Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Κάνοντας μια αναπτυσσόμενη πόλη
  πιο πράσινη

  Rivas Vaciamadrid, Ισπανία

   

  Ανακαλύψτε πώς το φως βοηθά την Rivas Vaciamadrid να καλύψει γρήγορα ένα ορόσημο αειφορίας.

  Αστικός χώρος στην , Ισπανία φωτισμένος με φωτισμό εξωτερικών χώρων Philips

  Τελικά, πετύχαμε
  όλους 

  τους στόχους που είχαμε βάλει: μείωση εκπομπών, αύξηση ποιότητας και ομοιομορφίας και επίτευξη μείωσης κόστους 56%."

   

  - Carlos Ventura, Διευθυντής Τηλεπικοινωνιών - Τοπικό Συμβούλιο Rivas

  Άνθρωποι που τρέχουν φωτισμένοι από τη Philips lighting στη Rivas
  Αθλητικός χώρος στην Rivas, Ισπανία φωτισμένος από την Philips

  Η πρόκληση του πελάτη


  Η Rivas Vaciamadrid είναι η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη Ευρωπαϊκή πόλη των τελευταίων 30 ετών. Σε συνέχεια της ανάπτυξής της από τους 500 κατοίκους σε πάνω από 80.000, το τοπικό συμβούλιο έπρεπε να ελέγξει την αυξανόμενη κατανάλωση ενέργειας και εκπομπή C02. Η αναβάθμιση σε ενεργειακά αποδοτικό φωτισμό μπήκε στο πρόγραμμα.
  Τα πρωτοποριακά συστήματα φωτισμού της Philips μεταμορφώνουν την Rivas σε μια έξυπνη πόλη

  Ο κατάλληλος φωτισμός

   

  Ο δήμος της Rivas Vaciamadrid είχε μεγάλα σχέδια. Έχοντας επίγνωση της επίδρασης της ταχείας αύξησης του πληθυσμού, οι τοπικές αρχές ξεκίνησαν ένα πρόγραμμα με τίτλο ‘Rivas Emisiones 0’. Ο στόχος του ήταν η μείωση των εκπομπών άνθρακα κατά 50% έως το 2020 και η επίτευξη ουδέτερου ισοζυγίου άνθρακα έως το 2030. Αυτό συνεπάγονταν την αντικατάσταση των λαμπτήρων ατμών νατρίου και αλογονιδίων μετάλλου του φωτισμού με πράσινες τεχνολογίες.

   

  Οι λαμπτήρες LED προσέφεραν μια άρτια τεχνολογικά λύση. Φωτιστικά Luma 1 και Luma Mini εγκαταστάθηκαν σε δρόμους, περιοχές κατοικίας και πάρκα. Δημιουργούν μια φιλόξενη ατμόσφαιρα, όπου οι κάτοικοι αισθάνονται οικία, με υψηλής ποιότητας, ομοιόμορφο φωτισμό. Οι πεζόδρομοι και οι αθλητικοί χώροι απέκτησαν μια νέα αίσθηση με προβολείς ClearFlood LED. Το λαμπερό και διαυγές φως τους ενισχύει την ασφάλεια και την άνεση στο νυχτερινό περιβάλλον.

   

  Σε πολλές περιπτώσεις, οι σύγχρονοι αυτοί λαμπτήρες μπόρεσαν να τοποθετηθούν σε υφιστάμενους ιστούς φωτισμού, διευκολύνοντας την εγκατάσταση. Τέλος, όλα να νέα φωτιστικά έχουν δυνατότητα ρύθμισης της έντασης τους όταν χρειάζεται λιγότερο φως, εξοικονομώντας ενέργεια. Για παράδειγμα, κάθε φωτιστικό Luma είναι προγραμματισμένο να αποδίδει στο 100% την ζητούμενη ένταση φωτισμού κατά την διάρκεια μεγάλης κυκλοφορίας, το 70% τις ώρες που η χρήση του δρόμου είναι πιο ήπια και 50% τις υπόλοιπες ώρες της νύχτας μέχρι την ανατολή.

   

  Έως τώρα, ο δήμος έχει αντικαταστήσει το 82% των φωτιστικών του με LED. Η κατανάλωση ενέργειας έχει μειωθεί κατά 56% και οι ετήσιες εκπομπές C02 μειώνονται κατά 990 τόνους.

  • ClearFlood
   ClearFlood
   Το ClearFlood είναι μια σειρά από προβολείς που σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε τον ακριβό αριθμό των lumen που χρειάζεστε για τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Σχεδιασμένη με LED τε...

  Υποστηρίζοντας
  την αστική αισθητική

  Η ομάδα

  Δήμος Rivas Vaciamadrid

  Πελάτης

  Elacnor, José Luis Martín

  Υπεύθυνος εγκατάστασης

  Mauricio de Ramón Chicano

  Αντιπρόσωπος Philips

  Σχετικά έργα