Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Αυτοματοποιημένη

  ρύθμιση ατμόσφαιρας

  Westfield,
  Σίδνεϊ, Αυστραλία


  Ανακαλύψτε πώς οι έξυπνοι ελεγκτές φωτισμού δημιουργούν φιλική προς το περιβάλλον ατμόσφαιρα στην Westfields
  Αυτός ο χώρος κυκλοφορίας στη Westfield Σίδνεϊ φωτίζεται με φωτισμό γραφείων που χρησιμοποιεί συστήματα ελέγχου φωτισμού από τη Philips

  Οι έξυπνοι ελεγκτές
  φωτισμού γραφείων

  βοήθησαν την Westfields να εξοικονομήσει 30% στο κόστος ενέργειας"
  Αυτή η αίθουσα συσκέψεων στην Westfield Σίδνεϊ χρησιμοποιεί συστήματα ελέγχου φωτισμού της Philips για εξοικονόμηση ενέργειας
  Το coffee bar στη Westfield Σίδνεϊ προσφέρει άνετη ατμόσφαιρα φωτισμού χάρη στα συστήματα ελέγχου φωτισμού της Philips

  Η πρόκληση του πελάτη

   

  Η Westfields είναι ένας εμπορικός θρύλος. Είναι ο μεγαλύτερος παγκοσμίως όμιλος χώρων λιανικής με 40 κέντρα σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Για το 10όροφο κτίριο γραφείων του στο Σίδνεϊ, η εταιρεία αναζητούσε ένα σύστημα φωτισμού που θα ξεχώριζε και για την αειφορία του.

  Ο κατάλληλος φωτισμός 


  Η Philips ανέλαβε εργασία εγκαθιστώντας νέο φωτισμό. Το σύστημα ελέγχου Dynalite είναι η καρδιά του νέου συστήματος της Westfield. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία Ψηφιακού Διευθυνσιοδοτούμενου Πρωτοκόλλου Φωτισμού (Digital Addressable Lighting Interface - DALI), προσφέρει αυξημένη εξοικονόμηση ενέργειας μέσω επιτήρησης και ελέγχου του φωτισμού. Αντί να αφήνει του χρήστες να ρυθμίζουν χειροκίνητα τον φωτισμό, το σύστημα Dynalite μειώνει την ένταση φωτισμού όταν οι χώροι είναι άδειοι ή όταν υπάρχει επαρκής φυσικός φωτισμός.

   

  Εγκαταστάθηκαν συνολικά στο κτίριο 300 συσκευές DALI, ελέγχοντας μια σειρά ενεργειακά αποδοτικών φωτιστικών LED και φθορισμού. Η εγκατάσταση που ελέγχεται κεντρικά μέσω υπολογιστή, εξασφαλίζει συνεχώς άνετα επίπεδα φωτισμού σε όλο το κτίριο. Επιπλέον, οι εργαζόμενοι, εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να ρυθμίζουν χειροκίνητα τα επίπεδα φωτισμού σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

   

  Ο νέος φωτισμός αποτελεί νέο σημείο αναφοράς στην εξοικονόμηση ενέργειας, την άνεση και την ευελιξία. Επιπλέον, το σύστημα ελέγχου Dynalite έχει δυνατότητα μελλοντικής αναβάθμισης και τροποποίησης, αποτελώντας έτσι μια εξαιρετική μακροχρόνια επένδυση.

   

  Η σύγχρονη τεχνολογικά λύση φωτισμού συνέβαλλε στο να αποκτήσει η Westfield κατάταξη 5 αστέρων NABERS Energy και 6 αστέρων Green Star. Μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας κατά 30%, έχει μειώσει δραστικά το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας.

  • Dynalite Relay Controllers
   Dynalite Relay Controllers
   Μια από τις πλέον δημοφιλείς μορφές ελέγχου φωτισμού, οι ελεγκτές ρελέ μπορούν να επηρεάσουν πολύ σημαντικά τη διαχείριση της ενέργειας και τον έλεγχο φωτισμού. Αυτή η λύση Dynalit...
  Πίνακες DPN Classic Series

  Πίνακες DPN Classic Series

  Έλεγχος με ένα άγγιγμα. Αποκτήστε την ατμόσφαιρα που θέλετε στη στιγμή.
  Αισθητήρας υπερήχων

  Αισθητήρας υπερήχων

  Όχι άλλη σπατάλη ενέργειας. Οι υπέρηχοι ανιχνεύουν το φυσικό φως και την παρουσία στον χώρο, προσφέροντας δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας.

  Εξοικονομώντας ενέργεια
  με το LED

  Η Ομάδα

  Westfield Σίδνεϊ

  Σχετικά έργα