Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Φέρνοντας

  τους συναδέλφους

  κοντά

  Wooninc. Housing Corporation,
  Αϊντχόφεν, Ολλανδία


  Ανακαλύψτε πώς ο φωτισμός εξοικονόμησης ενέργειας βοηθά τους εργαζόμενους της Wooninc. να αισθάνονται σαν το σπίτι τους
  Wooninc, φωτισμένη με φωτισμό εξοικονόμησης ενέργειας για γραφεία από την Philips

  Ο συνδυασμός
  LuxSpace 

  και PowerBalance δημιουργεί ελκυστικό στο βλέμμα φωτισμό. Το προσωπικό αντέδρασε πολύ θετικά, βρήκαν τον φωτισμό εξαιρετικά ευχάριστο."

   

  - Marleen Donders, υπεύθυνος έργου νέου κτιρίου, Wooninc.

  Ο διάδρομος στην Wooninc φωτισμένος με Philips lighting

  Η πρόκληση του πελάτη


  Η Wooninc είναι μια διαφορετική εταιρεία ακινήτων. Η στεγαστική εταιρεία με έδρα το Αϊντχόφεν, η οποία διαθέτει 7.500 ακίνητα προς ενοικίαση, εστιάζει στη στέγαση νέων ανθρώπων και ηλικιωμένων. Αφού μετακόμισε σε νέο κτίριο στο Woensel, χρειάζονταν νέα φώτα για τον ενιαίο χώρο γραφείων.

  Ο κατάλληλος φωτισμός 


  Το νέο κτίριο της Wooninc. στο Woensel ήταν μικρότερο από το προηγούμενο. Καθώς το προσωπικό θα εργάζονταν σε έναν μεγάλο ενιαίο χώρο, ο φωτισμός έπρεπε να δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Επιπλέον, η εταιρεία αναζητούσε μια οικολογική και ενεργειακά αποδοτική λύση φωτισμού.

   

  Αρχικά, η Woolinc πίστευε ότι το LED δεν ήταν κατάλληλο και δεν θα κάλυπτε τον προϋπολογισμό. Η εκτίμηση αυτή άλλαξε μετά από μια δοκιμαστική εγκατάσταση όπου συγκρίθηκαν αρκετές επιλογές φωτισμού. “Η Philips επέδειξε ότι ήταν μακράν η καλύτερη επιλογή”, είπε ο Hans Metten της Mansveld Projecten and Services. “Το προσωπικό μας βρήκε το φως πιο ευχάριστο και φιλικό προς τον χρήστη. Διαπιστώθηκε επίσης ότι το λειτουργικό κόστος του LED ήταν χαμηλότερο από αυτό του συμβατικού φωτισμού σε μακροχρόνια βάση.”

   

  Επιλέχθηκαν φωτιστικά LuxSpace και PowerBalance για να δημιουργήσουν μια παραγωγική ατμόσφαιρα εργασίας. Και τα δύο φωτιστικά προσφέρουν σταθερό, χωρίς θαμβώσεις φωτισμό για περιβάλλοντα γραφείου. Ο Marleen Donders, υπεύθυνος έργου του νέου κτιρίου της Wooninc, λέει: “Τα φωτιστικά προσαρμόζονται άριστα στην οροφή μας. Η εγκατάσταση ήταν πολύ απλή. Τα φωτιστικά PowerBalance ρυθμίζονται εύκολα μέσω της στάνταρ λειτουργίας ρύθμισης έντασης φωτισμού και είναι ενεργειακά αποδοτικά και εύκολα στην συντήρησή τους. Ο καιρός που κουβαλούσαμε σκάλες για να αλλάζουμε λαμπτήρες ανήκει πλέον στο παρελθόν.”

   

  Ο νέος ενεργειακά αποδοτικός φωτισμός βοηθά τους συναδέλφους να εργάζονται μαζί στον ενιαίο χώρο γραφείων με διαυγές και ξεκούραστο φωτισμό.

  • PowerBalance gen2
   PowerBalance gen2
   Όταν ένας χώρος γραφείων πρόκειται να φωταγωγηθεί με φωτιστικά LED, υπάρχει συνήθως διάθεση επένδυσης στην αειφορία, εάν πραγματοποιείται απόσβεση της επένδυσης. Ταυτόχρονα, το σύσ...

  Εγκαθιστώντας
  ευεξία
  στους χώρους εργασίας

  Η Ομάδα

  Wooninc. Housing Corporation

  Mansveld Projecten & Services

  Υπεύθυνος εγκατάστασης

  Fred Dorgelo, Maikel Brummer

  Σχεδιαστής

  Σχετικά έργα