Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Ανθεκτικά στο χρόνο

  συστήματα φωτισμού

  Radisson Blu Centrum,
  Βαρσοβία, Πολωνία

     

  Ανακαλύψτε πώς ο φωτισμός χώρων φιλοξενίας προσφέρει μακροχρόνιες εξοικονομήσεις στο Radisson Blu Centrum.
  Ο φωτισμός χώρων φιλοξενίας της Philips αναδεικνύεται σε αυτό το δωμάτιο πελατών του Radisson Blu Centrum

  Μόνο λίγες εταιρείες
  προσφέρουν 

  τόσο μεγάλη εγγύηση. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς, καθώς αποδεικνύει την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων. Πάντα αναζητούμε καινοτόμες και οικολογικές λύσεις και για το λόγο αυτό η Philips είναι η φυσική μας επιλογή."

   

  - Sławomir Leoniak - Αναπληρωτής Επικεφαλής Τεχνικού Τμήματος

  Πολυτελής φωτισμός οροφής της Philips στο Radisson Blu Centrum στην Βαρσοβία, Πολωνία
  Ο φωτισμός χώρων φιλοξενίας της Philips φωτίζει αυτό το δωμάτιο πελατών του Radisson Blu Centrum

  Η πρόκληση του πελάτη


  Το Radisson Blu Centrum είναι ένα ξενοδοχείο παγκόσμιας κλάσης. Τοποθετημένο λίγα μόλις μέτρα από την ‘Παλιά Πόλη’ της Βαρσοβίας και με 311 δωμάτια πέντε αστέρων, αποτελεί το καμάρι του ομίλου ξενοδοχείων Rezidor. Μπορεί η Philips να τοποθετήσει στο ξενοδοχείο ένα σύστημα φωτισμού που θα προσφέρει μακροχρόνια οικονομία και οικολογικά οφέλη;
   Το νέο σύστημα φωτισμού χώρων φιλοξενίας από την Philips φωτίζει το εστιατόριο στο Radisson Blu Centrum

  Ο κατάλληλος φωτισμός

   

  Ο όμιλος Rezidor, η μητρική εταιρεία του ξενοδοχείου, διαθέτει πάνω από 230 ξενοδοχεία παγκοσμίως. Εστιάζεται στην δημιουργία ξενοδοχείων που λειτουργούν με τις πιο προηγμένες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και αειφορίας. Αυτή η αρχή βοηθά την αλυσίδα να εκπληρώνει τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της. Στο ξενοδοχείο του ομίλου στην Βαρσοβία, αποφασίστηκε να αντικατασταθούν οι λαμπτήρες πυράκτωσης με εξοικονόμησης ενέργειας.

   

  Ο φωτισμός χώρων φιλοξενίας LED ήταν μια ευχάριστη άφιξη. Για να διατηρηθεί η ατμόσφαιρα πολυτελείας, αντικαταστάθηκαν πάνω από 570 λαμπτήρες πυράκτωσης με λαμπτήρες MASTER LED. Οι λαμπτήρες αυτοί ταιριάζουν σε στάνταρ ντουί και προσφέρουν ρυθμιζόμενης έντασης θερμό φως που εκπέμπεται προς όλες τις κατευθύνσεις – ιδανικοί για διακοσμητικό φωτισμό και φωτισμό οροφής. Χάρη στην μεγάλη διάρκεια ζωής, το ξενοδοχείο μπορεί να τους έχει αναμμένους όλη την ημέρα χωρίς διακοπή.

   

  Ήταν πολύ σημαντικό να μην αναστατωθούν οι πελάτες του ξενοδοχείου. Για το λόγο αυτό, όλες οι εργασίες ανακαίνισης έγινα τη νύχτα. Η επιτυχημένη αναβάθμιση οδήγησε σε 84% μείωση της κατανάλωσης ενέργειας στους κύριους χώρους. Επιπλέον, η διοίκηση του ξενοδοχείου έλαβε πολλές θετικές αναφορές σχετικά με την ατμόσφαιρα και τα επίπεδα άνεσης που προσφέρουν τα νέα φώτα.

   

  Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου αναβάθμισης, η απόσβεση της επένδυσης υπολογίστηκε σε επτά μόλις μήνες. Είναι ξεκάθαρο ότι το νέο σύστημα φωτισμού θα προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση για πολλά ακόμα χρόνια.

  • MASTER LEDspot χαμηλής τάσης
   MASTER LEDspot χαμηλής τάσης
   Τα σποτ MASTER LEDspot LV αποδίδουν θερμό λευκό φως ανάδειξης που θυμίζει φως λαμπτήρων αλογόνων ή πυράκτωσης και αποτελούν την ιδανική λύση για εφαρμογές γενικού φωτισμού με σποτ....
  • MASTER LEDspot χαμηλής τάσης
   MASTER LEDspot χαμηλής τάσης
   Τα σποτ MASTER LEDspot LV αποδίδουν θερμό λευκό φως ανάδειξης που θυμίζει φως λαμπτήρων αλογόνων ή πυράκτωσης και αποτελούν την ιδανική λύση για εφαρμογές γενικού φωτισμού με σποτ....

  Η λειτουργικότητα και
  ο μοντέρνος σχεδιασμός
  του φωτισμού

  συναντούνται στη Ρώμη
     

  Η ομάδα

  Radisson Blu Centrum

  Σχετικά έργα