Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Αξιοπιστία
  σε 24ωρη βάση

  Πρατήριο καυσίμων BP, Κρακοβία, Πολωνία

   

  Ανακαλύψτε πώς η BP Κρακοβία εξοικονομεί ενέργεια με φωτισμό πρατηρίων καυσίμων

  Ψυγεία στο κατάστημα πρατηρίου καυσίμων BP στην Κρακοβία, Πολωνία

  Οι ολοκληρωμένες
  λύσεις LED

  για πρατήρια καυσίμων όχι μόνο συμβάλλουν στην μείωση του κόστους κατανάλωσης ενέργειας σε έναν χώρο που λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, αλλά επιπλέον δίνουν τη δυνατότητα χρησιμοποίησης του φωτισμού ως μέσο για την προσέλκυση πελατών που θα αγοράζουν σε έναν καλά φωτισμένο χώρο και για την συγκέντρωση της προσοχής τους στα πωλούμενα προϊόντα. Οι λύσεις επαγγελματικού φωτισμού προσφέρουν ασφαλείς και άνετες συνθήκες για τους οδηγούς, ενώ ταυτόχρονα δίνουν έμφαση και ενισχύουν την εμπορική ταυτότητα του πρατηρίου καυσίμων."

   

  -Witold Antosiewicz, Προϊστάμενος Λιανικής & Φιλοξενίας, Philips Lighting

  Η πρόκληση του πελάτη

   

  Για τον κόσμο στην Πολωνία, τα πρατήρια καυσίμων BP είναι πάντα ένας φιλόξενος τόπος. Η BP δεν είναι απλά ένα σημείο ανεφοδιασμού – είναι επίσης ένας τόπος ξεκούρασης και χαλάρωσης με cafe και σημεία πώλησης προϊόντων καθημερινής ανάγκης. Θα μπορούσε το φως να δημιουργήσει μια απολαυστική ατμόσφαιρα για τους επισκέπτες οδηγούς, εξοικονομώντας ταυτόχρονα ενέργεια;

  Ο κατάλληλος φωτισμός

   

  Η BP έχει διάφορους στόχους με το νέο φωτισμό πρατηρίων καυσίμων. Ήταν σημαντικό να δημιουργείται μια λαμπερή και ξεκούραστη ατμόσφαιρα, να υπάρχει μείωση στο κόστος ενέργειας αλλά και τα φώτα να είναι πολύ ανθεκτικά. Καθώς τα πρατήρια καυσίμων είναι ανοικτά 24 ώρες την ημέρα, ήταν σημαντικό να ελαχιστοποιείται η ανάγκη συντήρησης.

   

  Τα προϊόντα τεχνολογίας LED ήταν η ιδανική επιλογή. Ξεκινήσαμε εγκαθιστώντας φωτιστικά PetrolLED που προσδίδουν στα προϊόντα καθαρή και ελκυστική εμφάνιση και ζωντανεύουν το περιβάλλον του καταστήματος. Οι οπτικές ρυθμίσεις των λαμπτήρων προσαρμόστηκαν για να εξασφαλίζεται η μέγιστη ορατότητα στο προβαλλόμενο εμπόρευμα. Επιπλέον, η λειτουργία των LED χωρίς εκπομπή θερμότητας γλιτώνει την BP από πρόσθετες δαπάνες λειτουργίας κλιματισμού ή ψύξης.

   

  Σε άλλα σημεία του πρατηρίου, χρησιμοποιήθηκαν φωτιστικά StyliD Mini LED και LuxSpace Mini για την ανάδειξη προθηκών προϊόντων. Το διαυγές φως LED προσφέρει εξαιρετική απόδοση χρωμάτων, κάνοντας το προϊόν να φαίνεται πιο ελκυστικό. Ο νέος φωτισμός πρατηρίων καυσίμων προσέδωσε στα πρατήρια μια φρέσκια όψη, συμβάλλοντας στην προσέλκυση των οδηγών και προσφέροντας εξαιρετική ατμόσφαιρα για ξεκούραση και ανεφοδιασμό.

   

  Τα φωτιστικά LuxSpace και Petrol LED που χρησιμοποιήθηκαν στο έργο αποτελούν λύσεις ‘fit and forget’. Με χρόνο ζωής έως 50,000 ώρες, καταργούν την ανάγκη τακτικής αντικατάστασης λαμπτήρων.

  Η Ομάδα

  BP Europa SE

  Ζωντανεύοντας διαδρομές
  με το φως