Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Εξοικονομώντας ενέργεια

  στα κεντρικά γραφεία μιας φίρμας ομορφιάς

  Pronails,
  Brasschaat, Βέλγιο


  Ανακαλύψτε πώς ο φωτισμός γραφείων LED δημιούργησε οικολογικό περιβάλλον εργασίας στην Pronails
   Με την χρήση κρεμαστών φωτιστικών LED της Philips, ο εσωτερικός χώρος της Pronails αποπνέει ένα λαμπερό και οικολογικό περιβάλλον

  Είμαστε εξαιρετικά
  ενθουσιασμένοι

  με την απόδοση και την ποιότητα του φωτισμού LED, ειδικά στις αίθουσες διδασκαλίας και τον χώρο δημιουργίας. Προφανώς, η εξοικονόμηση ενέργειας και υλικών που πραγματοποιείται είναι εξίσου σημαντική. Στη γλώσσα των αριθμών, τώρα καταναλώνουμε 40% λιγότερη ενέργεια συγκριτικά με μια συμβατική λύση φωτισμού."

   

  - Cathy Horvath, Οικονομικός Διευθυντής Pronails

  Η πρόκληση του πελάτη

   

  Η Pronails ομορφαίνει τα χέρια και τα πόδια. Παράλληλα με την παραγωγή προϊόντων φροντίδας και ομορφιάς νυχιών κορυφαίας ποιότητας , προσφέρει εκπαίδευση σε αισθητικούς περιποίησης νυχιών. Για τα νέα της κεντρικά γραφεία στην Brasschat, Βέλγιο, η εταιρεία ήθελε ελκυστικό, ενεργειακά αποδοτικό φωτισμό.

  Ο κατάλληλος φωτισμός 


  Η ενεργειακή απόδοση ήταν σε πρώτη προτεραιότητα για τα νέα φώτα. Στις αίθουσες διδασκαλίας τοποθετήθηκαν φωτιστικά LED PowerBalance, LuxSpace και κρεμαστά Arano ώστε να εξασφαλιστεί ο λαμπερός, ατμοσφαιρικός φωτισμός που βοηθά την παραγωγικότητα. Τα κρεμαστά LED σε κάθε ζώνη είναι εξοπλισμένα με το σύστημα διαχείρισης φωτισμού ActiLume. Το ActiLume λαμβάνει υπόψη τον διαθέσιμο φυσικό φωτισμό με στόχο την διατήρηση σταθερού επιπέδου φωτισμού, εξοικονομώντας ενέργεια και μειώνοντας το κόστος.

   

  Στις αίθουσες και τα καταστήματα τοποθετήθηκαν φωτιστικά StyliD PureDetail για να αναδείξουν την ποιότητα των προϊόντων. Η σειρά PureDetail είναι ιδανική για την περίπτωση, χάρη στην ρεαλιστική αναπαραγωγή των χρωμάτων. Στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου, η πρόσοψη φωτίστηκε με ελκυστικές λωρίδες χρώματος, προσδίδοντας στον τόπο μια ελκυστική εμβληματική αίσθηση.

   

  Ο νέος φωτισμός πέτυχε διάνα. Μετά την εγκατάσταση, το προσωπικό ήταν ευχάριστα ξαφνιασμένο από την υψηλής ποιότητας, άνετη ατμόσφαιρα στο κτίριο. “Η εκτίμησή μας ότι το φως θα ήταν κάπως ‘σκληρό’ ανασκευάστηκε πλήρως”, λέει ο Οικονομικός Διευθυντής Cathy Horvath.

   

  Χάρη στην ενεργειακή αποδοτικότητα του LED και τα έξυπνα συστήματα ελέγχου, ο νέος φωτισμός καταναλώνει 40% λιγότερη ενέργεια συγκριτικά με τα παραδοσιακά φωτιστικά.

  • Arano LED BPS640
   Arano LED BPS640
   Arano is a range of luminaires for TL5 fluorescent lamps and LED light sources, featuring Philips’ micro-optics. The patented micro-optic with 3-D lamellae combines a miniaturist d...
  • PowerBalance gen2
   PowerBalance gen2
   Όταν ένας χώρος γραφείων πρόκειται να φωταγωγηθεί με φωτιστικά LED, υπάρχει συνήθως διάθεση επένδυσης στην αειφορία, εάν πραγματοποιείται απόσβεση της επένδυσης. Ταυτόχρονα, το σύσ...

  Βελτιστοποιώντας
  μαθησιακά περιβάλλοντα

  Η Ομάδα

  Pronails

  Πελάτης

  ITB (μέσω του υπεργολάβου της IBELEC)

  Υπεύθυνος εγκατάστασης

  Eric van Aerden, ITB

  Διαχειριστής έργου

  Zeger Cootjans, ELD

  Τεχνικός σύμβουλος

  Σχετικά έργα