Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Κάνοντας τους πελάτες

  να νιώθουν άνετα

  Spar Hotel,
  Γκέτεμποργκ, Σουηδία


  Ανακαλύψτε πως η λύση φωτισμού ξενοδοχείων LED δημιουργεί σπουδαία εμπειρία πελατών για λιγότερα.
  Spa στο Spar Hotel φωτισμένο με φωτισμό ξενοδοχείων της Philips, η προφανής λύση φωτισμού για αυτό το έργο

  Η επένδυσή μας στον
  φωτισμό LED

  στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου έχει χρόνο απόσβεσης περίπου τρία χρόνια. Αυτή είναι μια καλή επένδυση!"

   

  - Alexander Pehrsson, Υπεύθυνος Ακίνητης Περιουσίας της Bygg-Göta AB

  Μια γυναίκα στέκεται σε διάδρομο του Spar Hotel φωτισμένο με φωτισμό ξενοδοχείων της Philips
  Πάγκος υποδοχής στο Spar Hotel, που χρησιμοποιεί φωτισμό ξενοδοχείων της Philips για το φωτισμό του χώρου

  Η πρόκληση του πελάτη

   

  Το Spar Hotel έχει σκοπό να κάνει τους πελάτες του να νιώθουν άνετα. Όταν διαπίστωσε ότι οι λαμπτήρες αλογόνου χάλαγαν συχνά και χρειάζονταν αντικατάσταση, αναζήτησε μια αποδοτική λύση. Μπορούσαν όμως τα φώτα LED να προσφέρουν την ίδια άνετη ατμόσφαιρα;

  Ο κατάλληλος φωτισμός 


  Η Philips ξεκίνησε τη συνεργασία της με το Spar Hotel όταν πραγματοποιήσαμε κάποια έργα για την μητρική του εταιρεία , Bygg-Göta AB. Αφού είδε τα πλεονεκτήματα του φωτισμού LED σε ένα από τα καταστήματά του, ο ιδιοκτήτης Ronny Persson αναζήτησε την βοήθειά μας στο Spar Hotel. Η συχνή αλλαγή των λαμπτήρων αλογόνου κόστιζε στο ξενοδοχείο πολλά χρήματα. Επιπλέον, η κατανάλωση ενέργειας ήταν πολύ υψηλή και οι ξεπερασμένοι λαμπτήρες εξέπεμπαν πολλή θερμότητα στους διαδρόμους.


  Οι λαμπτήρες αλογόνου στο χώρο του πρωινού, στην αίθουσα συνεδρίων, στους διαδρόμους και στον χώρο υποδοχής αντικαταστάθηκαν με ενεργειακά αποδοτικό φωτισμό LED. Οι λαμπτήρες αλογόνου 50W στις αίθουσες συνεδρίων αντικαταστάθηκαν με MASTER LED GU10. Στο χώρο του πρωινού, εγκαταστάθηκαν λαμπτήρες DimTone GU10, που δίνουν στο ξενοδοχείο τη δυνατότητα ρύθμισης της έντασης φωτισμού.

   

  Περαιτέρω φώτα LED εγκαταστάθηκαν στους διαδρόμους, το χώρο υποδοχής και το spa. Η διοίκηση με χαρά διαπίστωσε ότι περιβάλλον που δημιουργεί το LED ταιριάζει ακριβώς στις απαιτήσεις τους. Επιπλέον, τα φώτα LED ουσιαστικά δεν εκπέμπουν καθόλου θερμότητα και συνεπώς το περιβάλλον του ξενοδοχείου είναι πιο δροσερό.

   

  Η λύση φωτισμού LED βοήθησε το Spar Hotel να μειώσει το κόστος ενέργειας φωτισμού κατά 12.000 € σε επτά μήνες. Επιπλέον, οι λαμπτήρες LED διαρκούν περίπου 40.000 και το ξενοδοχείο γλυτώνει το εργατικό κόστος αντικατάστασης.

  • MASTER LEDlamps DimTone
   MASTER LEDlamps DimTone
   Οι λαμπτήρες MASTER LED DimTone αποδίδουν θερμό λευκό φως, παρόμοιο με λαμπτήρες πυράκτωσης και αλογόνων, το οποίο γίνεται ακόμα θερμότερο κατά τη διαδικασία ρύθμισης της έντασης σ...

  Κάνοντας την αλλαγή 
  στο LED

  Η Ομάδα

  Bygg-Göta AB, Ronny Persson και Alexander Pehrsson

  JR El, Robert Olsson

  Υπεύθυνος εγκατάστασης

  Σχετικά έργα