Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Προσθέτοντας μαγεία

  σε ένα μνημείο

  Renaissance Hotel,
  Άμστερνταμ, Ολλανδία


  Ανακαλύψτε πώς ο διακοσμητικός φωτισμός προσθέτει ειδική λάμψη στο Renaissance Hotel.
  Ο φωτισμός χώρων φιλοξενίας από την Philips προσθέτει ειδική λάμψη στο Renaissance Hotel με διακοσμητικό φωτισμό

  Με σεβασμό στην
  πολύ μεγάλη

  ιστορία του κτιρίου, η Livingprojects Team ανέπτυξε μια προβολή μαγευτικών φώτων. Με το πάτημα ενός πλήκτρου μπορούμε να δημιουργήσουμε τελείως διαφορετικά περιβάλλοντα για οποιοδήποτε τύπο εκδήλωσης ή χρονικό πλαίσιο. Κάποιοι πελάτες θέλουν να το παραγγείλουν άμεσα ως συμπλήρωμα στην εκδήλωσή τους!"

   

  - Tom Calame, Γενικός Διευθυντής Renaissance Hotel, Άμστερνταμ

  Πράσινο φως που εκπέμπεται από προϊόντα διακοσμητικού φωτισμού της Philips σε αυτόν το χώρο του Renaissance Hotel
  Η οροφή, φωτισμένη με διακοσμητικό φωτισμό από την Philips, καθρεπτίζει μια μπλε απόχρωση στο Renaissance Hotel

  Η πρόκληση του πελάτη

   

  Το Renaissance Hotel στο Άμστερνταμ είναι ένα από τα κορυφαία σημεία διαμονής της πόλης. Με το κεντρικό κτίριο είναι συνδεδεμένη η μοναδική Εκκλησία Koepelkerk του 17ου αιώνα, η οποία λειτουργεί ως χώρος εκδηλώσεων για έως 700 άτομα. Μπορεί ο φωτισμός χώρων φιλοξενίας να αναδείξει τις εκδηλώσεις στην εκκλησία χωρίς να προκληθούν ζημιές στο προστατευόμενο κτίριο;

  Ο κατάλληλος φωτισμός 


  Το Renaissance Hotel βρίσκονταν υπό ριζική ανακαίνιση. Για την εφαπτόμενη εκκλησιαστική εγκατάσταση, το ξενοδοχείο ήθελε διακοσμητικό φωτισμό που επιτρέπει στους πελάτες να διαμορφώσουν το περιβάλλον των εκδηλώσεών τους. Η Livingprojects, επίσημος συνεργάτης έργων LED της Philips, ανέλαβε με την εγκατάσταση φωτιστικών ColorBurst 6 και ColorBlast 12.

   

  Οι πρωτοποριακοί αυτοί προβολείς LED κατακλύζουν το χώρο με ζωντανό, συναρπαστικό φως, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα. Τα φώτα ελέγχονται από πίνακα ελέγχου με οθόνη LCD και τα χρώματα μπορούν να εναλλάσσονται με το άγγιγμα ενός πλήκτρου. Όπως και με το στατικό περιβάλλον, το νέο σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εντυπωσιάζει τους καλεσμένους με δυναμικά εφέ φωτισμού.

   

  Το Koepelkerk, η εκκλησία είναι ένα προστατευόμενο μνημείο. Για το λόγο αυτό, ο σχεδιαστής φωτισμού Erick van der Lek της Livingprojects και οι συνάδελφοί του απαγορεύονταν να ανοίξουν τρύπες για την ανάρτηση των φωτιστικών και των καλωδίων. “Χάρη στην εμπειρία μας με ιστορικά κτίρια, χρησιμοποιήσαμε μια ειδική μη διαβρωτική κόλλα για την στερέωση των φωτιστικών και των καλωδιώσεων με επαγγελματικό και σταθερό τρόπο. Σε όλη την εγκατάσταση δεν χρησιμοποιήσαμε ούτε μία βίδα σε σημεία που δεν επιτρέπονταν.”

   

  Ο Γενικός Διευθυντής Tom Calame είναι πολύ ευχαριστημένος με την εγκατάσταση του φωτισμού LED. Δεν χρειάζεται πλέον να νοικιάζουμε εξοπλισμό και μπορούμε να δείχνουμε στους πελάτες μας όλα τα δυνατά εφέ φωτισμού. Και το σημαντικότερο είναι ότι τα νέα ColorBlast υπερκαλύπτουν κατά πολύ τις απαιτήσεις των πελατών μας και τις δικές μας.”

  • ColorBurst 6
   ColorBurst 6
   Το ColorBurst 6 συνδυάζει την κλασική εμφάνιση ενός κυκλικού προβολέα με όλα τα πλεονεκτήματα της «έξυπνης» τεχνολογίας LED. Με ανθεκτικό περίβλημα από χυτό αλουμίνιο, αυτό το μικρ...
  • ColorBlast 6 and 12
   ColorBlast 6 and 12
   Τα υψηλής απόδοσης φωτιστικά LED ColorBlast δημιουργούν πλούσια, ζωηρά χρώματα και εφέ εναλλαγής χρωμάτων για μια σειρά από εφαρμογές φωτισμού απλίκας και φωτισμού διάχυσης. Έχοντα...

  Δημιουργώντας εμπειρίες 
  με το φως

  Η Ομάδα

  Renaissance Hotel

  Livingprojects

  Σχεδιασμός φωτισμού
  Διαδικτυακή τοποθεσία

  Σχετικά έργα