Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Η απίθανη ιστορία
  ενός πράσινου ουρανοξύστη

  Tower 42,
  Λονδίνο Η.Β.


  Ανακαλύψτε πώς ο φωτισμός γραφείων συμβάλλει στην επίτευξη των περιβαλλοντικών στόχων του Tower 42
  Τα συστήματα ελέγχου φωτισμού γραφείων της Philips προσφέρουν περισσότερο φως αλλά και αειφορία σε αυτήν την αίθουσα συσκέψεων του Tower 42

  Είμαστε ενθουσιασμένοι με
  το τελικό

  αποτέλεσμα. Ο φωτισμός έχει συμβάλλει στην μεταμόρφωση του Επιπέδου 12 πραγματοποιώντας ταυτόχρονα σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση στο κόστος συντήρησης λόγω της πολύ μεγάλης διάρκειας ζωής των λαμπτήρων."


  -John Gentry, Υπεύθυνος Κτιριακών Εγκαταστάσεων Tower 42

  Διάδρομος και ανελκυστήρες στον ουρανοξύστη Tower 42, φωτισμένα με φωτισμό γραφείων της Philips

  Η πρόκληση του πελάτη

   

  Το Tower 42 είναι το υψηλότερο κτίριο στο οικονομικό κέντρο του Λονδίνου. Οι αρχές του ουρανοξύστη είναι να προσφέρει στους ενοίκους του το καλύτερο δυνατό επιχειρηματικό χώρο εργασίας, παραμένοντας ταυτόχρονα περιβαλλοντικά υπεύθυνος. Θα μπορούσε ο νέος φωτισμός γραφείου να φωτίζει 800m2 γραφείων, μειώνοντας ταυτόχρονα την κατανάλωση ενέργειας;

  Χώρος αναψυχής στον Tower 42 φωτισμένος από την Philips Lighting

  Ο κατάλληλος φωτισμός

   

  Με τα μεγάλα λειτουργικά έξοδα στο Λονδίνο, μια ενεργειακά αποδοτική λύση φωτισμού θα μας βοηθούσε να διατηρήσουμε χαμηλά το κόστος και να μειώσουμε τις ανάγκες συντήρησης. Συνεπώς, ο νέος φωτισμός θα έπρεπε να ικανοποιεί ταυτόχρονα τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις, τους ενοίκους και τον ιδιοκτήτη του ουρανοξύστη. Ο Tower 42 αξιολόγησε μια σειρά επιλογών φωτισμού στο επίπεδο 12, σταθμίζοντας την ενεργειακή απόδοση και το κόστος κύκλου ζωής.

   

  Ο φωτισμός LED ξεχώρισε. Η Philips δημιούργησε ένα υπόδειγμα όλων των προτεινόμενων λύσεων φωτισμού που κάλυπταν τα κριτήρια του Tower 42. Ως βασικό φωτιστικό επιλέχθηκε το Philips Savio με λαμπτήρα LED, εξαιτίας της άνετης ατμόσφαιράς του. Συμβατό με όλα τα πρότυπα για χώρους γραφείων, το φωτιστικό αυτό παράγει λαμπερό διαυγές λευκό και καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια.

   

  Συμπληρωματικά εγκαταστάθηκαν φωτιστικά LuxSpace LED στους χώρους κυκλοφορίας. Το λαμπερό χωρίς θαμβώσεις φως δημιουργεί μια φιλόξενη και απολαυστική ατμόσφαιρα, προσφέροντας 50% εξοικονόμηση ενέργειας. Ο νέος φωτισμός γραφείων ελέγχεται από ένα σύστημα Philips Light Master Modular. Αυτή η μονάδα ελέγχου εξοικονομεί περαιτέρω ενέργεια, ρυθμίζοντας την ένταση φωτισμού όταν οι χώροι είναι άδειοι ή όταν υπάρχει αρκετός φυσικός φωτισμός σε κάποιον χώρο. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ρυθμίζουν χειροκίνητα τα φώτα μέσω τηλεχειριστηρίου.

   

  Το Επίπεδο 12 του Tower 42 έχει αναζωογονηθεί με διαυγές, ομοιόμορφο φωτισμό. Επιπλέον, τα νέα φωτιστικά και συστήματα ελέγχου φωτισμού φέρνουν σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους συντήρησης.

  Εξοικονομώντας ενέργεια
  με το φως

  Η Ομάδα

  BNP Paribas Real Estate

  Σύμβουλοι Διαχείρισης

  Διαδικτυακή τοποθεσία

  Σχετικά έργα