Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Ανεβασμένοι
  χώροι εργασίας

  Γραφεία Strijp-S, Αϊντχόφεν, Ολλανδία

   

  Ανακαλύψτε πώς ο ενεργειακά αποδοτικός φωτισμός βελτιώνει την ατμόσφαιρα του χώρου εργασίας στο Strijp-S

  Ο διάδρομος στο Strijp-S φωτισμένος από την Philips Lighting

  Η πρόκληση του πελάτη

   

  Το Strijp-S είναι ένα ζωντανό κέντρο καινοτόμου επιχειρηματικότητας. Το κάποτε επιχειρηματικό πάρκο της Philips, στα προάστια του Αϊντχόφεν, έχει μεταμορφωθεί σε ένα αστικό κέντρο εσωτερικού χώρου. Η Philips προσφέρθηκε να εξοπλίσει ένα από τα γραφεία με σύγχρονο φωτισμό LED, για να συμβάλλει στις σύγχρονες εξελίξεις του σήμερα.

  Κρεμαστό DaySign Solo της Philips στα Γραφεία Strijp-S, δημιουργώντας ενεργειακά αποδοτικές λύσεις φωτισμού

  Η Philips έξυπνα κατέρριψε
  όλες τις προκαταλήψεις μας

  σχετικά με τον φωτισμό γραφείων LED, με την πρώτη μάλιστα προσπάθεια τοποθετώντας αυτό το ‘υπόδειγμα’ στον χώρο εργασίας μας. Αυτός ο τύπος φωτισμού αποτελεί πραγματικά μια αειφόρος εναλλακτική επιλογή στον υφιστάμενο φωτισμό γραφείων. Και χάρη στον ελκυστικό του σχεδιασμό, ο χώρος δείχνει επίσης πολύ πιο όμορφος. Είναι ένας καλύτερος τρόπος εργασίας, από κάθε άποψη."

   

  - Dick de Geus, γενικός σύμβουλος επικοινωνιών Gemeente Αϊντχόφεν

  Ο κατάλληλος φωτισμός

   

  Ο Δήμος του Αϊντχόφεν είναι ιδιοκτήτης κατά 50% της Strijp-S και ενθαρρύνει ενεργά τα καινοτόμα έργα στην περιοχή. Ο Dick de Geus, γενικός σύμβουλος επικοινωνιών στο Δήμο, αποκρίθηκε με ένα εμφατικό ‘ναι’ όταν τον προσεγγίσαμε. Ωστόσο, ήταν περίεργος εάν θα μπορούσε η Philips να καταρρίψει τις πολλές προκαταλήψεις σχετικά με τον φωτισμό LED, όπως οι χαμηλές φωτεινές αποδόσεις και το όχι ατμοσφαιρικό φως.

   

  Η Philips έθεσε σε εφαρμογή ορισμένες ιδέες φωτισμού γραφείων. Τα παραδοσιακά φωτιστικά TL στην ψευδοροφή των γραφείων αντικαταστάθηκαν από τέσσερα φωτιστικά DayZone, τα οποία έδωσαν στην οροφή μια φρέσκια, πιο άνετη εμφάνιση. Πάνω από την τράπεζα συνεδριάσεων τοποθετήθηκαν φωτιστικά DaySign Solo, δημιουργώντας ιδανική ατμόσφαιρα εργασίας. Αυτό το κρεμαστό φωτιστικό LED με τον ιδιαίτερα λεπτό σχεδιασμό, προσφέρει τον απαιτούμενο φωτισμό με την μικρή του δέσμη.

   

  Κατά μήκος του τοίχου, τέσσερα φωτιστικά Spot LED 3 φωτίζουν εκπληκτικά τα έργα τέχνης. Στο διάδρομο που οδηγεί στο γραφείο, τοποθετήθηκαν τέσσερα φωτιστικά οροφής LuxSpace LED. Αυτά τα φωτιστικά παράγουν ζωντανό, χωρίς θαμβώσεις φως και καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια από τους συμβατικούς λαμπτήρες. Ο Dick de Gues εντυπωσιάστηκε με τα αποτελέσματα, δηλώνοντας ότι “Η Philips έξυπνα κατέρριψε όλες τις προκαταλήψεις μας σχετικά με τον φωτισμό γραφείων LED, με την πρώτη μάλιστα προσπάθεια”.

   

  Τα νέα φώτα τοποθετήθηκαν σε συνδυασμό με ανιχνευτές παρουσίας, ώστε να σβήνουν αυτόματα όταν δεν είναι κανείς παρών. Τα νέα ενεργειακά αποδοτικά φώτα προσφέρουν 50% ενεργειακή εξοικονόμηση.

  Η Ομάδα

  Strijp-S

  Δημιουργώντας
  παραγωγική ατμόσφαιρα

  Σχετικά έργα