Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Τέλος στους
  σκοτεινούς δρόμους

  Πόλη του Salobre, Salobre, Ισπανία

   

  Ανακαλύψτε πώς το Salobre έχει κάνει τους δρόμους ασφαλέστερους τη νύχτα με φωτισμό Philips.

  Άνθρωποι δίπλα σε μια γέφυρα στην πόλη του Salobre, Ισπανία

  Το αποτέλεσμα είναι
  εντυπωσιακό:

  η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας μειώθηκε κατά 72%, μειώνοντας την εγγυημένη ισχύ και τις δαπάνες συντήρησης στα 4.900 Ευρώ ανά έτος. Το ολικό κόστος συντήρησης έπεσε από τα 23.259 Ευρώ στα 4.800 Ευρώ ανά έτος. Επιπλέον, το έργο αποτρέπει την εκπομπή 29 τόνων CO2 στην ατμόσφαιρα ανά έτος."

   

  -Εταιρεία Υπηρεσιών Ενέργειας Gas Natural Fenosa

  Στενός δρόμος στην πόλη του Salobre καλά φωτισμένος με φωτισμό δρόμων Philips
  Πόλη του Salobre, φωτισμός κάτω από την γέφυρα

  Η πρόκληση του πελάτη

   

  Η πόλη του Salobre είχε ανάγκη από σύγχρονα συστήματα φωτισμού. Τα υφιστάμενα φωτιστικά κατανάλωναν υπερβολική ενέργεια και οι πεπαλαιωμένοι μηχανισμοί ελέγχου δεν εξασφάλιζαν τον δημόσιο φωτισμό σε κάποιες περιοχές μετά τα μεσάνυχτα. Η ανακαίνιση του φωτισμού μπήκε στο πρόγραμμα.

  Philips CitySoul LED, φωτιστικό οδικού φωτισμού

  Ο κατάλληλος φωτισμός

   

  Στα πλαίσια ενός δημόσιου διαγωνισμού, η εταιρεία ενέργειας Gas Natural Fenose ξεκίνησε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα στο Salobre, με στόχο την μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Η εταιρεία διαπίστωσε ότι το 75% του υφιστάμενου φωτισμού του Salobre ήταν ανεπαρκής και χρησιμοποιούσε βοηθητικό ηλεκτρομαγνητικό εξοπλισμό. Αποφασίστηκε να αντικατασταθεί ο οδικός φωτισμός και η Philips επιλέχθηκε ως τεχνολογικός συνεργάτης.

   

  Τα ξεπερασμένα φωτιστικά αντικαταστάθηκαν άμεσα με σύγχρονο, αποδοτικό φωτισμό. Για τον οδικό φωτισμό εγκαταστάθηκαν λαμπτήρες CitySoul με 49W LED και πάνω από 350 φωτιστικά FaroleVilla και Mini Iridium αντικατέστησαν τα παλιά σποτ. Τα νέα φώτα είναι πολύ πιο αποδοτικά ενεργειακά και δημιουργούν μια ατμόσφαιρα με αίσθηση ασφάλειας και χαλάρωσης για τους κατοίκους. Γύρω από τον ποταμό εγκαταστάθηκαν προβολείς LED, δημιουργώντας εντυπωσιακά σκηνικά φωτός στην γέφυρα του ποταμού Salobre.

   

  Θεμελιώδες για το έργο ήταν το νέο σύστημα ελέγχου, όπου επιλέχθηκε το Philips CityTouch. Το προβλέψιμο περιβάλλον χρήσης κάνει τον έλεγχο των φώτων εύκολο και το σύστημα μπορεί επίσης να αναλύσει και να βεβαιώσει την ενεργειακή εξοικονόμηση. Η Philips προσέφερε εκτεταμένη εγγύηση για τη συνολική λύση φωτισμού για τα δέκα πρώτα έτη του συμβολαίου και ένα πρόγραμμα αναβάθμισης που θα εξασφαλίζει την βέλτιστη απόδοση.

   

  Το νέο σύστημα φωτισμού της πόλης προσφέρει πλέον άνετο φωτισμό σε όλη τη διάρκεια της νύχτας. Όλοι οι κάτοικοι μπορούν να απολαμβάνουν τα όμορφα περίχωρα του Salobre και τα νέα φώτα καταναλώνουν 72% λιγότερη ενέργεια από τα προηγούμενα.

  • eW Graze EC Powercore
   eW Graze EC Powercore
   Το eW Graze EC Powercore είναι ένα οικονομικό, υψηλής απόδοσης γραμμικό φωτιστικό εξωτερικών χώρων που είναι σχεδιασμένο για να αναδεικνύει αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά, από υφές ε...

  CityTouch

  Το CityTouch είναι μια πλατφόρμα λογισμικού για φωτισμό εξωτερικών χώρων. Επιτρέπει στους χειριστές να επιτηρούν και να διαχειρίζονται συστήματα φωτισμού δημόσιων εξωτερικών χώρων. Μπορούν επίσης να αποθηκεύουν, να προβάλλουν και να αναλύουν ιστορικά δεδομένα σχετικά με την απόδοση των φωτιστικών.

  Προβολή του συστήματος

  Ανανεώνοντας
  την δημόσια περηφάνια
   

  Η Ομάδα

  Gas Natural Fenosa  

  Πελάτης

  Πόλη του Salobre, Ισπανία

  Δήμος

  Σχετικά έργα