Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Βοηθώντας το Hoogeveen να

  ξεχωρίσει

   

  Κέντρο πόλης Hoogeveen, 

  Ολλανδία

   

  Ανακαλύψτε πως ο αστικός φωτισμός κάνει το Hoogeveen να ξεχωρίζει από τους γειτονικούς δήμους  

  Άνθρωποι καθισμένοι δίπλα στο κανάλι, απολαμβάνοντας την όμορφα φωτισμένη περιοχή

  Το Master plan φωτισμού της Philips
  προσφέρει στο ανακαινισμένο

  κέντρο πόλης του Hoogeveen μια πρόσθετη, μοναδικά ελκυστική ποιότητα το βράδυ."

   

  -Anno Wietze Hiemstra, Δημοτικός Σύμβουλος Hoogeveen

  Ο φωτισμός των δέντρων στο κέντρο πόλης του Hoogeveen δημιουργεί εντυπωσιακές σκιές

  Η πρόκληση του πελάτη

   

  Το Hoogeven είναι μια ιστορική και όμορφη επαρχεία στα νότια του Drenthe. Με στόχο να την μεταμορφώσει σε κέντρο αναφοράς της περιοχής, το τοπικό συμβούλιο ήθελε να κάνει το κέντρο πόλης πιο ελκυστικό για τους κατοίκους και τους τουρίστες.

  Ο κατάλληλος φωτισμός

   

  "Ο σύγχρονος αστικός φωτισμός ήταν το κλειδί στην αύξηση των σημείων αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος στο Hoogeven. Η Philips ανέπτυξε λύσεις προσαρμοσμένες σε κάθε περιοχή της πόλης, βελτιώνοντας την εμφάνισή τους ταυτόχρονα με την επίτευξη περιβαλλοντικών στόχων. Ξεκινώντας με την περιοχή Hoofdstraat-Noord, τοποθετήσαμε φωτιστικά δρόμου CitySpirit Cone κατά μήκος των δρόμων. Αυτό αύξησε την οπτική άνεση στην περιοχή, δημιουργώντας ταυτόχρονα όμορφη ατμόσφαιρα γύρω από το κανάλι και τις ιστορικές προσόψεις.

   

  Οι εξωτερικοί χώροι των κτιρίων φωτίστηκαν με LEDline2, τοποθετημένα χωνευτά στο πεζοδρόμιο. Τα φώτα αυτά φωτίζουν τα κτίρια με μια ευχάριστα θερμή απόχρωση, δημιουργώντας ένα ελκυστικό παιχνίδι φωτός και σκιάς χωρίς θαμβώσεις.

   

  Γύρω από την πλατεία και τα τείχη του λιμανιού, διακοσμητικές προβολές προσδίδουν στην περιοχή μια αίσθηση παραμυθιού. Αυτά τα εφέ προέρχονται από φωτιστικά UrbanScene πάνω σε στύλους οδικού φωτισμού, τα οποία ρίχνουν κομψές σκιές φύλλων στα γύρω δάπεδα. “Οι αντιδράσεις που είχαμε ήταν μόνο θετικές”, λέει η Σύμβουλος Anno Wietze Hiemstra. “Οι ιστορικές προσόψεις δείχνουν πολύ όμορφες τη νύχτα όπως και την ημέρα. Και οι προβολές στην πλατεία και τα τείχη του λιμανιού είναι φανταστικές, αναδεικνύοντας μια ιδιαίτερα ελκυστική ποιότητα.”  


  Χάρη στο σύστημα τηλεδιαχείρισης Starsense, τα φώτα ρυθμίζονται σε ένταση και προσαρμόζονται ανάλογα με το κλίμα της περίστασης. Μπορούν επίσης εύκολα να ρυθμιστούν στη μέγιστη ένταση κατά την διάρκεια μιας έκτακτης κατάστασης. Και εξαιτίας της μεγάλης τους διάρκειας ζωής, τα φώτα μπορούν να μένουν αναμμένα κατά την διάρκεια ημερών με μεγάλη κίνηση και στις γιορτές.

  • CitySpirit Street LED
   CitySpirit Street LED
   Πολλές δημοτικές αρχές ενστερνίζονται τα πλεονεκτήματα του σύγχρονου φωτισμού εξωτερικών χώρων – αυξανόμενη άνεση και ασφάλεια, δημιουργία πιο ελκυστικών συνοικιών, ενίσχυση του αι...
  • LEDline² BCS710/713/716/719/722
   LEDline² BCS710/713/716/719/722
   Το LEDline² είναι ένα υψηλής απόδοσης γραμμικό φωτιστικό ανάδειξης επιφανειών για τη δημιουργία εφέ εναλλαγής χρωμάτων και ομοιόμορφων φωτεινών παραπετασμάτων. Διαθέσιμο σε μια μεγ...

  Σχετικά έργα