Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Όχι άλλες

  Σκοτεινές γωνίες

  Χώρος στάθμευσης Eiteren,

  Ολλανδία

   

  Ανακαλύψτε πως ο αδιάβροχος φωτισμός κάνει το χώρο στάθμευσης Eiteren ασφαλέστερο.

   Χαμογελαστές γυναίκες με φόντο αυτοκίνητα στο χώρο στάθμευσης Eiteren φωτισμένο με Philips lighting

  “Ο φωτισμός LED είναι πιο
  αποδοτικός ενεργειακά

  από τον παραδοσιακό φωτισμό. Ειδικά καθώς η ένταση φωτισμού μειώνεται όταν δεν ανιχνεύεται παρουσία ανθρώπων. Εξοικονομούμε 50-60% σε κόστος ενέργειας και συντήρησης και δημιουργούμε βέλτιστη αίσθηση ασφάλειας χάρη στο ευέλικτο σύστημα ρύθμισης έντασης φωτισμού."

   

  -Inge Reindersma, Συμβούλιο IJsselstein

   Άνδρας ανεβαίνει τα σκαλοπάτια στο χώρο στάθμευσης Eiteren φωτισμένο με Philips lighting

  Η πρόκληση του πελάτη

   

  Ο δήμος του IJsselstein φροντίζει τους επισκέπτες όπως ακριβώς και τους κατοίκους. Αναζητώντας τρόπο βελτίωσης του κέντρου της πόλης, το συμβούλιο αποφάσισε να αναβαθμίσει τις τοπικές εγκαταστάσεις. Ένα σημαντικό τμήμα του έργου ήταν το ελκυστικό σχέδιο φωτισμού για τον χώρο στάθμευσης. Μπορούσε όμως ο ευχάριστος και ασφαλής φωτισμός να είναι ταυτόχρονα και οικονομικός;

  Χώρος στάθμευσης και γραφείο πληροφοριών φωτισμένα με Philips lighting

  Ο κατάλληλος φωτισμός 

   

  Όντας υπόγειος και αποτελούμενος από 208 θέσεις στάθμευσης, ο χώρος στάθμευσης Eiteren είχε ανάγκη από πολύ φως. Το συμβούλιο του IJsselstein είχε ήδη μια λύση στα υπόψη. Το αρχικό σχέδιο ήταν η δημιουργία μιας συνεχούς γραμμής φωτός με φωτιστικά φθορισμού. Αυτό αποδείχθηκε αδύνατον, καθώς ο φωτισμός ήταν πολύ έντονος, το σύστημα ρύθμισης έντασης φωτισμού ανεπαρκές και το κόστος λειτουργίας και χρήσης υπέρογκο.

   

  Το LED προχώρησε το έργο μπροστά. Με την εγκατάσταση φωτιστικών οροφής Pacific LED2 για τον βασικό φωτισμό, θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε μια συνεχή γραμμή φωτισμού χωρίς τα προηγούμενα προβλήματα, έτσι ο αρχικός σχεδιασμός δεν χρειαζόταν να αλλάξει. Τα αδιάβροχα φωτιστικά δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα και διαυγή ορατότητα σε όλες τις γωνίες του χώρου στάθμευσης. Τα φώτα έχουν επίσης εξαιρετικές δυνατότητες ρύθμισης έντασης φωτισμού και ήταν εύκολα στην εγκατάσταση.

   

  Η εγκατάσταση συμπληρώθηκε με τα λαμπερά και ανθεκτικά στους βανδαλισμούς LED Gondolas στην οροφή της αίθουσας εισόδου, τα οποία προσθέτουν μια φιλόξενη λάμψη στο χώρο. Με το νέο φωτισμό τοποθετημένο, ο χώρος στάθμευσης έχει πιο ασφαλή και πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα, χωρίς καθόλου σκοτεινά σημεία στις γωνίες.

   

  Τα φώτα LED είναι ενεργειακά πιο αποδοτικά από τα συμβατικά, αποδίδοντας ανάλογα επίπεδα φωτισμού με πολύ λιγότερη όμως ηλεκτρική ενέργεια. Περαιτέρω εξοικονόμηση είναι εφικτή με το σύστημα ελέγχον, το οποίο μειώνει αυτόματα την ένταση φωτισμού όταν δεν υπάρχει παρουσία ανθρώπων.  

  Σχετικά έργα