοξενίας για να δημιουργήσουμε μια μοντέρνα και κομψή ατμόσφαιρα. Επιλέχθηκαν φώτα οροφής LuxSpace και σποτ StyliD για την δυνατότητά τους να δημιουργούν ένα καθαρό και ξεκούραστο περιβάλλον, καθώς και ελκυστικό φωτισμό ανάδειξης όπου χρειαζόταν. Μετά την ανακαίνιση το ξενοδοχείο κέρδισε διάφορα βραβεία και βρίσκεται ξανά στο κέντρο του ενδιαφέροντος όπου πραγματικά ανήκει.

   

  “Δεν μπορούμε ακόμα να δώσουμε δεδομένα για την συνολική εξοικονόμηση σε ενέργεια και κόστος, όμως αναμένουμε να είναι 70% με 80%. Και επιπλέον πρέπει να αναφέρουμε την πολύ μεγάλη εξοικονόμηση στο χρόνο εργασίας για συντήρηση.” - Willem van Dam, επικεφαλής τεχνικής υπηρεσίας

  Δημιουργώντας μια
  εξαίσια λάμψη    

  Η ομάδα

  The Grand Sofitel, Άμστερνταμ

  Πελάτης

  Ξενοδοχεία Accor

  Διαχειριστής έργου

  Σχετικά έργα