Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Υψηλές πτήσεις
  χώρων εργασίας

  Ολυμπιακό κτίριο αεροδρομίου Μάντσεστερ, Η.Β.

   

  Ανακαλύψτε πώς ο φωτισμός εξοικονόμησης ενέργειας απογειώνεται στα γραφεία του αεροδρομίου του Μάντσεστερ

  Αίθουσα συσκέψεων στο Ολυμπιακό Κτίριο του αεροδρομίου Μάντσεστερ φωτισμένη με φωτισμό γραφείων LED της Philips.

  Ο νέος φωτισμός
  βοήθησε

  στην μετατροπή αυτών των ορόφων και από όταν εγκαταστάθηκε είχαμε πολύ θετικά σχόλια από το προσωπικό. Η Philips έκανε εξαιρετική δουλειά στο πολύ πιεστικό χρονοδιάγραμμα και το επίπεδο των υπηρεσιών της ήταν πολύ υψηλό σε όλο το έργο."

   

  -Gavin Taylor, Γενικός Διαχειριστής Έργου MAG

  Διάδρομος στο Ολυμπιακό Κτίριο του αεροδρομίου Μάντσεστερ φωτισμένος με φωτισμό γραφείων LED της Philips.
  Διάδρομος στο Ολυμπιακό Κτίριο του αεροδρομίου Μάντσεστερ φωτισμένος με φωτισμό γραφείων LED της Philips.

  Η πρόκληση του πελάτη

   

  Ο όμιλος Manchester Airport Group (MAG) αποφάσισε να ανακαινίσει ριζικά τα κεντρικά του γραφεία. Αναζητώντας τον εκσυγχρονισμό των χώρων εργασίας του και την μείωση του ενεργειακού του αποτυπώματος, απευθύνθηκε στην Philips lighting για συνεργασία.

  Ο κατάλληλος φωτισμός

   

  Η MAG είναι εξοικειωμένη με τα σφιχτά χρονοδιαγράμματα και είχε ανάγκη από μια λύση fast-track. Μπαίνοντας στη δράση μαζί με τους συνεργάτες χονδρικής πώλησης Newey & Eyre, η Philips εργάστηκε σκληρά για να εξασφαλιστεί ότι τα νέα φωτιστικά θα παραδίδονταν γρήγορα.

   

  Ο φωτισμός γραφείων LED μπήκε αμέσως στο παιχνίδι. Στους ενιαίους χώρους γραφείων, τα χωνευτά φωτιστικά PowerBalance προσφέρουν ξεκούραστο φωτισμό που είναι ιδανικός για παραγωγικούς χώρους εργασίας. Το φως είναι αρκετά δυνατό για να μην χρειάζονται λάμπες γραφείου, χωρίς ωστόσο να προκαλεί ενοχλητική θάμβωση. Αυτά τα φωτιστικά οροφής συμπληρώθηκαν από φωτιστικά οροφής LuxSpace Compact και StyliD Mini LED, τα οποία προσφέρουν άνετη ορατότητα στους διαδρόμους και τους χώρους κυκλοφορίας.

   

  Τα ενεργειακά αποδοτικά φωτιστικά γραφείων ελέγχονται από ένα σύστημα ελέγχου Philips DynaLite. Το σύστημα ελέγχου είναι συνδεδεμένο με φωτοευαίσθητα φωτοκύτταρα, τα οποία επιτρέπουν την αυτόματη ρύθμιση της έντασης των φωτιστικών όταν υπάρχει επαρκής φυσικός φωτισμός. Επιπλέον, ανιχνευτές παρουσίας εξασφαλίζουν την αυτόματη απενεργοποίηση των φώτων όταν ένας χώρος είναι άδειος, μεγιστοποιώντας την εξοικονόμηση. Το σύστημα ελέγχου έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να μπορούν να προστεθούν και άλλες περιοχές του κτιρίου στο μέλλον. Η μελλοντική συντήρηση του συστήματος θα παρέχεται μέσω ενός πακέτου Philips Controls After Care.

   

  Χάρη στην ενεργειακή εξοικονόμηση που προσφέρουν το έξυπνο σύστημα φωτισμού και ο φωτισμός γραφείων LED, το νέο σύστημα είναι μια καλοδεχούμενη άφιξη για τον όμιλο MAG.

  • PowerBalance gen2
   PowerBalance gen2
   Όταν ένας χώρος γραφείων πρόκειται να φωταγωγηθεί με φωτιστικά LED, υπάρχει συνήθως διάθεση επένδυσης στην αειφορία, εάν πραγματοποιείται απόσβεση της επένδυσης. Ταυτόχρονα, το σύσ...

  Σχετικά έργα