Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Διατηρώντας μια όμορφη πόλη

  πράσινη και τη νύχτα

  Rietberg,
  Γερμανία


  Ανακαλύψτε πώς το Rietberg μειώνει την κατανάλωση ενέργειας με φωτισμό κτιρίων LED.
  Ιστορικό κτίριο στο Reitberg στο φυσικό φως της ημέρας

  Ο βελτιστοποιημένος για πόλεις
  φωτισμός δρόμων

  έχει βελτιώσει τη ζωή στο Rietberg τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους κατοίκους. Η βελτιωμένη ατμόσφαιρα στο κέντρο της πόλης το έχει κάνει καλύτερο για τα ψώνια και για εργασία, δίνοντας ώθηση στην τοπική οικονομία."

  Η πρόκληση του πελάτη  


  Το Rietberg στην Γερμανία είναι μια πράσινη πόλη – από πολλές πλευρές. Όταν αναζητούσε μια νέα λύση φωτισμού, ο δήμος επιθυμούσε μια φιλική προς το περιβάλλον λύση. Θα μπορούσε ένα σύστημα LED να αναδείξει τα όμορφα κτίρια του Rietberg και το γαλήνιο φυσικό τοπίο, καλύπτοντας ταυτόχρονα τους περιβαλλοντικούς στόχους;
  Πρόσοψη κτιρίου στο ιστορικό Ritberg φωτισμένο από τη Philips

  Ο κατάλληλος φωτισμός 


  Το Rietberg διαθέτει πολλά όμορφα τοπία για τα οποία είναι περήφανο. Η γραφική πόλη, κοντά στον ποταμό Ems, διαθέτει πολλές πράσινες όχθες και πολλά ξύλινα σπίτια του 16ου και του 17ου αιώνα. Σε συνέχεια της επιτυχημένης συμμετοχής στον εθνικό διαγωνισμό ‘Communities in a new light’ τον Απρίλιο 2010, το Rietberg ξεκίνησε να ανανεώνει τον φωτισμό στο κέντρο της πόλης με ενεργειακά αποδοτικά συστήματα.

   

  Η αρχιτεκτονική LED έδωσε μια μοντέρνα χροιά στην παλιά πόλη. Οι φανοί CitySpirit φωτίζουν τους δρόμους τη νύχτα κατακλύζοντας το Rietberg με διαυγές, ξεκούραστο φωτισμό. Οι κάτοικοι αισθάνονται ασφαλείς και άνετοι και το φως αναδεικνύει τα χρώματα στα ξεχωριστά κτίρια και στις όχθες του ποταμού με τα φύλλα. Το νέο σύστημα ελέγχεται μέσω της πλατφόρμας CityTouch, η οποία επιτρέπει την επιτήρηση και τη ρύθμιση της έντασης ανεξάρτητα σε κάθε φωτιστικό. Με τον κορυφαίο έλεγχο σε μεμονωμένα φωτιστικά, το Rietberg μπορεί τώρα να μειώσει σημαντικά το κόστος ενέργειας.

   

  Με την τοποθέτηση σύγχρονου τεχνολογικά φωτισμού στα κτίρια, οι κεντρικοί εμπορικοί δρόμοι και οι χώροι πρασίνου έχουν αναβαθμίσει σημαντικά την εικόνα και την ατμόσφαιρα του Rietberg. Επιπλέον έχει δώσει ώθηση στον τουρισμό και την τοπική οικονομία. Και επειδή οι πολίτες ασχολήθηκαν ενεργά στην δημιουργική διαδικασία, οι ζωές τους βελτιώθηκαν άμεσα με το νέο φωτισμό.


  Χάρη στην αποδοτικότητα των φώτων και της πλατφόρμας ελέγχου, το Rietberg θα καταναλώνει 49,5% λιγότερη ενέργεια συγκριτικά με το παλιό σύστημα και θα έχει 29,3 τόνους C02 λιγότερες εκπομπές ετησίως. Η πόλη θα εξοικονομήσει 117.476 € σε κόστος ενέργειας τα επόμενα 10 έτη.

  • CitySpirit Street LED
   CitySpirit Street LED
   Πολλές δημοτικές αρχές ενστερνίζονται τα πλεονεκτήματα του σύγχρονου φωτισμού εξωτερικών χώρων – αυξανόμενη άνεση και ασφάλεια, δημιουργία πιο ελκυστικών συνοικιών, ενίσχυση του αι...

  CityTouch

  Το CityTouch είναι μια πλατφόρμα λογισμικού για φωτισμό εξωτερικών χώρων. Επιτρέπει στους χειριστές να επιτηρούν και να διαχειρίζονται συστήματα φωτισμού δημόσιων εξωτερικών χώρων. Μπορούν επίσης να αποθηκεύουν, να προβάλλουν και να αναλύουν ιστορικά δεδομένα σχετικά με την απόδοση των φωτιστικών.

  Προβολή του συστήματος

  Βλέποντας μια παλιά πόλη
  με νέο φωτισμό

  Η Ομάδα

  Πόλη Rietberg

  Πελάτης

  Σχετικά έργα