Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Βοηθώντας έναν ασφαλιστικό κολοσσό

  να γίνει 'πράσινος'

  Provinzial Rheinland Versicherung AG,
  Ντίσελντορφ, Γερμανία

     

  Ανακαλύψτε πώς ο φωτισμός γραφείων βοηθά έναν ασφαλιστικό κολοσσό να γίνει κλιματικά ουδέτερος
   Φωτισμός γραφείων Philips φωτίζει την καφετέρια της Provinzial Rheinland Versicherung AG

  Ο φωτισμός γραφείου είναι
  πραγματικά

  καλός μόνον όταν πέρα από την κάλυψη των εργονομικών αναγκών, επιπλέον μειώνει την ενεργειακή κατανάλωση και προστατεύει το περιβάλλον. Για το λόγο αυτό η σύγχρονη και πολύ όμορφη λύση φωτισμού από την Philips μας κάνει να αισθανόμαστε καλά από κάθε άποψη."

   

  - Joachim Hoff, Τεχνικός Υπεύθυνος Εγκαταστάσεων, Provinzial Rheinland Versicherung AG

   Τα μπάνια στην Provinzial Rheinland Versicherung AG φωτισμένα με σποτ StyliD Mini LED
   Η είσοδος της Provinzial Rheinland Versicherung AG με σύγχρονο φωτισμό χάρη στην Philips

  Η πρόκληση του πελάτη


  Η Provinzial Rheinland Versicherungen είναι πρωτοπόρος στην δημόσια ασφάλιση. Με ιστορία άνω των 175 ετών, είναι πλέον στους πρωτοπόρους της Γερμανικής βιομηχανίας. Το 2010 αποφάσισε να γίνει κλιματικά ουδέτερη. Πώς θα μπορούσε ο φωτισμός γραφείων LED να βοηθήσει τα κεντρικά της γραφεία του Ντίσελντορφ να γίνουν 'πράσινα';
   Ο φωτισμός γραφείων της Philips φτάνει μέχρι τους διαδρόμους της Provinzial Rheinland Versicherung AG

  Ο κατάλληλος φωτισμός

   

  Η βάση της εταιρείας στο Ντίσελντορφ χρειάζονταν πραγματικά ανακαίνιση του φωτισμού της. Ο φωτισμός ήταν ηλικίας 16 ετών και χρησιμοποιούσε ενεργοβόρους λαμπτήρες αλογόνου. Κάποια από τα φωτιστικά του γραφείου είχαν ειδικές διαστάσεις, έτσι μόνο οριακά μπορούσαν να αντικατασταθούν. Η Philips έπρεπε να σχεδιάσει μια φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση με τον υφιστάμενο αριθμό φωτιστικών στις ίδιες θέσεις. Το νέο σύστημα έπρεπε να μπορεί να αποπληρωθεί από μόνο του σύντομα και να καλύπτει συγκεκριμένες περιβαλλοντικές απαιτήσεις.

   

  Το πρώτο βήμα ήταν η αντικατάσταση όλων των λαμπτήρων αλογόνου στους κοινόχρηστους χώρους, όπως τουαλέτες και καφετέριες με 1.300 σποτ StyliD Mini LED. Τα νέα αυτά φώτα έχουν διαμορφώσει μια ζεστή, φιλόξενη ατμόσφαιρα στο κτίριο. Ταιριάζουν καλά στην περίπτωση χάρη στον ελκυστικό τους σχεδιασμό και την χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Κρεμαστά φωτιστικά DayWave LED χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργήσουν δυναμική ατμόσφαιρα στους χώρους εστίασης.

   

  Στις αίθουσες συσκέψεων τοποθετήθηκαν φώτα οροφής Luxpace Compact για να εξασφαλίσουν ένα παραγωγικό περιβάλλον. Τα ελκυστικά αυτά φωτιστικά έχουν εξαιρετική σταθερότητα χρώματος και ενεργειακή απόδοση. Στο πολυώροφο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, η ασφαλής ορατότητα εξασφαλίστηκε με φώτα Spot LED 3. Στους ανελκυστήρες και στα γκισέ εξυπηρέτησης, τοποθετήθηκαν φωτιστικά MASTER LED. Το κτίριο πλέον προσφέρει αυξημένη οπτική άνεση και ορατότητα χωρίς θαμβώσεις.

   

  Χάρη στις σύγχρονες λύσεις φωτισμού, το κτίριο πραγματοποιεί εξοικονόμηση ενέργειας έως 80%. Οι παλιοί λαμπτήρες είχαν διάρκεια ζωής 2.000 ωρών, ενώ οι νέοι λαμπτήρες LED διαρκούν περίπου 50.000 ώρες. Έτσι, το κόστος συντήρησης θα μειωθεί σημαντικά.

  Βελτιώνοντας
  την ευεξία

  με το φως
     

  Η ομάδα

  Provinzial Rheinland Versicherung AG

  Elektro Heil GmbH

  Υπεύθυνος εγκατάστασης

  Διαδικτυακή τοποθεσία

  Σχετικά έργα