Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Φωτίζοντας

  τις ημέρες στο γραφείο

  Διαμερισματικό Συμβούλιο Sedgemoor,
  Somerset, Η.Β.


  Ανακαλύψτε πώς ο εμπορικός φωτισμός βελτιώνει τον χώρο εργασίας στο Διαμερισματικό Συμβούλιο Sedgemoor
  Χώρος υποδοχής του Διαμερισματικού Συμβουλίου Sedgemoor φωτισμένος με φώτα LED εξοικονόμησης ενέργειας της Philips Lighting

  Τα σχόλια
  του προσωπικού

  από το Bridgwater House ήταν πολύ θετικά. Καθώς τα επίπεδα φωτισμού μειώνονταν σταδιακά, η χειροτέρευση δεν έγινε πραγματικά αντιληπτή – όμως τώρα έχουν δει μια σημαντική βελτίωση που πραγματικά προάγει το περιβάλλον εργασίας. Είμαστε επίσης πολύ ικανοποιημένοι από την υποστήριξη που λάβαμε από τις Western Electrical και Philips σε όλο το έργο."

   

  - Adrian Robson, Robson Electrics

  Φωτιστικά της Philips Lighting φωτίζουν την αίθουσα συσκέψεων στο Διαμερισματικό Συμβούλιο Sedgemoor, Somerset, Η.Β
  Αίθουσα συνεδριάσεων του Διαμερισματικού Συμβουλίου φωτισμένη με χωνευτά φωτιστικά Coreline της Philips Lighting

  Η πρόκληση του πελάτη

   

  Τα γραφεία του Διαμερισματικού Συμβουλίου Sedgemooor χρειάζονταν πιο λαμπερό φωτισμό. Η ένταση φωτισμού των υφιστάμενων φωτιστικών φθορισμού είχε μειωθεί στη διάρκεια του χρόνου και έφταναν στο τέλος της ζωής τους. Το συμβούλιο αποφάσισε να εγκαταστήσει νέα φώτα που θα βελτιώνουν το περιβάλλον εργασίας και θα απαιτούν λιγότερη συντήρηση.

  Ο κατάλληλος φωτισμός 


  Το συμβούλιο του Sedgemoor αναζήτησε αρκετές διαφορετικές επιλογές για το νέο σύστημα φωτισμού γραφείων. Η Western Electrical, ένας τοπικός προμηθευτής φωτισμού, έφερε και τοποθέτησε προς σύγκριση μια σειρά προϊόντων σε δύο χώρους του κτιρίου γραφείων.

   

  Τα φωτιστικά LED της Philips ξεχώρισαν. Ο Rob Lucas της Western Electrical αφηγείται: “Τα χωνευτά φωτιστικά Philips CoreLine ήταν τα καλύτερα και από τεχνική και από αισθητικά άποψη, έχοντας ταυτόχρονα ανταγωνιστική τιμή. Αφού πάρθηκε η απόφαση, τα υπόλοιπα φωτιστικά φθορισμού του κτιρίου αντικαταστάθηκαν με CoreLine στη βάση ένα προς ένα.” Εγκαταστάθηκαν περίπου 750 φωτιστικά CoreLine.


  Ο νέος εμπορικός φωτισμός έχει βελτιώσει το περιβάλλον εργασίας με διαυγές, ξεκούραστο φως. Τα νέα φώτα είναι πιο φωτεινά και ταυτόχρονα καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια και η ένταση φωτισμού τους μπορεί να ρυθμιστεί όταν χρειάζεται. "Τα σχόλια του προσωπικού από το Bridgwater House ήταν πολύ θετικά" αναφέρει ο Adrian Robson. "Καθώς τα επίπεδα φωτισμού μειώνονταν σταδιακά, η χειροτέρευση δεν έγινε πραγματικά αντιληπτή – όμως τώρα έχουν δει μια σημαντική βελτίωση που πραγματικά προάγει το περιβάλλον εργασίας."


  Η διάρκεια ζωής των νέων φώτων LED είναι περίπου 30.000 ώρες – μεγαλύτερη από την διπλάσια των προηγούμενων φωτιστικών.

  • CoreLine Recessed
   CoreLine Recessed
   Το Coreline Recessed τηρεί την υπόσχεση της Coreline για πρωτοποριακά, εύχρηστα φωτιστικά υψηλής ποιότητας. Η υψηλής ποιότητας σειρά Coreline Recessed είναι μια σειρά χωνευτών φωτι...

  Δημιουργώντας 
  παραγωγικούς χώρους εργασίας

  Η Ομάδα

  Διαμερισματικό Συμβούλιο Sedgemoor

  Πελάτης

  Philips Lighting

  Συνεργάτης έργου

  Robson Electrics

  Συνεργάτης έργου

  Western Electrical

  Συνεργάτης έργου

  Σχετικά έργα