Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Γίνεσαι πράσινος,

  παραμένεις πράσινος

  Mechelen,

  Κέντρο πόλης

   

  Ανακαλύψτε πώς ο φωτισμός πόλεων LED κάνει την Mechelen μια πιο πράσινη πόλη.

  Δρόμος στο ιστορικό κέντρο πόλης του Mechelen φωτισμένος με Philips lighting

  Η πρόκληση του πελάτη

   

  Το Mechelen, μια όμορφη και ιστορική πόλη του Βελγίου, αναβάθμιζε τις δημόσιες υποδομές της. Για να βελτιώσει την αισθητική της πόλης και να χρησιμοποιήσει ενεργειακά αποδοτική τεχνολογία, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε τον Απρίλιο 2012 να αναβαθμίσει τον αστικό φωτισμό. Θα μπορούσε η Philips να προσφέρει μια λύση που να αντέχει στον χρόνο;

  Δρόμος δίπλα στο κανάλι φωτισμένος με αστικό φωτισμό Philips

  Η Philips μας προσέφερε
  μια μοναδική, εντυπωσιακή και

  ενεργειακά αποδοτική λύση φωτισμού LED που συμπληρώνει ιδανικά την αισθητική της κληρονομιάς του Mechelen – και με 15 χρόνια εγγύηση, η αντοχή και η λειτουργία του συστήματος είναι διασφαλισμένη για πολύ χρόνο."

   

  - Bart Somers, Δήμαρχος

  Ο κατάλληλος φωτισμός

   

  Για την Philips, η βελτίωση και η προστασία της πλούσιας κληρονομιάς της πόλης, ήταν μόνο η μισή πρόκληση. Η άλλη μισή ήταν η εξασφάλιση ότι η επένδυση της πόλης θα είχε μεγάλη αντοχή στον χρόνο. Αυτό προϋπέθετε προληπτική συντήρηση, μόνιμη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών και συνεχής τεχνική υποστήριξη.


  Η Philips μπόρεσε να προσφέρει την ιδανική λύση. Για το ίδιο το σύστημα αστικού φωτισμού, δημιουργήσαμε μια ειδικά προσαρμοσμένη λύση που αποκαλείται LunaVision. Αυτά τα πρωτοποριακά φωτιστικά τοποθετήθηκαν στις όψεις των κτιρίων προσφέροντας εξαιρετική ορατότητα και δημιουργώντας μια άνετη και ασφαλή ατμόσφαιρα. Ο σχεδιασμός τους προσφέρει λαμπερό, διαυγές φωτισμό από μεγάλο ύψος, καταναλώνοντας ελάχιστη ενέργεια. 

   

  Η συνεχιζόμενη υποστήριξη εξασφαλίζεται με την υπηρεσία LifeCycle της Philips. Η συμφωνία συντήρησης εξασφαλίζει ότι η Mechelen θα λαμβάνει συνεχή υποστήριξη για τα επόμενα 15 έτη, στην οποία συμπεριλαμβάνονται και τυχόν αναβαθμίσεις στα φωτιστικά, καθώς η τεχνολογία LED εξελίσσεται. Συμπερασματικά, το έργο έχει καλύψει όλους τους στόχους και βοηθά τη Mechelen να γίνει μια πιο πράσινη πόλη.


  Με τα ενεργειακά αποδοτικά φωτιστικά και την συνεχή υποστήριξη LifeCycle, η πόλη Mechelen θα εξοικονομεί έως 45% στην ενέργεια και τη συντήρηση συγκριτικά με το προηγούμενο σύστημα.

  Σχετικά έργα